• Dan_312.fjb

    Zdravím, v nejbližší době mám v plánu si pořídit nové kolo do 15 000. Jezdím výlety od 40–120 km. 50% silnice 50% terén. MTB je tedy volba jasná. Ale k tomu hlavnímu hlavnímu. Rozhoduji se mezi koly 26 a nebo 29. Jezdím spíše kopcovité terény s tím, že občas potřebuji projet stezkou s kořeny nebo vyjet větší kopec v lese, ale jak říkám spíše kopcovité po upravených stezkách. Osobně si myslím, že 29, ale budu rád za každou radu. Další trn v oku mi je kotoučová mechanická a nebo hydraulická brzda. V merku mám toto kolo:http://kursport.cz/…isc-29–2012/. Někde jsem slyšel, že tyhle základní hydraul. brzdy jsou v pohodě, jinde zase, že pískaj a bůhvíco. Tak nevím jestli by to byla dobrá volba. Moje váha je 85 kg jestli to pomůže :) Byl bych rád za zhodnocení kola a případně jiné návrhy (ze stejné stránky, mám tam slevu :)). Jak jsem již psal. Za rok najezdím tak kolem 2 max 2,5 tis. km. Díky za odpovědi :)

    0 0
    • toram  

      Historie…a rozhodně bych nekoukal po spešlu když máš 15k…:) za značku se nehorázně platí…

      0 0
    • ulipik  

      nesmysl Na tom kole je dobrá jenom značka. Když už víš kde hledat, tak si na těch stránkách najdi něco něco jiného. Většina neznalých hledá kola ve tvém limitu. Už jsme znechuceni a líní ti něco hledat, dej linky a nejspíš ti to někdo zhodnotí a když budeš moc hodný tak se někdo slituje a nabídne ti Haibike za 20.000Kč.

      0 0
    • hitman128  

      Pokud máš tu slevu tak se možná vlezeš http://www.kursport.cz/…0-disc-2011/

      0 0
    • Azmir  

      Za 15 seženeš kellys magic, který je milinokrát lépe osazen jak tyhle co tu padly, jenom je to 26.

      0 0
    • Barberry.pha  

      Na to jake vyjizdky planujes nebo jezdis, mi prijde ze do kola chces investovat opravdu malo. 29 jsou ve stejne vybave vzdycky o neco drazsi nez 26 a za tech 15 tisic by se dala sehnat slusna 26 ale ne 29. Bud se rozhodni neco pridat a nebo bych se zkusil tady zeptat na foru lidi co stavi kola, co by se za tech 15 tisic dalo postavit.

      Ale 15 tisi je na nejakou 29 s obchodu opravdu malo.

      0 0
    • amito  

      KTM XT sport , je to na xt vzadu , přesmyk deore ,hydrauliky Shimano,pneu Race King ,nové momentální cena v Hervis 12000 za model 2010 (v Chebu)nevím jak kde v republice

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.