MTB Norco Storm vs GT Avalanche 1.0 disc

12 nepřečtených
  • Allexx

    Zdravim,které z těchto MTB vybrat?,jedná se o modely 2006.Po delší době se vracím ke kolu.Díky za vaše názory,nebo zkušenosti.

    0 0
    • madcat  

      kdybys hodil linky, aby jsme my lenoši nemuseli hledat po netu co je to vlastně za kola, tak by ti jistě někdo rád poradil :-)

      0 0
    • Allexx  

      Tak sorry,ted koukám,že ty odkazy už nejsou aktuální :-(.Tak prostě co doporučit okolo 20tis.kč.

      0 0
    • Allexx  

      Tak ty přímý odkazy co jsem napsal nějak nemakaj,ale na těch stránkách jinak v menu doprodej 06 jsou.

      0 0
    • mosquito  

      norek se mi nejak nelibi a ty MX3 no nevim nevim, a kdyz se divam na to GTcko, tak bych rovno pricvaknul na Experta (o dost pevnejsi vidle, lepsi brzdy a na SRAMu :)

      0 0
    • Zeppelin  

      Být tebou, jdu do GT, jezdil jsem na něm nějakej pátek, výborný kolo, byl to model 2004 s Véčkama. Když jsem se v mládí rozhodoval co dál dělat, pekařina pro mě byla jasná volba. Ale při rozhodování, jaký kolo si koupit, váhal jsem. U 1.0 disc jsou ty kotoučovky trochu ošizený, jsou to jenom jednopísty, proto jsem si připlatil a mám teď experta, perfektní kolo. Je pravda, že 1.0 má oproti expetrovi měkčí rám, to ale nemění nic na věci, že jízda na něm je méně více pohodlná. Každopádně pokud bys náhodou sáhl po 1.0, určitě bych jako první vyměnil brzdy. Jinak kolo je to odpravdu dobrý, nebudeš litovat.

      0 0
      • Zeppelin  

        Ještě změna, brzdy jsou dvoupístový, jednopísty jsou u modelu 2006. Tak by to mělo být dobrý :-) Určitě bych ho bral…

        0 0
        • Allexx  

          ..díky za rady,no ten Expert se mi líbí,je nějaký podstatnější rozdíl mezi modelem 06 a 07?,mimo ceny?,to bych tolik neřešil,všimnul jsem si,že 07 má třeba jiný brzdy-v tom se zrovna nevyznám,díky moc.

          0 0
          • mosquito  

            pro nekoho je mozna podstatny rozdil lock na vidli (2006 nema), jinak je tam detail v jinych packach razeni (2006 X9 / 2007 X7) a jinej vyrobce brzd .. funkncne jsou ty bajky stejny takze si fakt muzes vybrat podle vzhledu, ruzne ceny (2006 je vyprodej) atd

            0 0
          • Zeppelin  

            Když jsem se rozhodoval, co koupit, nakonec měly velkou váhu brzdy, chtěl jsem, aby na ně byl opravdu spoleh a trefil jsem se. Avalanche 1.0 2006 má jednopístový brzdy a na ty jsem chválu zrovna nečetl, někdo psal, že si to kolo koupil, ale zároveň s ním hned jiné brzdy. Zvedl jsem laťku a vybíral pak mezi expertem 06 a 07. 07 má vepředu větší kotouč, což by mělo znamenat o něco málo vyšší účinek a vůbec jsem snad někde četl, že u shimanských hydraulik na expertovi 06 nejdou dát větší kotouče. Nejsem si teď úplně jistej, ale někde jsem to zahlédl. Tak jsem radši sáhl po 07čce modelu. Jinak rozdíly 06–07 jsou v pláštích, řazení a v těch brzdách.

            0 0
      • jaroh  

        „Je pravda, že 1.0 má oproti expetrovi měkčí rám“. To je blbost, oba modely maju rovnaky ram GT Triple Triangle design 6061, rozdiel je iba vo vybaveni.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse