• jkl

    Tak se rozmyslim uz trochu konkretneji, celkem me oslovila 829 (model 07) (protoze to na rozdil od jinyhc MTB alespon trochu pojede na silnici) nebo tohle www.superior.cz/…ss/bike.html?… Obe se mi libi, co jsem to tady procetl, problem by byly ty kotoucovky, sjezdy nejezdim, tak by stacily „vecka“ a nechce se mi s tim porad stelovat. Samozrejme nejvic mi asi rekne zkouska v prodejne, planuju to urcite vyzkouset, ale jen tak se ptam, co je zhruba kvalitnejsi (trvanlivejsi)? Mam 120 kg, tak proto se ptam.

    0 0
    • Grinch  

      Ja nvm, dle meho bych vzdy volil MTB, pokud budes jezdit na silnici,kup si silnicku…rozdil mezi MTB a Crossem na silnici byva zhruba tak kolem 7km/hod…a s MTB se daleko vice vyblbnes…

      0 0
      • jkl  

        Silnicku mam zatim, ale po silnicich co jezdim to neni zadnej med.Proto si na to vezmu radsi neco odpruzenyho.

        0 0
      • MlokCZ  

        Už se to tu rozebíralo několikrát. Takový rozdíl v průměrné rychlosti je tak leda velká utopie. U někoho je rozdíl větší, u někoho menší, záleží jaké jezdí průměry (u větších průměrů bývá větší rozdíl, protože se více může projevit menší aerodynamický odpor úzkých plášťů). Ale rozdíl 7km/h, to fakt nehrozí. Já třeba měl rozdíl bike s 1,95 semislicky x silnička na 100km dlouhé poměrně kopcovité trati pouze 22km/h x 24km/h. Ten rozdíl může být o něco větší (hlavně na rovinatějších tratích), ale těžko kdo dá na nějaké trati někdo průměr třeba 24km/h bude dávat na stejné 31km/h na crossu, to nedá ani na silničce.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.