• Dzakub

Ahoj, zalíbila se mi právě tyhle kola, protože jsou za solidní cenu a jsou lehká. Chci mít dvoje kola , abych mohl snadno měnit obutí dle podmínek, závodů atd. V původních, mám bezduše, (páska, tmel, vhodnej plášť)ale nejsou na to speciálně určený). Chtěl bych se zeptat jestli i tyto kola lze takhle předělat i tyto kola, popřípadě nějaké zkušenosti s nimi.Na DT swiss jsem moc chvály nečetl… Nebo jestli se mám porozhlídnout po nějakých uzpůsobených na bezduše (jak moc velké jsou výhod)Na DT swiss jsem moc chvály nečetl.

0 0
    • Dzakub  

Ještě- kola mají kotouče na Centerlock, liší se nějak ty kotouče? Půjde to kombinovat do brzd?

0 0
    • Kubiczech  

S bezdušovým použitím DT ráfků jsem nikdy neměl problém. Pakliže zvolíš TLR pláště, nahodíš je v poklidu za pomocí dílenské pumpy. Jiné pláště jsou celkem boj, ale dá se. V nouzi kompresor a vyšroubovaný ventilek.

0 0
    • Vilém  

U toho prehazovani kol muze nekdy nastat problem s polohou kotouce vuci trmenu. Sice by to melo byt vsechno stejne posazene, ale v praxi to az tak pravda nebyva. Idealni je mit oboje kola na stejnych nabach a se stejnyma kotoucema, abys pri kazdem prehozeni brzd nemusel serizovat trmeny brzd.

U 6ti derovych nab je to jeste jakztakz resitelne podlozkama pod kotouc, u centrlocku uz je to horsi.

0 0
      • tomxxx  

Já nwm co máte všichni za brzdy, ale seřízení, aby to neškrtalo je otázka několika málo minut. Zato nastavení různejch podložek bude pěknej voser. S timhle bych ho vůbec nestrašil, když chce jiný kola.

0 0
        • Vilém  

Podlozky pod kotouc bys dal jen jednou, pri ladeni kotouce do stejne pozice, jako na druhem paru, pak uz nedelas nic, jen prehazujes kola.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.