MS MTB - stanovisko sefredaktora redakce sportu CT

15 nepřečtených
  • civetta

    Skoro to ani nestoji za to, ale sliby se maj plnit (aspon o Vanocich), tak aspon at vidite ze odpovedel – i kdyz…

    Vážený pane …, Imperativ u odpovědi je zbytečný. Je mou povinností na slušné dopisy slušně odpovídat. Stejně tak je zbytečné mi vyhrožováním žádat o rozmyšlenou odpověď. Jiné nepíši. Takže: Z Mistrovství Evropy v požárním sportu jsme udělali ve čtvrtek jednu reporáž do BBV, jelikož se konalo u nás a nabídlo poměrně zajímavé obrázky, které jsou na této špičkové úrovni málokdy k vidění. Myslím, že 1–2× za rok má i takovýto sport ve veřejnoprávním vysílání své místo. Pokud jde o MS na horských kolech, vysílali jsme ve zpravodajské relaci na ČT 24 příspěvek v pátek, kdy náš závodník získal bronz v kategorii do 23 let. Víkend byl pak tak nabitý, že rozumím tomu, že při nulových úspěších českých závodníků na tento sport nezbylo místo. Jinak ovšem závody horských kol vysíláme a rádi velmi často.Je to výborný TV sport, určitě ne minoritní, navíc my v ČT žádné minoritní sporty neznáme. V případě, že odmítnete platit koncesionářské poplatky, laskavě nám to oznamte. ČT pak podnikne nutné právní kroky. Otakar Černý Šéfredaktor RS ČT

    Text meho dotazu je pro pripadne zajemce v threadu „Jak Terezka…“ Takze jeste resume: ME v pozarnim sportu = sot v hlavni zpravodajske relaci BBV/CT1, MS XC = prispevek na CT24sport, a vsechno je OK… Akorat ted marne premejslim co jsem vlastne ocekaval 8-)))

    0 0
    • grafik  

      V podstate ma pravdu ale treba zaznam v hodne pozdnich hodinach na ct2 (pripadne na ct4) by nebyl na skodu, alespon z muzske elitni kategorie … a klidne i s mesicnim zpozdenim. Odkoupit hotove „obrazky“ snad neni problem …

      0 0
      • civetta  

        Nesouhlasim! O medailich z MS by se melo v Brankach ztratit slovo – obrazky by uz byly bonus nad plan. A moh bejt mene povysenej a sloh bych taky cekal lepsi, ale aspon je to autenticky 8-))) Porad mi ale vrta hlavou, co mi muzou pravnici CT, kdyz odhlasim televizi??? 8-)))

        0 0
        • Jirik123  

          myslim ze styl odpovedi odpovida stylu dotazu:-)

          0 0
          • civetta  

            No netvrdim ze jsem to psal uplne strizlivej 8-))) ale on snad jo… 8-))) Ale nejde mi ted o formu, ale o obsah…

            0 0
            • Jirik123  

              no ja sem slysel, ze ty novinari prej desne chlastaj:-)

              0 0
            • pelhrimov  

              Podepisuješ se Ing. Arch., tak by jsi mohl vědět, že ta formální stránka věci je někdy důležitější než obsah a po právu, když má člověk málo času, tak koukne a ihned vidí, že se obsahem již nemusí zdržovat. Označíš zde šéfredaktora ČT slovem „vůl“ a pak ho v dopise ještě na tyto stránky upozorňuješ.

              0 0
        • Michal.J  

          Budou po tobě chtít čestný prohlášení že TV nemáš. Takže když chceš přestat platit poplatky ČT tak se musíš televize zbavit (i počtače s TV kartou) a pak jim poslat čestný porhlášení že TV nemáš.

          Podle zákona se bere jako automatický e kdo má zavedenou elektriku má TV a kdo ne musí dát to prohlášení, ale myslím že až na jejich výzvu.

          0 0
        • Radek Broz  

          „povýšenej“ – nic ve zlém, ale tady to asi bylo dle: „Jak se do lesa volá…“

          0 0
        • blue  

          nevim, co si čekal, nějaký literární dílo aspirující na pulitzerovu cenu? normálně ti odpověděl, stručně a jasně…

          0 0
    • Karlos009  

      Skladba sportovních pořadů v českých televizích je bohužel úplně stejná jako jejich ostatní programy. Tzn. z 99% jsou to pouze estrády pro kynoucí masy (fotbal, hokej, motorizmus). A to, že je cyklistika v posledních letech dost opomíjeným sportem, je hlavně zásluhou impotentního svazu. To by měla být jeho hlavní činost, lobovat – dostat kola do medií, pak příjdou i sponzoři. Škoda, na Terezu je i s tím blátem moc příjemný pohled. :-)

      0 0
      • Jirik123  

        otazka je jestli chceme aby prisli sponzori atd. hned ve vedlejsim threadu si stezujeme, jak je ten fotbal o hovne, protoze je zkazenej penezma:-)

        0 0
    • OCG  

      Hmmm, já se panu Černému nedivím. Já dostat takovej dopis, tak se ani nebudu obtěžovat ti odpovídat…

      0 0
    • Haryk  

      Možná by ten vachmajstr mohl upřesnit, co si představuje pod pojmem „velmi často“…A takovou perlu jako:„Výborný TV sport“, to patří do kamene tesat. Prostě pokud se nějaký mátohy, co předvádějí hrudrsnoualekrás­noujakonašeze­mě, nehoní za merunou, nemá smysl o tom referovat. Jinak u mě máš bod za nadšení. Já nad tou trapností už mávnu rukou…

      0 0
    • coffield  

      Obecne blbost je cumet na televizi. Clovek si nemuze vybrat, jestli cumi na blbost nebo ne. Jen vypnout/zapnout. Kdyz si material sezenes sam (webove zpravodajstvi, filmy na DVD), mas volnost vyberu a nemusis se zlobit, ze v TV delaji pitomci. Obecne kdyz za tebe nekdo neco udela, nelze mu nikdy 100% verit – proste jen nekdy vynucene funguje princip delby prace. To u TV, jakozto zabavy, byt nemusi…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.