• femal

    mate nekdo zkusenosti s timhle mobilem ? je tam GPS a aplikace Tracker, ktera se zda celkem vyuzitelna pro zaznam tras. existujou pro tenhle mobil mapy ? nebo nejake lepsi aplikace ? zda se, ze to neumi delat vyskovy profil… neni to jenom softwarem ?

    0 0
    • krychlicka  

      dnes mi prisel domu,o vikendu uvidim,ty uz mas nejake zkusenosti?

      0 0
    • antuch  

      já z něj moc nadšený nejsem, mám ho od září…GPS je asistovaná a pro info se připojuje k netu. Někdy má přesnost až 3 km (stalo se mi to na Černý v Kerkonoších)­. Tělo je na prd, po měsíci se okolo displeje začal šoupat lak, takže už vidím dovnitř. A pevnost mu taky moc nevěřím.

      Podle mě bych oželel GPS a koupil si Samsung s celokovovým pouzdrem…

      0 0
      • Irena  

        Naprosto stejná zkušenost. Původně jsem měla Siemens M65, takže jsem chtěla mobil s podobnými vlastnostmi, ale nic moc.

        0 0
      • Mongoose71  

        Já myslím, že za ty peníze to celkem ujde, GPS je celkem přesná aspoň co mám zkušenosti já, používám Trekbudy/ mapový podklady seženeš v pohodě na netu/ umí to i záznam trasy, vytvoří to soubor v telefonu a ten když pak otevřeš na http://utrack.crempa.net/ tak se dozvíš mnohem víc, je to celkem zajimavý, jinak problemy s ošoupaným krytem to je klasika, prostě to zpracování trochu odflákly, tlačítka jsou dost malá a citlivá, člověk se musi dost snažit ale dá se … zatim ujde a to ošoupání neřeším až se nakrknu tak to taky vyreklamuju času dost…

        0 0
    • misak.kadlec  

      Mám a spokojenost vysoká, nemyslím si, že by za ty prachy dal sehnat funkčnější telefon. Ad navigace: Stahni si trek budy existují k tomu i map. podklady a je to zadarmo.

      Trekbudy

      0 0
      • Macik  

        Zdar mysaku. Tenhle mobil mam od srpna a celkove bych rekl spokojenost.je pravda, ze jsem z nej barvu taky uz castecne osoupal, ale gps ve solupraci s aplikaci Trekbuddy je super.Jinak co bych od mobilu mel clovek cekat? Email to umi, intrnet pres Operu mini taky v pohode, fotky jsou snnesitelne Ze je to snad odolne proti desti beru jako plus. Na druhe strane je ta vodoodolnost vykoupena horsi jistotou stisku klavesy pri psani sms, ale to nemi muj problem. Tak jen doufam, ze mi dlouho vydrzi.Btw.ted jsem nainstaloval Skype a ejhle jde to. Na navigaci pouzivam nav4all. Proste jak rika Misak,co by za tech par kacek clovek mel chtit?

        0 0
      • antuch  

        trekbuddy mám dávno…ale nic krom map to neumí. Pokud to chápu dobře, tak by trekbuddy měl spolupracovat s gps? Protože mně nic takovýho nedělá

        0 0
        • Ferdyš  

          koukni sem tam případně odkaz na stránky autora

          0 0
        • Ferdyš  

          tím jsem chtěl říci,že ano.Je to důvod proč o SE dumám,jen ta pseudoodolnost odírací!:)

          0 0
          • jIrI___  

            Kvůli tomu odírání jsem si ho nedávno nekoupil. Nestojím o to, abych do mobilu investoval tisíce a po pár vytáhnutí z kapsy byla sedřená barva. Škoda, tohle by si výrobce neměl dovolit vpustit do prodeje.

            0 0
            • Ferdyš  

              by mě zajímalo,jestli v rámci záruky na odírání se pochlapěj lepším krytem.Pohledám někde na netu:)

              0 0
              • jIrI___  

                To jsem taky hledal. Reklamaci prý uznali a nahradili novým krytem stejné „kvality“ :)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.