Možnost zapůjčení testovacich kol v okolí Vranova n. Dyjí

22 nepřečtených
  • MaroH

    Ahoj nevěděl by někdo z těch, kdo v této lokalitě žijí, kde je nejlepší možnost zapůjčení testovacích kol, jedeme sem na velikonoce s přítelkyní a díky poměrně špatné dopravní dostupnosti se mi nechce tahat kolo tak mě napadlo, jestli je možné si někde v okolí půjčit na víkend testbike. Díky za reakce

    0 0
    • MirosPikos  

      Zkusil bych Cyklo Point na Hatích (zavolej uvidíš). Případně jsou jiné možnosti, ale doporučit nic nemohu, na Vranov si beru svoje kolo. Přímo ve Vranově asi nepochodíš a nebo to tam zas až tak neznám.

      http://www.firmy.cz/…avsky/znojmo

      Taky nevíme jaké kolo bys rád. Jestli silničku nebo fulla, nebo něco úplně jiného.

      0 0
      • MaroH  

        sorry tim ze nebudem podnikat zadne extremni vylety tak staci HTcko nebo 100/100 full na cyklopoint se mrknu dik za tip

        0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Místo půjčovny test? :)

      0 0
    • jIrI___  

      Solidní vychcanost.

      0 0
      • nitraq  

        Wtf?

        0 0
        • jIrI___  

          Vždycky jsem měl za to, že testbiky na prodejnách jsou určené k tomu, že pokud člověk uvažuje o koupi bika v tom obchodě, tak má možnosti si nejdřív projet více variant a dle toho se rozhodnout a nakoupit. Ne že dovolenkář někam přijede, půjčí si ve kšeftě bika, protože je líný si dotáhnout svého, a s poděkováním odjede. K tomu jsou myslím určené spíš klasické půjčovny.

          0 0
          • MirosPikos  

            Od toho si to testovací centra mohou ošetřit, jako to mají třeba FRBikes v Českých Budějovicích. Krom toho, že jim „dáš“ zálohu 20k ještě platíš 300 CZK za den. Takže já si takhle otestoval Trance 27,5 3. Měl jsem to i jako dobrej výlet (http://www.gobreadcrumbs.com/…-klet-divcak) a přitom z toho nemám špatný pocit, že bych je nějak zneužíval. Využil jsem služby. Řekl jsem jim, mezi jakými koly se rozhoduji. Pravda, obchodníci moc nejsou a snad i proto jsem nakonec objednal Canyona.

            Dovedu si ale představit, jak by to vypadalo, kdyby půjčovali kola na občanku a nechtěl platit ty 3 kila za den.

            0 0
          • nitraq  

            Vem ale v potaz fakt, že to půjčení je často, ne-li skoro vždy placený. Pak se na to dá dívat jednak jako možnost vyzkoušení biku před koupí, tak i jako alternativu ke klasický půjčovně, kde prostě ty kola často nejsou na takový úrovni, aby to běžnýmu uživateli BFka vyhovovalo. Když už to je gratis, tak třeba na dvě nebo tři hodiny, to by zakladateli vlákna těžko stačilo, takže předpokládám, že počítal s nějakým placením. Já třeba taky dřív uvažoval o půjčení Meridy na Singltreku jednak kvůli nemusení brát svoje kolo a druhak kvůli lepšímu kolu z testcentra. Fakt, že Singltrek se dá jet na docela libovolným kole, bych nechal stranou.

            0 0
      • kastan02  

        Proč? Za test se taky platí. Tak v čem je problém?

        0 0
    • MaroH  

      pocitam s tim ze to je placene ale kola z pujcoven proste nesplnujou moji predstavu kola na pujceni…fakt si nepotrebuju pujcit kochaci mestske kolo, neserizene a rozpadajici se, chci si pojezdit, to je jednoduche…nevidim zadny rozpor… btw ze za vychcanost to povazuje jIrI, ktery tady obkresloval blatnicky bo se mu nechtelo platit lidem za napad me prinejmensim udivuje…ale tak zvykl jsem si ze na BF se nemam divit nicemu… (btw doufam tedy jiri ze jsi nebyl tak vychcanyjako ja co si chtel za penize pujcit testovaci kolo a za kazdou poslanou/stazenou kopii tebou obkreslenych blatniku jsi autorum poslal nejaky poplatek…a taky doufam ze nejsi tak vyhcany abys vozil na kole ukradenou kopii ciziho dusevniho vlastnictvi)

      0 0
      • Ruprt2  

        Přestože si nemyslím, že obkreslování blatníčku podle internetového návodu, je nějaké porušení duševního vlastnictví, tak jsem nic neobkresloval, ale tvé chování za vychcanost považuji taky.

        PS: A tvou logiku, když Jiri dělá něco podle tebe špatně, tak to ospravedlňuje, že ty taky, taky nesdílím.

        0 0
      • jIrI___  

        Srovnáváš nesrovnatelné, ale je to tvůj boj.

        0 0
      • MirosPikos  

        Napsal si to zcela dobře na BF se nemam divit nicemu… Tak se nediv ani těm komentářům :)

        Pokud někdo považuje za špatné, že si půjčíš testovací kolo, přičemž za zapůjčení zaplatíš, tak je opravdu marný dál jakkoliv diskutovat. Jinými slovy někdo dobrovolně nabízí určitou zpoplatněnou službu a ty jí chceš od toho někoho koupit.

        Asi by bylo něco jiného, kdyby šlo o bezplatné zapůjčení kola (tak tuším fungují v RB nebo fungovali). To, že se za testovací kola platí, je následek takového chování (toho času opravdu vychcaného).

        0 0
    • MaroH  

      ok podme tedy dal… nevi nekdo jeste o necem krome te meridy?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Shodou okolnosti budem na velikonoce ve vranove taky, ja i pritelkyne si bajky berem. Protoze neplanujem porad jezdit, mohli bychom se mozna dohodnout na pujceni. Ja RB monster, ona Cube WLS…

      0 0
      • Singlespeed  

        Bajky se přece nepůjčují… Já to kdysi nezkušeně udělal a hned jsem se z dobrosrdečnosti a ochoty vyléčil :-)

        0 0
      • MaroH  

        Diky moc za nabidku ale nechcu otravovat dalsi lidi…navic my asi budem jezdit cely vikend jede nas velka paryja a holt tim ze pritelkyne jede odjinud nez ja a na aute mame uz ted 4 kola tak neni misto no a nechcu aby ho tahala busem… cele to je logistycky slozitejsi takze mi testbike pripadal jako nejelegantnejsi reseni… ale diky :)

        edit btw kde bydlite :)

        edit 2 nebo radeji ne:-) jeste si to nekdo vylozi jako tipovani pred corkou:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.