• sudovec

Nekupoval jste někdo 160mm MTB kliky? Sháněl jsme něco z řady Suntouru, ale v našich eshopech jsem narazil jenom na 152mm verze. 160 mm nikdo neměl.

Používáte 160 vůbec někdo? Kupujete je někde? A nebo se na to mám vybodnout a vyrobit je ze 175?

Díky.

0 0
    • sudovec  

Jenom dodán že Gebhardt je cenově mimo mísu a bohatě bude stačit nějaký ten Suntour.

0 0
    • mr.antik  

On je problém sehnat i 170 v té střední kategorii (teď maj třeba Styla na kupkole), občas jsem náhodou narazil i na 165 – např. na chainu.

Takže asi výroba, ale k tomu ti musí poradit jiní…

0 0
    • JSt  

na co to chces?

0 0
      • sudovec  

26" kolo na dítě 11 let, cca 152 cm. Žádné velké divočiny – jde o to že 170 jsou na něj viditelně dlouhé…

0 0
    • scalar  

Sháněl jsem je pro kluka, ale v rozumné ceně to nebylo reálné. Koupil jsem na jeden rok nějaké levné SunRace na čtyřhran (SunRace dělá i lehké duté hliníkové osy, takže to není tak hrozné těžítko). A další rok koupím 170 mm, dělají se Deore s integrovanou­ osou.

175 mm na 160 mm asi nepředěláš, technicky se mi to zdá vzhledem k velikosti otvoru a jeho potřebné vzdálenosti od konce kliky nemožné.

0 0
    • M4j0r  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • michals1  

TA Vega. Délky 155mm, 160mm, 165mm…180mm.

0 0
      • sudovec  

Díky, a máš nějaký tip na to kde je reálně koupit? Suntour totiž taky dělá různé velikosti, na jejich webu jich najdeš hned několik. Ale nikde jsem je u nás nesehnal. Ještě tak 152mm na 24" by se daly, ale 160 ani náhodou.

Takže jestli víš kde rostou, moc by mi to pomohlo.

0 0
        • michals1  

V rámci EU je nabízí dotbike.com, ale momentálně mají jen 155mm. Spider s lockringem se kupuje zvlášť. Na výběr je spider 104 / 104–64 / 94 / 94–58 / 110 / 110–74 / 130 / 130–74mm.

Pak nějaké obchody v USA, ale z jejich webů není patrná dostupnost.

0 0
    • MAJX  

http://www.individualbike.cz/eshop.php…

Reálná dostupnost je však něco jiného … napsat jim ale můžeš.

0 0
      • sudovec  

Dík, taky jsem na ně právě narazil. Ale registrace jen na IČO…

V pondělí jim zavolám…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.