• Jojdis

    Zdarec

    Mám dotaz na tento ram. Mě osobně se moc líbí ale sem začatečník a rád bych znal klady ale hlavně zapory tohoto ramu. Dost čtu že jednočep ma sve vady ale konkrétně sem nikde nic nenašel. Muže mě to někdo blíže osvětlit ??

    0 0
    • Tomcat  

      Hele kup si co se ti líbí a jezdi, pokud chceš teoretizovat koukni do historie to že jsi nic nenašel spíš ukazuje že nehledal.

      0 0
      • Jojdis  

        Tak dík za radu ale moc mě nepomohla chtěl sem znat nazor více lidí na tohle kolo ještě než ho koupím …investice není malá tak sem chtěl prostě znát všechna pro i proti.

        0 0
        • Tomcat  

          Blbost blbost … seš nějakej šampón kterej se bude o to kolo tak akorát opírat a honit si ego jak všichni koukaj jak maš zupa kolo? Nebo na tom chceš jezdit?

          Jasně investice to není mála, tak by bylo dobrý kdybys jezdil na něčem co sedí tobě , líbí se tobě a né co ti říká „módní diktát“

          Vůbec není jasný co si jezdil, takže pro začátečníka by vůbec nebylo špatný nějaký Ravo Graze, Spešl BigHit , lowendvý DH Norko atd… …vlastnosti o nebudou o tolik horší, ale cena o moc. Ty si uděláš aspoň představu co potřebuješ bez velkých investic.

          A pak se můžeš kouknout po „lepším“

          0 0
          • KRAJIC  

            Pravda, pravda…

            0 0
          • Jojdis  

            Tomcat … tak uplny mlíko zase nejsem a opírat se o něj rozhodně nehodlám. Jezdím asi rok …Ještěd, Rokytnice, Špičak ale na pevňáku UMF Hardy. Tohle má byt muj první full ale na dlouhou dobu poslední jelikož si ještě nevydělavám jen sem tam brigadka tak bych nerad koupil něco špatně. Ale díky ..opravdu ..po tvém prvním příspěvku sem si k pc sednul a začal pořadně hledat a prohrabávat různa fora a opravdu sem něco ..sice málo ale našel. Tak že sem už rozhodnutej . A jdu do něj …strašně se těším až se na tom pustím z kopce. Fulla sem si občas jen pujčil v Rokytnici a bylo to super.

            0 0
    • JMT  

      Me se DH Izimu libi, klidne bych si na nem dh kolo postavil.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.