Mizerný cykloshop v Radotíně.

198 nepřečtených
  • multib

    (Tak další negativní zkušenost, Honzo Šťastný Gorgove, s vaším „slavným“ cykloshopem.)

    Včera ve 23 h jsem u nich objednával něco na eshopu, bohužel jim asi dlouhodobě moc nejede, tak tam měli ve finále hlášku, že v takovém případě, že eshop nejede dobře, tak tam bylo, že je třeba věci objednat mailem. To jsem udělal.

    jelikož dobré eshopy potvrzují příjem objednávek, tak mi bylo dnes kolem 15 h divné, že nic nejde. Zavolal jsem tam, maník to zvedl a co chci a že mne předá někomu na eshopu. Po několika minutách se ozvala žena, že co chci a kdo jsem. Po delším hledání mi sdělila, že mají problém s eshopem a že zjistí, jak to vypadá a dá mi vědět mailem. Tak těsně před 16 h jsem dostal mail, že zboží už není .. Tzn., že kvůli jejich liknavosti a lajdáctví jsem přišel o pedály ..

    Tak mi řekněte, co je to za firmu, když čtou jen maily na popud odesílatele?? Normálně to u mne funguje tak, že mám automatické minutové stahování mailů a reaguji obratem, nejpozději do 1 h. V každém příp., pokud tato vychytávka do Radotína nedorazila, pak normální, průměrné firmy, ráno, při započetí práce, kouknou na mail, jestli jim někdo něco nechce .. Proč tohle ještě nedělají v Praze? Tedy alespoň v Radotíně určo ne.

    Jen to potvrzuje negativní zkušenost někoho, kdo tu psal, jak si tam nechával vyměnit vrzající kladky a oni mu je akorát mázli olejem, takže vrzaly za chvilku zas ..

    Tak mi netvrď, Honzo Šťastný, že všechna nová kola projíždíte po okolních silnicích .. když máte problém zkontrolovaat maily ..  Víš, Honzíku, ono je snadné se navážet do jiných, ale udělat si pořádek doma, to je obtížnější ..

    0 0
    • jose  

       ježiš že už si nedáš pokoj:(

      0 0
      • multib  

        Přesně to (a horší věci ..) čekám. Navážet se do mne a hlavně ututlat neserióznost 1 pražského shopu .. Ono k tomu též není co říct, prostě panuje tam šlendrián .. kdyby to bylo v sezóně, tak se mohou, tak trochu, vymluvit na frmol, ale teď? Lyže? Toho sněhu tolik není, aby se prodavači nezastavili a pak, dotyčná byla speciálně určena pro vyřizování eshopu .. nepřečíst si ráno po příchodu maily, to ve mne evokuje toto ..

        ..Uáá (zívnutí).. tak zas to začíná .. co budu jen dneska v té práci dělat ..? to bude nudaa .. dám si kafe .. (tak až do 15 h (sem tam zákazník), pak zvoní telefon (já)) (člověk, sedící u telefonu, ho zvedne: „co chcete? objednávka? .. ok, zavolám eshopovou ..“ (pomalu se zvedne a jde do kanclu ..) „Ančo, máš hovor ..“ .. Ona: „Kdo zas otravuje?“ .. On: „nevím, nějaký *****, objednávka ..“ .. (pomalu se zvedá, odkládá pilníček a došourá k mobilu na druhém konci budovy .. „Co chcete ..“ .. A dál to znáte .. prostě klasická zaměstnanecká atmosféra tam, kde o nic nikomu nejde ..

        0 0
        • jose  

          Tak za prvé se do Tebe nenavážím, jen mi vadí to neustálé „zasírání“ fora Tvýma příspěvkama o ničem. Že máš potřebu prostě zakaždou cenu mít poslední slovo. A tenhle tvůj příspěvek je vysloveně cílenej a není to jen tím, že je to nějakej Eshop v Radotíně. Vlastně si to i v odpovědi napsal, nemáš co dělat a čekáš kdo se chytne. A já se chytnul:-(Koukám, že jsem zkončil u toho zaprve:-)

          0 0
          • multib  

            Ty ses už do mne navážel i jinde, aniž bys měl cokoli k tématu. Stejně i tu. Tomu říkám zasírání.

            Já to tu napsal cíleně, jako každý. S cílem upozornit na nekvalitní shop. není to jen tím, že je to nějakej Eshop v Radotíně, ale tím, že právě tam jsem si objednával. Přece nebudu psát o Radotíně a objednávat v USA .. :o)

            0 0
            • jose  

              Jo já se navážel,hm.. jsem napsal v tvém příspěvku o výměně fotografii, že si za to můžeš sám, že se do tebe všichni naváží díky Tvé minulosti a jako plus jsem uvedl, že se držíš, resp. si se držel. Já si o firmě nedovolím říct, že je mizerná po prvním kontaktu, nikdo není dokalej. Maximálně jí už nepoptám. Prostě měli někde problém, a po tvé urgenci se ti ozvali do hodiny. Kdybys napsal nadpis „jakou zkušenost máte s…“ tak ti tady neřekne nikdo ani slovo a ty tady hned osočuješ Gorgova. Budem si tu oplácet každé slovíčko?Kdyby Ti bylo pátnáct, tak neřeknu.

              0 0
              • Smazaný účet  

                a nechcete se radši někde sejít a vyříkat si to jako chlapi?

                0 0
                • laufdeck  

                  souhlasim chova se jako 15 letej parchant  a nekoho osočovat a kritizovat na  netu umi každej blbeček ten přijet do prahy chachar ostravskej a todle  na nekoho tady skusit tak dostane na hubu a ani nebude vedet   odkujd přišla   je to jenom ubožak … kterej nema co delat nudi se  a vymejšli ruzne Pi*oviny …

                  0 0
                  • multib  

                    Jak typické .. :o) Přesně to jsem čekal .. :o)  násilí, nadávky, vulgarita ..

                    0 0
                    • laufdeck  

                      viš co je nejhorši  v životě ..

                      sražka z BLBCEM..

                      je vidět že si po internetu celkem hrdina  , tak proč nekde nevystoupiš veřejne.  A neřekneš svuj nazor nekomu z oči do oči co si o něm myslim  .. jo aha  jelikož by

                      1. tě vubec neposlouchal ..

                      2 vyargumentoval by tě ..

                      3..  možna  by ti i dal přes hubu za to co si  dovoluješ ..

                      A PROČ  to neudelaš  .....

                      1… JSEM SRAB A SVOJE MINDRAKY SI LEČIM POUZE PO NETU JELIKOŽ SEM TAK  UBOHEJ ŽE NIC JINYHO NEUMIM.....

                      TAK JSE KONEČNE  VZPAMATUJ

                      A PŘESTAN OTRAVOVAT OSOČOVAT  A URAŽET  NORMALNI  LIDI …

                      0 0
                      • roud  

                        nesnižuj se zbytečně na jeho úroveň…

                        0 0
                        • laufdeck  

                          TIMDLE JA SEM SKONČIL JELIKOŽ NA JEHO UROVEN SE SNIŽOVAT  DAL NEHODLAM … A SEM ZVEDAV AŽ POJEDU  DO OSTRAVY  NA TEN UŽANSNEJ CYKLO SHOP TAM ..

                          0 0
                      • Kubiczech  

                        …kdyz se podivam na to, cos napsal, tak pochybuju, ze bys ho vyargumentoval.

                        0 0
                  • Vilém  

                    Zato ty se predvadis jako vzor umirneneho a vybraneho chovani:) Asi nepamatujes jak tu multib vystupoval predtim. Myslim, ze u nej doslo k velkemu umirneni a pokud se do nej nekdo nezacne navazet naprosto bez duvodu, tak komunikuje zcela normalne.

                    0 0
                    • laufdeck  

                      nevšiml jsem jsi že by se do  nej nekdo navažel aby tady musel založit tento thread  a    začal tady osočovat   určité lidi a  společnosti ..  jak řikam  nekoho kritizovat po netu umi každej … a ze se do nej navažim bez duvodu … to si nemyslim duvod je celkove  osočovani lidi kolem sebe  uraženi  společnosti  dyt on je ten nejlepši   a my sme  všichni  ty blbci ..  a že přišel o pedaly   za 550 kč ktery  nejsou zase tak dobry ..  a děla z toho buch vi co …  ať začne u sebe a pak nekoho kritizuje

                      0 0
                  • Janouch  

                    jezis ty jsi ubožák :)))

                    0 0
            • meesha1  

              Omg, …se podělej, že mají někde problémy s e-shopem, snad se ti zas až tak moc nestalo. Není to taková tragedie, abys to tady musel rozpatlávat.

              0 0
              • Kubiczech  

                Na druhou stranu je pravda, ze eshopu vyrostlo jako hub po desti a drzi se i presto, ze nektere z nich zrovna profesionalne nevystupuji. Taky me to minimalne rozladi, kdyz na nejaky takovy narazim. V tomto pripade zakladatele chapu a upozorneni je podle meho namiste. Jestli v tom jsou i jine pohnutky, nevim a zkoumat to nehodlam.

                0 0
              • multib  

                nn, mi se nestalo nic, jen  .. prostě mi vrtá hlavou, jak může taková perfekt firma, co testuje jedno každé kolo na silnici v provozu mít tak nedokonalý eshop .. já bych ušetřil na testování kol a pořádně zaplatil kvalitního pracovníka eshopu ..  pravda, ono už je to nějaký pátek a firma možná upadá .. a už kola netestují .. zřejmě dobrý oddíl ..  a .. hlásit se to muší ..

                A k Tobě, Meesho: V jiném vláknu se rozpatlává, že se někdo někomu nevěnoval, anebo že byl až moc horlivý ..   tam reaguj ..

                .. a že se mi nic nestalo? Přišel jsem o 500,–, které jsem mohl ušetřit, kdyby tam vše fungovalo, jak mělo .. (sice bych ty rámečky na pedálech hned uřezal, ale to už je má věc ..) .. ale když mi je (500,–)dáš Ty, budu Tebe i je chválit .. :oD ..

                (no nic, asi vypnu PC na několik dní ..)

                0 0
                • fík  

                  (no nic, asi vypnu PC na několik dní ..) – dobrý nápad

                   

                  P. S. i muži mají své dny

                  0 0
            • cekanka  

              Je zvláštní, že máš stejný e-mail jako olkyc. Snad ses nevrátil Ó velký J.

              0 0
        • mufák  

          víš co je to pomluva?

          0 0
          • multib  

            A Ty?

            0 0
            • mufák  

              ta holá věta zněla celkem jasně.

              0 0
              • multib  

                Má též .. Víš, co je lež? Takže napřed, než něco kydneš, řekni jasně: To a to je pomluva .. a pak se můžem bavit .. Já se tě též neptám na to, zda víš, co je schíza, ap.   prostě se mne neptej na ptákoviny, anebo to pošli mailem a nezasírej to tu ..

                0 0
                • mufák  

                  Tobě to připadá jako kydnutí a ani se moc nedivím.Pomluva je ale bohužel označení jednoho trestného činu a když si najdeš jeho definici ,tak se možná sám podivíš.Jinak uplně stačilo napsat,že nevíš i když teď mne tak napadá ,že jsi to vlastně napsal.Tak nic ,přeju Ti s Tebou pěknej večer.

                  0 0
          • multib  

            Nevšiml jsem si, že bys každému, za jeho postem,  kladl tak stupidní otázky ..

            0 0
        • sfinga  

          Člověče, nakolik jsi hloupý, tak jsi blbý. Troufám si říc, že vím jak to v Radotínském obchodě funguje. Pracoval sem tam brigádně 2,5 roku, občas se tak ještě k něčemu přichomejtnu, ale to fakt vyjmečně. Tak jak jsi tady popisoval styl práce se asi dělá v té vaší černé Ostavě, ve skoro Polsku, ale rozhodně ne v Praze. To že jsi chtěl pedály za 550 Kč, zrovna v době kdy jim spadl server a nefungoval eshop, je bohužel smůla a jistě se ti za to omluvili. Jenže ty jsi to nepochopil, protože máš asi zabedněný mozek. Radotín jako takový dělá v zimě lyže (původně jen lyže, kola jsou teprve 4. sezonu) Tudíž v zimě je to hlavní byznys. Lyže jedou od řijna do března.

          Nechci tady někoho obhajovat, ale Radotín se snaží obchod dělat dobře, zákazník je vždy na prvním místě a pokud vím, to v obchodě vždy bylo. Zkus se nad sebou nejdříve zamyslet, než si začneš ty svoje kecy vylejvat na internet na BF

          0 0
          • multib  

            To, že se na mail podívali až po mé urgenci, nejsou kecy, ale fakt ..  Že dělá v zimě jen lyže, je jen Tvůj blbý (abych Tě citoval) kec. Jinak by nevyvěsili ty pedály! A pokud to vyvěšují, pak by měli napsat, že se dodávkoami cyklo budou zabávat až za půl roku (dle Tvého zabedněného (cituji Tě) tvrzení).

            Rovněž Tvé tvrzení „Nechci tady někoho obhajovat ..“ je zabedněné, když to de facto, děláš .. Takže Tvé tvrzení „.. nakolik jsi hloupý, tak jsi blbý“ odpovídá přesně Tobě, jenže nemůžeš dle sebe soudit ostatní, každý jsme jiný .. .  Já tu uvedl jen fakta, která neodpovídají pojmu „dobrý obchod“.  Což potvrdilo i několik dalších přispívajících a bývalých zákazníků Radotína .. Ono snaha, jak jsi napsal, nestačí, .. výsledky se počítají ..

            0 0
          • multib  

            Jak to v radotíně funguje tu psal před léty i Gorgov .. a nic moc dojem .. když všechna kola před prodejem se ojíždějí ..

            0 0
            • sfinga  

              hele troubo, kola se tam projíždějí, aby se zjistilo, zda vše sedí tak jak má, tzn, že řazení řadí a brzdy brdí. Ale myslím, že i v té Vaší zabedněné Ostravě se to dělá… A pokud to nevíš, zajdi se zeptat do svého cykloshopu, třeba ti otevřou mysl… ;-)

              0 0
              • Honza729  

                Pokud si dobre pamatuju, tak Olkyc byl prvni, ktery se tu chlubil, ze pred prodejem vsechna kola projede…:-)))

                0 0
              • multib  

                Víš, kola se běžně neprojíždí, mac tak v té Tvé zabedněné (abych tě citoval .. :o)) Praze 5 (že by Radotín :oD ..?! .. coby postižená husa ..:oD) .. u nás kola jsou v perfekt stavu od výroby, což se prověřuje při objednávce a při předávání zákazníkovi .. my tu, v Ostravě, si věříme, nemusíme nic ojíždět v prachu silnice ..

                0 0
                • petebike  

                  JAAAAAAAAAAAA­AAAAAAAAAAAAA­AAAAAAAAAAAAA­AAAAA

                  0 0
                • Gorgov  

                  ste prostě tak o 27 let dál no, s tim se nedá nic dělat, Praha je vedle ostravskejch krámků s kolama něco jako Zimbabwe vedle Japonska…

                  0 0
                  • multib  

                    Ani jinde není běžné projíždět všechna kola. ptal jsem se (a stále ptám) v různých shopech po celé ČR a nikde mi toto nepotvrdili ..

                    0 0
                    • Gorgov  

                      tak to je docela smutný, ošem celkem ti v tomto věřím, prodejci se snaží ušetřit kde můžou…podle mě by se na tomhle šetřit rozhodně nemělo.

                      0 0
                      • multib  

                        jE BLBOST. PRODAL JSEM HODNĚ KOL a nikdy jsem je neprojížděl. Projetím pár metrů nezjistíš (skoro nikdy) problém, který se Ti neprojeví na stojanu. Aby se problém projevil (pokud tam je), je potřeba kolo projet v různých situacích, v záběru, v nástupu, ve sjezdu, při brždění jednotlivými brzdami .. a od toho je poskytována garanční doba (cca 100 km, ev. 1 měs.), aby se veškeré eventuální problémy projevily. v této době je veškeré seřizování zdarma. Nic neprověří kolo tak dobře, jako jeho používání v realitě, ne nějaká simulace „kolem hnoje ..“ ..  Tak to chodí v profesionálních obchodech i na západní straně od vás ..

                        0 0
                        • Gorgov  

                          „je potřeba kolo projet v různých situacích, v záběru, v nástupu, ve sjezdu, při brždění jednotlivými brzdami“ tohle samozřejmě při projetí kola uděláš.

                          Jinak je to tvuj názor , neberu ti ho, ale je to špatnej názor.

                          0 0
                          • multib  

                            ještě speciálně pro Tebe, něco od Cicera, velkou pravdu: Dobře mluvit může jen ten, kdo věci důkladně rozumí ..

                            0 0
                          • Ice-goofy  

                            Chlape stoji Ti to za to?

                            Mlceti zlato nekdy ;).. jiank zdravim pane

                            0 0
                            • Gorgov  

                              hele hlavni je, jak se k tomu clovek stavi:) mam to jako takovou vecerni dusevni ocistu pred spanim, rozhodne to nijak neprozivam.

                              px: taky zdravim, doufam ze se uvidime na nejaky zavode, treba takovej malevil? ;)

                              0 0
                              • Ice-goofy  

                                Ja bych rad, ale zatim jsem po operaci a nasledne vazne komplikaci davam do kupy… ale pokud to bude vhodnem terminu pockej na me v cili dame pivo (uz hura muzu )

                                 

                                Ja to mam ocistu pred spanim, ale rekl jsem si jednou nan reaguji a on mi odpovi slohem.. ja to mam tak pokud eshop neposle nebo nesplni uz tam nikdy nekoupim ;) a je po problemu :D…

                                0 0
                                • Gorgov  

                                  Je tak to preju at se das rychle do kupy, se mnou chodi do rocniku taky jeden basketak no a pohled na jeho nohy(litka-achilovky), to nic hezkyho neni :)

                                  S tim eshopem mas recht:)

                                  0 0
                                  • multib  

                                    „S tim eshopem mas recht:)“ .. JJ, ALE JE DOBRÉ VAROVAT OSTATNÍ ..

                                    0 0
                                    • Ice-goofy  

                                      At si kazdej udela zkusenost sam… nekomu to treba domu do dvou dnu dojde a nekomu ne..

                                        
                                      0 0
                                    • Gorgov  

                                      Ta velká písmena nepůsobí dobře, měl by sis na to dávat pozor.

                                      0 0
                                      • multib  

                                        jj, já vím .. ale někdy přiberu CL a je toho tam kupa, než si všimnu (nedívám se při psaní na LCD ..).. a znovu to psát se mi nechce .. ale spešl kvůli Tobě budu pečlivější .. a se i vrátím a opravím .. :o)

                                        0 0
                                  • Ice-goofy  

                                    pockej ja jsem opak ja jsem pastva pro oci ohledne lytek a achilovek ;) …

                                    ale ja uz ty mlade basketaky neznam … ono jich dost zna me a nasli si novy nesvar nazyvaji me dedku… to je respekt vid

                                      
                                    0 0
                                  • Ice-goofy  

                                    Ted musim sportovat s tema podkolenkama abych mohl vubec neco delat… kompresni ponkle ha.. takze pokud malevil pojedu s nima…

                                    0 0
                                    • karliner  

                                      takže až na Malevilu uvidím někoho v podkolenkách, tak vím, že si můžu popovídat o basketu :-)

                                      Paráda :-)

                                      0 0
                                      • Ice-goofy  

                                        Da se to tak i rici ano ha ;) Pokud se Ti bude chtit o basketu povidat ;)

                                        0 0
                    • Smazaný účet  

                      zeptej se třeba v Bicycle Cafe…tam se prodávají vesměs jenom velmi špičková kola stavěná na míru a každý je pochopitelně otestovaný…

                      0 0
                      • multib  

                        Proč ne, když jde o pár kol za čas .. (pak mají při kafi čas i na testování ..) ..  ano, znám i takové kšeftíky, kde mají 5 × 2 m, u stropu pár kol .. a čas je někdy projet .. (tř. cestou domů .. :o))..   No nic, kouknu na jejich stránky (pokud mají)  .. stejně houby uvidím, když všechna kola se tam musí objednat a tudíž na krámě nemají („vesměs“) nic ..(kolikpak jich měsíčně prodají?) navíc kola na míru budou atypická, nesériová .. jdu googlit ..

                        0 0
                      • multib  

                        Tak jsem to (zběžně) prošel a dýchl na mne luxus (nabídkou, ne prostředím ..) .. žádnou fyzickou nabídku jsem nenašel, jen sliby .., jen tu zakázkovou výrobu .. prý to nejlepší, co existuje ..  No, ano, připouštím, že pokud si někdo řekne mnohonásobně víc zaplatit, než je běžné, pak kolem něj budou lítat i zlaté včelky .. kafé zdarma samozřejmostí a k tomu i bohatý oběd a připojení na net ..

                        Jenže já se bavil o běžných obchodech, jako je Radotín a 10k dalších .. ne o prodejně (salónu) pro snoby ..

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          kolik je běžné zaplatit v ČR za nový titanový rám Litespeed? například…

                          0 0
                          • lenochod  

                            jen se nudí :o)

                            0 0
                            • multib  

                              Vím, že se  serža nudí  .. :o) .. ale proč tu zbytečně postuješ? Nuda je trestná, zakázaná, proti nějakým pravidlům ..? V podstatě: co je Ti do toho, kdo se nudí ..   Kdybys tohle řekl o radotínském cykloshopu, to by mělo smysl, logiku a tam by to bylo i (jak to slušně říct ..)  .. nehezké a nečestné, aby se nudili za zákazníkovy peníze .. ale jestli se nudí kdokoli z nás, Tebe se to netýká ..  Bylo by rozumnější,kdybys poukázal na Ty, co tu vulgárně pokřikují .. a uráží ..  ale to bych chtěl po Tobě moc ..

                              0 0
                          • multib  

                            Běžné? Nevím o tom, že by se běžně prodával .. Dokonce ani v Radotíně ne ..

                            Kdyby se tento rám běžně u nás prodával, pak by nemohli v Bycicle Café říkat .. : „Stavíme kola, která na českém trhu chybí – .. Litespeed ..“ ..

                            .. vím, kam směřuješ ..  jenže oni se (hlavně) tím neživí, jako ostatní cykloshopy, mají to jako vedlejšák .. („.. a vedle toho, budete-li chtít, postavit nové kolo ..“) .. takže srovnávat klasický obchod s tímhle nejde ..

                            V každém příp., bavíme se o blbostech .. projdi všechny kšefty, kde mají vystavená kola,  a ptej se (jako já), zda je mají projetá ..  notabene na silnici ..

                             
                            0 0
                          • multib  

                            a pak: já se nebavil jen o zboží, ale hlavně o práci .. pokud se najdou lidé, co si objednají rám z Aljašky, zaplatí cestu se vším všudy, pak nehledí na kč a nějaká tisícovka (10k -ovka) navrch ho opravňuje ke spec. zacházení .. a to mu bude, za ty Kč, poskytnuto ..

                            Je to něco, jako let Concordem. spousta věcí gratis, neobyčejný luxus a .. expres přeprava jako samozřejmost .. ale kde dnes jsou?  Řekněme si to za 5 let, kde café kola budou a co budou dělat, příp. jak to budou dělat ..

                            0 0
                • Vilém  

                  Ty furt vytahujes to projizdeni. Delal jsem nejakou dobu v servise a pokud to bylo kolo rekneme nad 20000,– tak jsem je projet jel. Protoze se parkrat stalo, ze zakaznik nebyl zcela spokojemn jak to radi, ze si strtnou kotouce atd. Takze u „lepsich“ kol, jsem to fakt projizdet sel, cca 600m jsem na tom najel, tedy pokud nebylo venku hnusne a kolo bych zaprasil. Takze toto proste nektere prodejny praktikuji, at na to mas nazor jaky chces. Proste na stojanu to kolo nenastavis tak, aby slapalo na 100%.

                  0 0
                  • multib  

                    Poukazuji zejména na Gorgův výrok, že v Radotíně projíždí všechna kola .. Toto není vždy možné. Sám jsem měl kdysi na prodejně kolem stovky kol a nebylo by (časově, ani fyzicky) možné je všechny projet, přestože jsem tam měl 10 zaměstnanců .. .

                    Se seřizováním kotoučů na novém kole jsem neměl nikdy problém. Ale domnívám se, že to mohlo být tím, že se vždy jednalo o brzdy Sh (anebo tesco noname ..) .. ale objektivně musím přiznat, že kol s kotoučovkami jsem měl málo ..

                    Ale ptal jsem se, mj., Šírera (už jsem to tu psal) a i ten mi potvrdil, že testují jen některá kola .. ale nikdy ne venku ..

                    0 0
                    • Gorgov  

                      Tak pokud sem fakt napsal všechna, tak to sem normálně kecal. Stavěl sem tam totiž občas(bohužel někdy i docela často) dětský kola, a přeci jen, ty se projížděj blbě, a hlvně by člověk riskoval, žeto pod nim rupne a on se na tom zabije:) Jinak teď už můžu říct že projíždím všechny kola, k dětskejm už se nedostanu:) No a teda stavim kola tak z 95% na kotoučích, véčka už sou dneska spíš taková kuriozitka :)

                      0 0
                      • multib  

                        Upřesňuji: Řekls: „všechna kola, krom dětských“ ..

                        A kolik jich je na obchodě a kolik se jich prodá denně? A kolik mechaniků tam je? ..  jo a ještě tu adresu mi dlužíš ..

                        0 0
                  • multib  

                    Umím si představit, že jsi 1 – 2 kola  denně (spíš týdně) šel projet .. někdy to je potřeba, o tom žádná ..

                    Pak bys mohl ještě upřesnit, zda šlo o kola nová, či ne .. Z Tvého podání vyplývá (Delal jsem .. v servise ..), že šlo o opravu .. ano, u oprav je to časté, že se kola projíždí .. ale ani tam ne všechna ..

                    0 0
                    • Vilém  

                      To se tezko rozpocitava. Kola se skladaly jednak kdyz prisla varka novych modelu a pak prubezne podle toho co se prodalo. Slo o kola nova. U kol na servis se projizdelo jak kdy, podle zavady. pokud mas namitky k tomu ze se umazou plaste atd, tak to se neresilo a nikdo si nestezoval, zakaznici stejne pred kolupi zkouseji projet treba 3–4 modely, takze plaste se ojizdely tak i tak.

                      0 0
                      • multib  

                        je zbytečné to rozebírat. Já mám tuto zkušenost, jinde to může být jinak, .. ale rozhodně kompletní projíždění kol není pravidlem.

                        k tomu zablácení gum .. Někdy byly na kole gumy ze skladu špinavé od zdi, či od sajrajtu na zemi (jsou i takové sklady), od skládání z auta, kdy se kola vodí po zemi, resp. silnici(chodníku, od špinavé korby, ap. ..  a pak se zákazníci ptali, zda ta kola jsou nová .. proto jsem proti za/o/jíždění kol před prodejem .. neměl jsem nikdy problém s kolem seřízeným na stojanu .. akorát se občas stane, že nováček mechanik nedotáhne koncové matice fest a kolo při prvním záběru před prodejnou vyjede z rámu .. ale to je detail, ..ojedinělý ..  malá věc ..

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          „koncové matice“??? jo, něco takovýho jsem měl na Esce asi tak před dvaceti lety…

                          0 0
                          • multib  

                            Ale my neprobíráme Tvá kola ..  a ne každý má tolik Kč, aby si mohl dovolit kola na Tvé úrovni .. i priority mají jiní lidé jiné, než Ty a kolo mají jen na nákupy,.. mají rodiny, jsou vytíženi prací .. etc., ..etc. ..

                            jinak si dosaď za matice RU a máš to ..  i dnes jsou lidé, co vyžadují matice, páč mají špatnou zkušenost s RU .. a dobrý obchod musí nabídnout vše ..   takže se nedívej na svět jen ze svého úzce omezeného pohledu .. nejsi na světě sám ..

                            0 0
                • McBlacky  

                  jak slyším Ostrava tak tuším *******. Naše firma investuje po celé ČR a poslední akvizice je v Ostravě. Maximální tragedie. Pracovní návyky a tempo místních lidí je tristní. A co je horší, vy si věříte, že to děláte dobře, ne-li nejlíp!

                  ve srovnání s jinými krajskými městy ČR jste nejhorší. Konečně to uznejte, pochopte a něco se sebou dělejte.

                  0 0
          • Medunka  

            „Tudíž v zimě je to hlavní byznys“ znamená´„Že dělá v zimě jen lyže“

            0 0
            • sfinga  

              ne to neznamená, že dělá jen lyže, ale lyže jsou tak z 85%, kola zbytek

              0 0
              • Skalamander  

                O to větší by měl mít přehled o objednávkách cyklo-komponentů, ne?

                I když v solidním obchodě by měl být zákazník objednávající si rukavice na lyže mít stejnou míru pozornosti, jako člověk objednávající si kolo za 100k.

                0 0
                • sfinga  

                  přehled tam je jak o letních tak o zimních věcech, spousta lidí objednává zimní oblečení a věci na lyže. To že jednou vypadl PC a zrovna se pan anonym trefil do toho okamžiku je smůla, ale Radotín se mu omluvil. Tak nevím, proč to tady na BF tak rozmazává. Tohle mě fakt žere, pomlouvat obchod ke všemu 500 km daleko z Ostravy. V životě tam nebyl, tak ať nikoho nepomlouvá díky jedné chybě, za kterou Radotín ani nemohl.

                  0 0
                  • multib  

                    Přehled tam není absolutně žádný, když je zákazník musí upozornit na čtení mailů .. což mne utvrzuje v tom, že tam asi nikdo nic neobjednává, jinak by maily četli .. O tom, že jim vypadlo PC nikde nebyla řeč .. jen že jim blbne eshop .. já v tom vidím rozdíl .. navíc když na mé upozornění zadali objednávku do eshopu sami, tak jim fungoval .. navíc nechápu, proč o tom mluvíš, když já kritizují laxní přídtup k objednávkám via mail ..  navíc nikoho nepomlouvám, to tvrdíš Ty. já jen napsal holý fakt, že v radotíně čtou maily až na upozornění zákazníků ..  co to má co dělat se vzdáleností, to jistě snadno a hravě vysvětlíš .. jako že když tam někdo objedná něco s Phy, tak to promptně vyřídí, aby, nedejbože, ten dotyčný neurgoval osobně .. pak díky za upřímnost .. to chápu .. :oD ..  A už vůbec chybí logika v požadavku, abych v radotíně musel být osobně, aby mne to opravňovalo k pomluvám ..  trochu víc jsi out, ne? :o)

                    0 0
                    • Gorgov  

                      zas na druhou stranu je rozdíl ve větě „…čtou emaily až po upozornění“ a „…přečetli email až po upozornění“ ten rrozdíl ti je jistě jasnej. Takže by se to jako pomluva brát dalo :) pokud teda nemáš takových zkušeností víc.

                      0 0
              • Medunka  

                To byla ironie, chybel smajlik. Ja to pochopila spravne, ale nekdo ocividne ne a pretlumocil si to po svem

                Radotin neni jediny kram, ktery ma v nabidce kola a lyze :-)

                0 0
                • multib  

                  Tys to pochopila naprosto blbě, když i Sfinga Ti to vyvrátil, že to myslel jinak, než říkáš Ty .. tak Tvá ironie je zcela mimo .. :o)

                  0 0
            • multib  

              Jak Ti Sfinga potvrdil, „hlavní byznys“ neznamená „jen lyže“. Chybělas v češtině? „jen lyže“ by znamenalo „výhradní byznys“ ..  Jiunak ignoruješ, co jsem napsal dál: Kdyby dělali jen lyže, nevyvěsili by pedály .. takže nemáš pravdu ..

              0 0
              • Medunka  

                „Tudíž v zimě je to hlavní byznys“ znamená´„Že dělá v zimě jen lyže“

                je složeno ze dvou příspěvku v tomto vlákně. Hádej, kdo co napsal. Já nenapsala ani jeden, já jen citovala :-)

                0 0
                • multib  

                  Tak teď jsi tomu nasadila korunu a lá Blesk, Ahoj a podobné bulváry .. Vytrhnout něco z kontextu a dát větě jiný význam, než pův měla ..  :o) ..

                  0 0
          • cekanka  

            Vyserte se na něj, na kreténa! Chce se jenom zviditelnit.

             

            Bacha, multibe, aby ti někdo místo fotek ZVVZ neposlal uřízlou slepičí hlavu nebo tak něco. Když máš tak rád tyhle situace s vyhrožováním, tak jsem to sem prostě musel napsat!

            0 0
          • multib  

            Ano, ano .. nejdůležitější ve firmě je uklízečka, vrátný .. a brigádník .. :O)

            Staré arabské přísloví říká: VŠICHNI Z VESNICE ODEŠLI A KOZA SI DALA JMÉNO ABDUKARÍM ..

            0 0
    • dancing dog  

      :-)

      0 0
    • Beeda  

      halooooo tu ogar Multiblb z banikpico, tee pedaly vod tego hajdosa gorgova farate?

      0 0
    • Honza729  

      No, kdyz jsem byl v jednom nejmenovanem, ale tobe dobre znamem obchodu v Ostrave cestou domu ze sluzebni cesty, byl jsem z pristupu tech lidi tam tak nas…, ze jsem si rekl, ze to je snad nejhorsi obchod s koly v CR. Nejakej blaznivej chlapek se na me prilepil, porad otravoval, co ze jako potrebuju, az jsem radsi odesel......

      Ze do Ostravy jeste nedosly zakladni pravidla slusneho chovani, je divne......

      0 0
      • Medunka  
        • 1 bod
        0 0
      • multib  

        Co kdybys uvedl, kdy a kde to bylo ..:o) .. anonymně můžeš vykřikovat cokoli ..

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Teď už tady jenom chybí flame Praha vs. zbytek republiky …

        0 0
      • apache6000  

        Cim to asi bude,ze vas nemuze zbytek republiky vystat?

        0 0
        • Gorgov  

          jakej zbytek republiky? jde o jedince a vetsinou je za tim skryta pouze zavist. Leckdo zavidi ani nevi co…

          0 0
          • Honza729  

            Presne.

            Pripomina mi to věčné debaty s mym strejdou z Moravy. Furt mi predhazuje kolik asi beru, kde beru na auta, kolo, NTB a jine veci.....a postupem debaty dojdeme k pomeru platu vuci zivotnim nakladum. Kdyz mu ukazu, kolik lide v Praze plati za najem nebo co stoji byty, spocitam hypoteku a odectu ji od prumerneho platu v Praze, zbyde mene nez je jeho plat, ze ktereho plati jen el. energii, pac ma domek po rodicich a vodu gratis plus je sobestacny se zeleninou a masem.

            Pak vetsinou zavre pusu. A jen zira. A prohlasi, ze by teda do Prahy nechtel ani za nic.

            Ale druhy den uz jsem zase ten zazobanej prazak....... Takze tak nejak to chodi :-))))

            0 0
            • hribik A1  

              teoreticky by mohla byt sranda aj v tom odcitavani od priemerneho platu…to sa predsa s vysokou koncentraciou zazobanych tamtiez nevylucuje :-)

              0 0
            • volvej  

              Máš dosti jednoduché pocty. Myslis, ze hypoteka na morave je levnejsi nez v praglu? Ten barak musel taky nekdo postavit. Zelenina neroste taky jen tak sama a my chodime jen sklizet, drevo na topeni nenaskace samo ke kamnum.  A celkove jsou tam dalsi vydaje, ktere ty v X+1 neresis. …To je ale dalsi boj skupin jako je praha a zbytek CR, tak bojuji panelacnici versus ty z rodinneho domku.

              0 0
              • mr.antik  

                stačí srovnat cenu pozemků. v tu ránu máš minimálně milión k dobru

                0 0
              • přišlapávač  

                kolik stojí 2KK v novostavbě na Moravě? V Praze třeba 5mil. Počítám, že na Moravě stojí tak polovinu.

                0 0
              • Krys  

                A o čo sa bojuje?

                0 0
              • Honza729  

                Ja se obavam, ze jednoduse pocitas ty.

                Srovnej ceny domu nebo bytu v Praze a na Morave. Ano, hypoteka ma stejnou urokovou sazbu. Ale hypoteka na milion nerovna se hypoteka na miliony tri nebo ctyri. Sam sis taky trochu nabeh tim, zes vpodstate napsal, ze barak nekdo stavel. Ten nekdo z 99% nebyla firma, ale svepomoc plus nekolik znamych za par korun, pripadne piv. To za druhe. Za treti: co myslis, je levnejsi topit drevem nebo v Praze elektrikou ? Jake dalsi vydaje tam jsou ? Myslis, ze cenu udrzby obyvatele panelaku neresi ? To jsi hodne mimo. Rika ti neco Fond oprav ?

                Vis, bez znalosti nemuzes soudit. Ja zil jak na vesnici, tak v Praze, tak to srovnani vidim.....a platim.

                0 0
          • multib  

            Kdo by vám co záviděl? každý máme něco .. Kritika nešvarů (velmi slušně napsáno) není závist, ale stále jen kritika ..

            0 0
    • coffield  

      O vrzajících kladkách (a mnoha dalších věcech) jsem tu psal já, ale za e-shop bych nikoho neplísnil. Počítače a IT jsou obecně bolest všech podniků na světě…

      …navíc snahu bych Ski a Bike centru neupíral.

      0 0
    • kesu  

      nezlob se na me,ale to ze si neprecetli mejly mi nepripda jako takovej prohresek.Proste se to muze stat,verim,ze jim tech mejlu chodi denne n a tak treba na ten tvuj zapomenuli a nebo nestihli prohrabat co maji skladem..Mam horsi zkusenosti s bikeshopama,res­pektive spis se servisem…

      0 0
      • multib  

        "..Proste se to muze stat,..!?? Právě, že nemůže, berou za to Kč, tak ať si je zaslouží .. neverim,ze jim tech mejlu chodi denne n (moc) a tak neměli na ten muj zapomenout ..

        " ..a nebo nestihli prohrabat co maji skladem.." .. ale zas jejich chyba .. ty pedály tam byly vystaveny čerstvě, takže nemuseli nikde hrabat ..

        0 0
    • mr.antik  

      lidi co maj s někým osobní problém a píšou hned na forum jsou chudáci, který si sami nedokážou nic zařidit

      0 0
    • Beeda  

      zkus shop v Bohnicich, tam te radi a osobne obslouzi, pozaduj dr.Gorgova :-D

      0 0
      • multib  

        Jsem to pochopil, že Honza Šťastný je v blázinci .. pak bych se ničemu nedivil .. :o)

        0 0
        • Gorgov  

          mam si tě tu napsat? mame volno v sobotu ve 22:15, hodí se?

          0 0
    • orca.1  

      Objednával jsem tam koncem ledna. Potvrzení objednávky přislo automaticky. Po cca 4 dnech (včetně víkendu) jsem se připomněl, načež mi po chvíli přišel mejl o odeslání zásilky a další den mi přišla. Takže ok.

      0 0
      • Dav...1  

        Na OK bych to hodnotil kdyby si se nemusel pripominat ne ?

        0 0
        • orca.1  

          Připomenutí mě nic nestálo (minutu času) a z vlastní praxe vím, že člověk kolikrát zapomene, nebo nestíhá, takže to pořád považuju za „ok“ :)

          0 0
        • multib  

          Přesně tak .. Orcu.1 to nic nestálo, ale ne všichni mají dost času, myslet a upomínat se v každém eshopu, kde objednávali .. navíc někteří lidé za datové připojení platí ..

          0 0
          • Chaingang  

            Kdyby ses tady s každým nehádal, měl bys možná i čas na řešení objednávek.

            0 0
            • multib  

              Trochu mimo .. ne?

              0 0
              • Gorgov  

                naopak…

                0 0
                • multib  

                  Proč by zákazník měl řešit objednávky za eshop?? Já objednám jinde, .. a eshop ať si zákazníky shání ..

                  0 0
                  • Veeteck  

                    Třeba mají zákazníků tolik, že si je vybírají. Jako ty, což jsi mi kdysi dávno psal přes mail.

                    0 0
    • SELMIRA  

      :o)

      nemusela bych prilevat olej do ohne a si zbytečně dělat zle, ale…

      před nějakou dobou jsem si ve výše zmíněném shopu koupila stumpika za nezanedbatelný pe­níz

      a taky mne dost nemile prekvapil pristup personalu

      kdyz jsem PRI GARANCCE pozadovala serizeni brzdovych desticek. Naprosta neochota a ksichteni ze jako co jako prudim. Prodavacka mi rekla, ze to nema cenu serizovat, ze se ji to zda v pohode, aniz by se poradne presvedcila o co jde. Pak teda na me nalehani se znudenym vyrazem predala kolo mechanikum. Snad tedy. Pac za velmi kratky okamzik mi ho zase vratila a ze jako uz to je. Vysla jsem ven pred obchod to vyzkouset a zjistila ten samy stav co prve. Toz jsme se tam vratili a delali skandal. Ujal se nas starsi pan, kteremu narozdil od tech maladych floutku zrejme zalezelo na spokojenosti zakazniku. Mozna majitel, nevim. Nu a ten nam nejprve nabidl piti – zdarma at si vyberem co chcem, pak serval floutky mechaniky a prodavacku a osobne dohlidl, aby vse bylo v poradku. Pote jeste projevil zajem, jestli mam spravne nafuceny tlumic a zda neco jeste nepotrebuju. Za za­pornou odpoved me odmenil hrsti bonbonu a sel nas vyprovodit pred obchod, kde jeste vyjadril omluvu za predchozi deni.

      Tak to je muj smutnej pribeh s veselym koncem.  :o)   

      Od ty doby jsem si rekla, ze tamni servis NIKDY VIC. Ale jinak pri nakupech uz jsem tam pak  byla spokojena.

      Holt jsme jen lidi a mame dobry a zly dny. Asi…

      0 0
      • multib  

        JJ, jsme jen lidi .. ale každý by měl za dobré Kč, které dostává, odvést i dobrou práci ..

        0 0
      • coffield  

        No, OK, jsem rád, že tam tu zkušenost nemám sám. Když si budeš stěžovat víckrát, pošlou tě nakupovat jinam a to člověk taky většinou udělá, už se nevrátí. Škoda, že bydlím v té samé ulici. Leccos by bylo jednodušší. Takhle musím jezdit daleko, ale zase požívám úctu jako zákazník.

        Mají prostě bezkonkurenční marketing - jako zářivou etiketu na lehce zkaženém obsahu.

        0 0
      • Smazaný účet  

        jo, co se servisu týče, víš kam bych tě poslal…

        :-)

        0 0
        • Medunka  

          najít si chlapa, který to umí a udělá to za dobrý oběd :-)

          0 0
          • Sobi  

            No já k tomu ještě i vařím, takže Sobice má full service :-)

            0 0
            • Skalamander  

              Ale to ještě neví, jak dobře vaří v radotínské Sokolovně kousek od toho shopu :o)

              0 0
          • Smazaný účet  

            :-) jo…to je vlastně svým způsobem taky varianta komerčního servisu :-O

            0 0
          • SELMIRA  

            :o))

            chlap co si našel mně umí servisovat bajka i výborně vařit, ale kvuli recipročním službám spolu přece nejsme

            když už jsem zaplatila za bajka někomu, kdo zaručuje garanční servis tak ho hodlám vyžadovat po něm

               
            0 0
            • Medunka  

              muzsky me presvedcil jedna dve, ze spolehat se na servis nema cenu, ze se mam na to vybodnout. Radsi to udela sam, nez se rozcilovat, co kdo zase zmastil, ze vic casu zabere zavezt to do servisu, tam to lezi tyden, pak si to vyzvednes a on to stejne musi pak delat znovu, pac to ten servis neudelal poradne.

              0 0
              • Honza729  

                Podle tehle logiky ti tedy pritel opravuje auto, elektroniku, je instalater, elektrikar, malir pokoju, sklenar, stukater, atd, atd ?

                Tedy ne ze bych chtel rejpat, ale ja, ackoliv taky lecos z remesel zastanu, si radeji sluzbu zaplatim (samozrejme po dobrem vyberu) a usetreny cas venuji ji a ted i nasemu diteti. Prijde mi to tak nejak…lepsi. :)

                0 0
                • jecnak  

                  Bohuzel s perfektne odvedenou praci se moc nesetkavam, proto ten postup. Zvlast kdyz neco z toho cloveka i bavi a zvladne to udelat sam a lip a za kratsi dobu (pocitam do toho i shaneni, dovoz, odvoz, dozor a vyhazovani nespolehlivych) nez ten ci onen remeslnik. Neco samozrejme sam nedokazu, ale cas ztraveny manualni praci u ktere si dokazu psychicky odpocinout je pro me lepe vyuzity nez sedet pred televizi. Samozrejme je to o case, ted v zime mi den obetovany oprave kol a nebo neceho jineho nevadi. A je to i o lidech, ja jsem technicky typ.

                  0 0
              • petebike  

                trosku rozdil oproti Selmire ta mela kolo na garancce.....

                0 0
                • jecnak  

                  Medunka mela kolo na kompletnim serizeni. No rekneme ze to bylo udelany hodne zajimave.

                  0 0
                  • petebike  

                    garancka ? myslim tim ze Selmira tam musela – nektery prodejci to vyzaduji jinak neuznaji napr. pozdejsi zaruku, tudiz musela kolo odvest tam kde si kolo koupila, jinak ja pokud nemusim tak do servisu taky nejezdim…

                    0 0
                    • jecnak  

                      Cetl jsem proc tam Selmira vezla kolo. Jitka chodila do tamtoho servisu (ne Radotin) pravidelne od te doby co si koupila kolo. Kdyz jsem pak koukal jak bylo to ci ono udelany, tak to fakt nestalo za moc. Vyslovene spatne to nebylo, ale chybel tomu urcitej fortel a peclivost a pak i jednou neco uplne zmrvili, takze uz nikdy vic.

                      0 0
        • SELMIRA  

          Hi.

          Jestli myslíš servis bajků, tak to je mi yasný.  ;o)

            
          0 0
    • Gorgov  

      dobře že ses nedal odradit a už si tady zas, já teď bohužel tolik času nemam, tak to po tobě asi nestihnu všechno louskat. Jen k věci, v radotíně už nedělám, kola projíždím dál a myslim, že kdyby v radotíně věděli, o koho jde, rovnou by ti to pověsili. :)

      Ps: udělal si mi velkou radost, že si si na mě vzpoměl.

      0 0
    • Spirit  

      Hele Olkyci, to že máš negativní zkušenost s tímto e-shopem ještě neznamená, že je špatnej. Já tam nakupuju dost často a nemám problém. Ale chybka se může vloudit, tak otři slzy a uvidíš, že příště, když jim dáš šanci to bude podle tvých představ. Myslím si, že to moc nafukuješ.

      0 0
      • multib  

        Asi ne, když se podíváš na odezvy .. nejsem sám .. jinak jako myslíš, že bychom měli nad každým nešvarem mávnoutr rukou .. ? Ty musíš být všude spokojený, ať pořídíš, či ne .. a doma otloukánek, když Ti nic neva ..  splachovací ..  ale to by svět šel do s****k, kdyby\chom to tak všichni brali ..  a mohli zrušit zákony a pravidla ..  a nosili pistole ..

        0 0
        • Spirit  

          Tak to vezmu popořadě: nemyslím si, že bychom měli nad každým nešvarem mávnout rukou, spokojený jsem samozřejmě když pořídím, jako otloukánek se tady prezentuješ spíš ty, ale v něčem máš pravdu, jsem trochu splachovací, nerozčiluju se kvůli ptákovinám. Jo a bouchačku občas nosím…

          0 0
    • sfinga  

      Multibe, napíšu to jednoduše – jsi debil z Ostravy.

      0 0
      • prodi  

        hezky :)

        0 0
      • multib  

        Od člověka s jednoduchým myšlením nic inteligentního neočekávám ..

        0 0
        • sfinga  

          od tebe to sedí troubo. Proč jsi pořád jako anonym, představ se nám celým jménem ať taky konečně víme s kým máme tu čest

            
          0 0
          • jecnak  

            Jako kdyby to uz vsichni nevedeli, staci se podivat do mnou vlozenych obrazku…

            0 0
          • Gorgov  

            jak pise jecnak, ty snad jirku neznas? to nejsi spravnej bajkforak:)

            0 0
          • multib  

            Anonym jsi Ty .. takových Otů Zimů si zaregistruje kdo chce, kolik chce .. možná, kdybys tu dal scou adresu dom a do práce, abych to mohl ověřit .. pak snad .. :o)

            0 0
            • petebike  

              ja ho znam hec :-)

              0 0
            • Gorgov  

              taky ho znam, je fakt ze jeho presnou adresu si nepamatuju, zato tvoji v compu mám :)

              0 0
            • sfinga  

              člověče, asi tě začnu litovat :-)

              http://www.bike-forum.cz/…il-9372.html

              tohle mluví za vše :-)

              0 0
              • multib  

                Za vše ne, jen za sebe. Stejně jako Ty mluvíš za sebe.

                CICERO: JAK KDO HOVOŘÍ, TAKOVÝ JE.

                A pro Gorgova a ostatní ..

                CICERO: Dobře mluvit může jen ten, kdo věci důkladně rozumí

                0 0
                • Gorgov  

                  ještě že tady se pouze píše, těžko bys tu jinak dle této poučky mohl účinkovat ;)

                  0 0
                • sfinga  

                  už tě fakt lituju :-) takových nervů tě to muselo stát, a ani ty bohnice tě nechtějí. Ten svět je k tobě ale krutý…

                  0 0
                • burnout/syndrome1  

                  a nebyl to náhodou KIKERO?

                  0 0
              • multib  

                Proč bych se měl divit tomu, že o mně špatně mluví špatní lidé..?

                0 0
              • mufák  

                :))))))))))) to je slušnej deviant.To je nějakej apríl ,ne?to nemůže bejt pravda.:))))))))))­))

                0 0
              • laufdeck  

                tak po tomto   zjišteni se ti  Multibe  velice omlouvam za veškere naražky vypady a jine  osočovani tve  osoby  z mé strany  jelikož  nadavat a posmívat se  postiženym  lidem je  trochu smutny …  je mi tě fakt lito  ale  ty se porad z doktorem …  třeba ti  pomuže …

                 

                ponaučeni  :

                bláznum a malejm dětem se neodporuje  tak se  zařad  kam chceš …

                0 0
              • burnout/syndrome1  

                V tom článku je to vše vysvětlené :„je to tak trošku podivín“ :-)

                0 0
    • soc  

      Rve mi žíly, že vytahuju na světlo boží vlákno založené nejmenovaným, ale zajímala by mě jedna věc. Předpokládám, že se jedná o tento e-shop: http://eshop.kola-radotin.cz/. Prosím o jemnou nápovědu, co znamená tato fráze: SKLADEM – info o dostupnosti na TEL.: 257 812 231. Jako je daná věc skladem, nebo není?

      0 0
      • Frostty  

        Těžko říc, svého času sem jim psal jestli mají věc skladem, odpověď byla velmi rychlá (cca 1 hod), ten jejich pojem je trošku zavádějící:o))

        0 0
      • Barak  

        Řekl bych, že to mají udělané jenom kvůli internetovým porovnávačům cen.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.