Mistrovství světa silnice 2016 Katar

161 nepřečtených
  • IndyCZ

    Díváte se? Jak hodnotíte přesuny závodů do exotických destinací bez diváckého zázemí? Sledovali jste dnešní U23? Co čekáte od nedělního závodu? A tak dále :-)

    0 0
    • Delkim  

      osobně jsem hlavně nadšený z dnešní volby MS 2019, to bude sakra rozdíl v divácké kulise!!!

      když si vzpomenu na start TdF 2014, tak tohle bude extra mazec!!!

      vynikající volba!!!

      btw Yorkshire, kdyby někdo nevěděl

      jinak doufám, že na nedělní závod přijde aspoň tak stovka diváků… jako chápu to horko, ale v cíli TT kromě zaměstnanců týmů nefandil NIKDO… NULA… ZERO… :(

      a co se týče TT, tak Vasil fantasticky vyrovnané výkony posledních x let a Panzerwagen o třídu :)

      0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        Mi furt k PW naskakuje ta silena lonska fotka z MS, Virginia is for Lovers. Dobre on, zvlast kdyz letos mu to moc neslo/mel jiny ukoly.

        A v Yorkshire to urcite bude paradni zavod a Valverde bude druhej ;-)

        0 0
    • Rubi  

      V kolik hodin zacina ten hlavni zavod?

      0 0
    • IndyCZ  

      Mě by hlavně zajímaly pohnutky UCI. Chápu, že Katar se k sobě snaží natáhnout co může, udělá si reklamu, ukáže umělé ostrovy, „moderní“ město a to, že na to mají. Ale co od toho očekává cyklistický svět.. kromě prachů (má-li z toho nějaké vůbec? A kdo?). Chápu, že je potřeba propagace sportu i v zemích, kde nemá takovou tradici (našlo by se X vhodnějších), ale snad jde o to dostat to „mezi lidi“, což se docela určitě nestane, pochybuju, že tam kdo jezdí na kole nebo začne. Ještě spoustě závodníkům naruší program posunutím o 3 týdny, aniž by to na výslednou teplotu mělo nějaký vliv.. prý klesla o 2 stupně :-)

      Našim ještě krásně vyšlo tréninkové počasí :-) Ještě v pondělí jsem v tom hnusu potkal Kaňkovského, jak si to valil schovaný za autem a další den hurá do teploty o 30 stupňů vyšší :-D

      0 0
      • tromboonen  

        Čemu se divíš? Zimní Olympošky s navezeným a umělým sněhem, letní kde je potřeba podpořit režim, zimní běžecké závody u nás podle Neumannové, si jako myslíš, že to dělaj pro radost sportovcům?

        0 0
        • IndyCZ  

          Ne, jen pokládám otázku, zda je pro sport jako takový přínosnější více financí a méně zájmu, nebo méně financí a více zájmu.

          0 0
          • tromboonen  

            Prachy, voe, koho zajímá zájem? UCI asi ne :)

            0 0
            • jecnak  

              Viz MS šachy Irán. Ženy mají hrát v hidžábech. Velká část z nich pochopitelně nepřijede. Škoda, že neměli jet takhle zafáčovaný i na kolech.

              0 0
              • tromboonen  

                Hele zas oni kluci z pouste vedi jak to v tom vedru funguje, takovy turban z lehke latky (uz jsem zapomnel jak se to jmenuje, ale jeste jej z Maroka nekde mam) namocenej ve vode docela dobre chladi, upal ani uzeh nehrozi, docela by to i tlumilo narazy… akorat to neni moc aero, no :)

                Ale Saganovi by vylozene slusel..

                0 0
              • ememem1  

                tiez som to volakde cital ale nejak nechpem, zdaleka nie vsetky baby v irane nosia na gebuli tu chujinu.

                0 0
                • tromboonen  

                  Meli tam malinkou zmenu rezimu, ten soucasnej se bratri s islamisty, oficialni akce jim musi jit na ruku..

                  0 0
                  • ememem1  

                    fakt? ja som tam bol vlani, nejak to moc v poslednom case nesledujem, co sa tam zmenilo?

                    0 0
                    • tromboonen  

                      Ja myslel drive :) Nebyl jsem tam, ale rek bych, ze zvlaste ve mestech prezivaj zbytky „normalnosti“, ale kdyz je oficialni akce, tak delaj takovyhle kejkle..

                      0 0
                      • ememem1  

                        v mestach to ale nosia len tak pro forma cez pol hlavy hlavne mladsie. videl som ale aj dost uplne bez. je ale pravda, ze by to mat mali, aj cudzinky a navstevnicky aj ked k nim su tolerantnejsi.

                        0 0
                        • tromboonen  

                          Tak co jsem cet, tak to tam bylo pomerne svobodny a vzdelany, spousta lidi po prevratu odesla, ale rek bych ze neco z toho tam zustava, proto ta „normalnost“, ale pri oficialni akci se proste chtej ukazat..

                          0 0
                    • favorit.  

                      stačí si počíst něco o „arabském“ jaru, válce v Jemenu anebo třeba, z jiného soudku, stavbě sportovišť pro MS ve fotbale.

                      …je ale pravda, že v SA je to ještě mnohem větší hnus

                      0 0
      • marasan  

        UCI nakonec mistrak vyhodnoti jako perfektne zorganizovanej a naprosto skvelej, podekuje hostitelske zemi za pohostinnost a prohlasi, ze jiz brzy se opet setkame v pousti na kolech.

        0 0
        • tromboonen  

          Nebud neprejicny, ty velbloudi zavody s robotama na dalkovy ovladani by Te taky furt nebavily, proc Sejkum nedoprat misto velbloudu hochy a divky (podle preferenci) v lycre.. Me napadlo ze by jim zabery ze vzduchu mohli filmovat ti jejich cviceni dravci

          0 0
    • MiKED  

      sledoval jsem časovku mužů i včerejší U23… takovou monotónní nudu jsem dlouho neviděl… s trochou nadsázky – kdyby je dali do klecí jako křečky, bylo by to zábavnější…

      osobně mě překvapilo množství pádů, ale vzhledem k trati se to asi dalo čekat…

      0 0
      • IndyCZ  

        To jo, vracečky, kruháče a zúžení v kombinaci s přemotivovanými nebo ne tak zkušenými kluky.. Spíš mě ale zaráží počet pádů po kontaktu s bariérou, kterých už bylo taky dost. A hlavně neustálé defekty na hladkém asfaltu.

        Dneska v juniorech byli diskvalifikováni 2 jezdci Ománu, jezdec z Arábie, Kataru a ještě nějaké arabské země po 30 ujetých kilometrech, protože nabrali enormní ztrátu, že by je peloton brzo dojel o kolo. Po 30 kilometrech je to poněkud bizarní.

        0 0
        • Rorejs74  

          Tak ono jestli ses díval na časovku U23, tak tam byl i borec tuším z Kosova na úplně obyčejné silničce ( snad na Soře ) s nízkejma kolama, kterej to objel průměrem pod 33 km/h. V časovce žen se na začátku taky dali vidět celkem „zajimavý“ sestavy kol a oblečení ;-)

          0 0
          • IndyCZ  

            Jo, začátek časovky žen jsem viděl, ty rozdíly byly enormní, průměr lehce přes 30 a Američanka je předjížděla jednu za druhou :)

            0 0
          • Spící kníže :-)  

            Tak výkon Kosovce je k pousmání pokud jde o profesionála. Jak dlouhá byla ta časovka? A průměr vítěze? A u žen mne to nepřekvapuje. Nejsou v tom takové peníze rozhodně ne v každém státě má repre smlouvy na materiál mohutné sponzory a tak. Ve velké vetšine ženská repre jen přežívá a ženský dělají i cokoliv jinýho krom toho kola. (Možná jako u nás). :-)

            0 0
            • Rorejs74  

              Viz http://www.dohacycling2016.com/…_Results.pdf

              jelo se to na necelych 29 km, první to jel : 34:08.09 průměrem 50.799.

              Ten chudák Luan to pak dal za : 52:58.18 průměrem 32.736.

              Řikal jsem si že to bych dal taky, ale taky mám podstatně lepší stroj ;-)))

              0 0
              • Spící kníže :-)  

                Jak je vidět i nemožné věci jsou možné. :-) To bude něco jako ten jak mu říkali v těch skocích na lyžích na té olympiádě. Nebo ten plavec co se málem pod pěti kruhama utopil a přeplaval jednu délku bazénu za tu dobu co ostatní zaplavali snad 3 nebo 4 bazény. Humor musí být ale toto je asi na vetšinu odborné veřejnosti trošku moc.

                0 0
              • Spící kníže :-)  

                Tak jedinej koho z těch lidí znám je č. 43 LANGELLOTTI Victor a ten opravdu výkonem odpovídá.

                0 0
        • Tina  

          V tom teple na rozpálenom asfalte sa defektom netreba diviť. A taktiež sa stačí pozrieť ako vypadali niektorí jazdci po závode. V tom teple IMHO proste kolabovali a neboli schopní sa sústrediť a rýchlo reagovať.

          http://www.cyclingnews.com/…lds-in-doha/?…

          0 0
          • IndyCZ  

            Viděl jsem to, ty ženy to prý měly nejhorší, potom se mělo aspoň maličko „ochladit“. Když se jela časovka v Hodoníně, bylo 35 stupňů a chlapi jeli přes 50 km náročnějšího profilu, v Kataru 38. zajímalo by mě srovnání, nikdy jsem v podobné destinaci nebyl, takže netuším, jaký může být pocitový rozdíl mezi středoevropským a pouštně – přímořským horkem.

            Někdo to horko určitě špatně snáší, někdo se blbě aklimatizoval, ale někdo to podle mě jen přepálil nebo málo pil.

            0 0
            • Delkim  

              jak tu někdo zmínil, Kaňkovský se ještě před pár dny připravoval v 7 stupních :)

              nicméně někde říkali, že snad minimum aklimatizace v takových podmínkách jsou 3 dny

              0 0
              • IndyCZ  

                Zmiňoval jsem to já, bydlí ve vedlejší obci, pravidelně ho vídám, v pondělí jsem ho předjížděl, když se vyvážel v háku za autem,jeli něco přes 60 :) ale aspoň trochu štěstí bylo, že déšť přišel až v úterý, kdy už jel pryč. Ale ta příprava v takových podmínkách a přesun tropů musí být fakt závidění hodný zážitek.

                0 0
        • MiKED  

          U23 dneska padají extrémně… teď se do jednoho z pádů zapletl i jeden z Čechů, naštěstí snad bez následků…

          hlavně jsou ale závody v takovém prostředí enormní nuda

          0 0
        • tromboonen  

          Ja myslim, ze s tema vraceckama toho potencialu jeste uplne nevyuzili.. az si sedne prach a vsichni na to zapomenou, dalsi MS bych dal do Dubaje a objizdel by se ten Palmovej ostrov, pekne start dole u korenu, prvni list doprava, na konci stoosmdesatka zpet, dalsi list doprava a tak furt dokola az zase zpatky po levy strane kmene..

          O umelym kopoci mluvili uz letos, to nic neni, v Dubaji by mohli postavit nejakou 20% stojku vysutou cyklostezku kolem toho nejvyssího mrakodrapu… ja tu budoucnoist vidim pozitivne..

          0 0
          • Lenka.05  

            Tak v Dubaji by udělali určitě na tom kopci i sněhové bariéry :)

            0 0
          • pepek  

            S ohledem na to, ze vedle jebes Jirho za holt, je vysuta cyklostezka docela hrubice.

            0 0
            • tromboonen  

              Vysutá konstrukce je špatně? To mi na stavební fakultě ani v ÚJČ neřekli :)

              Možná to bez diakritiky tak nevyznělo, sorry, flákám to tam narychlo.. cos myslel, že jesem napsal a že by tam mělo být? Vysunutá je technicky blbost..

              0 0
              • wladeq  

                Běž po paměti dál, cca čtvrtá třída… visutá ;-)

                0 0
              • novas752  

                A vysutá je vysutá, jakože opak zasutá, nebo jakože visí na něčem? :D

                0 0
                • tromboonen  

                  Jo jo, už jsem se chytil za nos, se mi tam v hlavě připletla ta vysunutá :) A stejně jsem si to představoval spíš na konzolách okolo toho kulatýho mrakodrapu, takovej pěknej nekonečnej výjezd z parkoviště :)

                  0 0
    • wladeq  

      Očekávám bandu chemiků a motorových inženýrů, ordinace bude lepší volba ;-)

      0 0
    • grafik  

      MS se mi líbí, hezké záběry. I bez diváků to má svoje kouzlo. A žiletky mají aspoň klid. Nevidím v tom problém.

      0 0
      • Delkim  

        závodníci tam jsou jenom jako kulisa, v podstatě je to cestopis :)

        0 0
        • MiKED  

          a tady opět vidíme kruhový objezd, jehož jste si v uplynulých dnech mohli povšimnout tak čtyřicetkrát…

          0 0
          • tromboonen  

            No treba to prosadila nejaka lobby Strabagu a doufaj, ze na zaklade toho konecne budou moct vybudovat kruhace v kazde vesnici, dotace budou, male domu budou, Mr. Pavka bude mit adrenalin, win-win-win :)

            0 0
    • Tencovozikmin  

      Kolik tak tech holek ma podprdu pod drese, ze se vetsina nerozepne ani o kousek. Nebo ze by to bylo kvuli aerodinamice?

      0 0
    • robb  

      Dánsko bere zlato i mezi ženami. Že by zítra bral zlato Breschel?

      0 0
      • Lenka.05  

        Teď jsem koukala ze záznamu, Barbora jela fakt pěkně.

        0 0
        • Mikikuba  

          Průdková jela výborně takticky a o tom to je na takovéto trati – pohybovat se v první třetině pole. Nosková vlála vzadu furt a je jasný že při prvním zrychlení bude odpáraná. Tohle prostě nebyl závod o absolutní výkonosti ale o pozici a musím říct, že to je fakt nuda na tohle koukat:(

          0 0
          • standoslav  

            Takže jsem udělal dobře, že jsem šel ve 14h na kolo ? Ostatně, pustit si závěr na You, neni , problem a vcerejsich 50km je dobrý.

            0 0
    • robb  

      Vypadá to na pěknou časovku na 175 km :-D

      Je to roztrhané asi na 10 skupin.

      Vepředu tři Norové, asi šest Belgičanů s Tomem, Cav, Viviany, Slováci + několik dalších

      Greipel asi chybí, čechy nevidím

      0 0
      • robb  

        Štyby s Greipelem v druhé skupině. Gaviria out :-(

        0 0
      • Paja.V  

        Nadělilo se to tedy až strašidelně :-) Slováci hodně dobře, Štyby s druhou skupinou to snad ještě dolepí.

        0 0
      • robb  

        Už jsou ve městě na okruhu.

        Se Štybym je tam Kittel, Greipel, Degenkolb, Nacer,..

        Ztrácí minutu na čelo

        0 0
        • robb  

          Osm kilometrů do konce a první skupina pořád pohromadě.......

          0 0
          • Lenka.05  

            Kde se vzal tu se vzal…a Sagan vyhrál :))

            0 0
            • Paja.V  

              Takto sa to robí :-)

              0 0
            • Sindy  

              Zase to tam zandal. :) Zase

              0 0
            • Tina  

              :D

              0 0
            • robb  

              1 Sagan 2 Cavendish 3 Boonen 4 Matthews 5 Nizzolo 6 Boasson Hagen 7 Kristoff 8 Bonnet 9 Terpstra 10 Van Avermaet

              0 0
            • Pavel  

              Si je namazal jak malé kluky. A zejména Canendishe. :)

              0 0
              • Hroch obojzhivelnyj  

                Clovek nemusi byt prebornik v odezirani, aby rozumel jak Cav hodnotil po dojezdu druhe misto :-)

                0 0
                • Sodoma  

                  Při tom zašívání mu spadly tepy a pak už to nedal :-)

                  0 0
                • Tina  

                  V spomalených záberoch vidieť ako sa pri špurte stále otáčal hlavu doprava smerom ku Saganovi. To gesto a hodenie predným kolom pri prejazde cieľom vystihuje jeho frustráciu. Som zvedavá na komentár po pretekoch.

                  0 0
                  • favorit.  

                    a já si při sledování dělal legraci že to Cavendish nedá, protože nemá tým rozjížděčů… :D

                    0 0
                • Pavel  

                  No já tam viděl/slyšel takové to pičo… :)

                  0 0
                  • tromboonen  

                    Ale ale, to by Cav nikdy neřek, už vyrost z těch svých záchvatů.. myslím, že si akorát nadával že to neudělal líp.. a Boonenova gratulace byla moc pěkná, stejně jako ta pro Mattyho na P-R, ten kluk je hodně slušnej..

                    0 0
                    • Pavel  

                      Tak jasně, že pičo by Cav nikdy neřekl, protože Cav není čehůň ani čobol. ;-)

                      0 0
                      • tromboonen  

                        No v mládí tam ty píče a kurvy (v překladu) docela sázel.. ale už se uklidnil, žádný kontroverze z toho nebudou.. přál jsem to jemu i Boonenovi, Sagana jsem si ani netrouf tipovat, ale dal to o třídu až dvě..

                        0 0
                        • tromboonen  

                          A spíš píčoval když to bylo o (profi) teamu a hlavně když to team dal a on to nedotáhnul, že by píčoval když je to na MS, kde na něj všichni makali zadara, na to už je fakt starej a zklidněnej..

                          0 0
                    • Hroch obojzhivelnyj  

                      Tak urcite

                      Bonnen si na care taky ulevil. Ale za carou Cav i Boonen pak hodne sportovne. Jen si rikam co na to ty tri Belgani co jeli 180km tymovou zasovku v saune… to je zivot, asi.

                      0 0
                      • gerrard  

                        Pro Belgany to byla karma za to jak se uplne zbytecne cpali na spicu v druhe skupine.

                        0 0
                        • ememem1  

                          jak cpali, kotvili ne? co mali ako robit, cumet a vozit sa?

                          inak imho degenkolb tak minimalne na riadnu pokutu za ten bidon.

                          0 0
                          • marco  

                            Nic neetického neudělal. Udělal bych to stejně tím co dělali Belgáni ve skupině při sjížděni té první skupiny. Degenkolb jel na Kittela a trochu myslel i na svůj výsledek.

                            0 0
                          • jonti  

                            Debuschere ho zablokoval a skoro sundal, spis by pokutu mel dostat on. Vubec blokovani a snaha zabranit ostatnim jet je uz dost na hrane.

                            0 0
                          • gerrard  

                            Podle me to co chlapci predvedli uz bylo tezce za hranou. Ten bidon byl jeste milosrdny to bylo spis na loket. Jeste ze prisel Peto Janosik a vse napravil. Jak mam Belgickou cyklistiku rad, tak ted si nezaslouzili.

                            0 0
                            • ememem1  

                              tak som sa asi zle pozeral alebo nieco prehliadol, co take za hranou urobili belgicania v druhej skupine? kedy a kde ho debuschere zablokoval?

                              0 0
                              • gerrard  

                                Najizdeli jim na spic motali se jim tam, delali jim tam max neporadek.

                                0 0
                                • Hroch obojzhivelnyj  

                                  No kdyz krome Degenkolba nechtel nikdo tahat a jet, a ty Belgicany nechavali rozhazovat tempo…

                                  0 0
                                • ememem1  

                                  a to je proti pravidlam ci aspon nepisanym pravidlam?

                                  0 0
                                  • Janes  

                                    Za starejch časů by skončil v pangejtu, nebo by dostal pumpičkou, voda z bidonu je za tohle minimálně nesportovní chování skoro málo.

                                    0 0
                          • Rubi  

                            nevite na kterem to bylo km? tata mi o tom rikal a uz jsme to nemohli najit…

                            0 0
    • MartinM  

      Sagan na pohodu, pekny vylet si dnes udelal.

      0 0
    • tromboonen  

      No TVL.. a jak mlžil že tam ani nepojede :) Škoda že Tomekke to nedal, ale Sagič teda bomba.. proč nejel v duhovym jako úřadující, to se na MS nedělá?

      0 0
      • Trainman  

        To je ironie, že? :-) Už ta duhová helma mi přišla jako drzost hodná Mistra :-)

        0 0
        • tromboonen  

          Tak spíš faux-pas/neznalost (moje)… když máš žlutej, taky v něm jedeš, než Tě z něj svlíknou, proč by neměl být ve svý duze? (teda na pódiu by to možná bylo divný, letos:)

          0 0
          • oberleutnant Weiss  

            Ber to prostě tak, že obhájce vítězství na Tour taky nenastupuje do první etapy dalšího ročníku ve žlutém…

            0 0
          • novas752  

            A kdyz by Sagan skoncil druhej nebo treti tak by se na podiu sesli duhovi 2 :D Z jednoho by dres sundali a druhymu rovnou oblikli. :D

            0 0
            • tromboonen  

              Tak jo no, presvedcili jste me :)

              Logiku to sice moc nema (to srovnani s TdF), ale asi je to holt „tradice“..

              U Sagana jsem spis cekal, ze odlozi trochu te sve hrivy (nebo ze se diky ni pod pekacem upece), ale evidentne zvladne chladnou hlavu i v 40 stupnich a takove cepici, je dobrej..

              0 0
            • Honzas  

              tak na podium na tour chodej taky prevleceny do teamovyho a nenatahujou jeden zlutej pres druhej…

              0 0
    • Yura  

      Tech velkych cyklistu bylo urcite hodne, ale Sagan je proste fenomen to je neskutecny a sem fakt rad, ze takhle muzu tu jeho karieru sledovat „zive“ a ne si jen o nem precit ze v tech a tech letech takhle nejakej Sagan vyhraval.. Parada.

      0 0
      • standoslav  

        Docela, (ač jsem starší o generaci) mne láká zkusit image Sagana, teď už mi do toho žena nemůže kecat ! Poraďte jaké hadry koupit ? Ty letošní ? Loňské ? Nebo 2017 ? Haro nebude problém, mam vlasů dost. /Bravo Peter !!!/

        0 0
        • cekanka  

          Jednoznačně ty svatební :-)

          0 0
        • Smazaný účet  

          Tož, ať dopadneš lépe než „Jágrové“ kolem nás…

          0 0
        • Yura  

          By mohl s fleku hrat Jurko Janosika. :) Jinak nechapu jak s tema vlasama muze tak jezdit, vzdyt mu to vubec nevetra pod tou helmou…

          0 0
          • Rubi  

            sworks voe… :D

            0 0
            • jonti  

              Asi kvuli vetrani ale nevezl Evade, ale normlani Prevail.

              0 0
            • Yura  

              dobre vetrani u s worksu je ti na hovno, kdyz mas prostor mezi hlavou a helmou vyplnenej vlasama lol. Nikdy se proste nemuze ochlazovat tak jako ostatni s kratkyma vlasama. Degenkolb kratky vlasy a padl tam vycerpanim. Sagan ma hrivu jak prase a no problema.. :D

              0 0
              • Krov  

                Prostě hřívu občas proleješ studenou vodou a funguje pak jako chladící houba :-)

                0 0
              • Rubi  

                pojez maso, ten smajlik tam nebyl z ****** ;-)

                0 0
          • -b-n-x-  

            Ze ty jsi dlouhe vlasy nikdy nemel? Ze je v dlouhych vlasech vedro je takovy rozsireny omyl. Naopak je vice moznosti jak je vyuzit jak pro „zatepleni“, tak naopak pro chlazeni :-)

            0 0
    • Fran7  

      WAU, nikdo to moc nečekal a přesto to Sagan dokázal, jako 6tý v historii OBHÁJIL DUHOVÝ TRIKOT. Jupí jupí jej. Velká gratulace a přání jen tak dál a ještě víc.

      0 0
    • jarouš2  

      To zas bude prodaných spešlů :-D

      Ale Peťovi gratulace! Je to borec..

      0 0
      • Delkim  

        je to asi dva dny, co Kulhavý v televizi zmiňoval, že nemá podepsanou smlouvu mimo jiné i proto, že je krize co se prodeje Spešlů týče!

        teď netrolím, to je pravda, nicméně netuším jak to globálně nebo u nás je

        0 0
        • novas752  

          Bikeforovsky „socialized nebrat“ asi kazi kseft. :)

          0 0
        • favorit.  

          ona obecně byla letošní sezona, z pohledu prodeje, horší.

          0 0
        • obda  

          Tady to zminuje: https://www.sport.cz/…-sezonu.html

          0 0
        • McBlacky  

          a to je jeste min v cr ceka tezkej rok, diky cenam co nahodili pro 2017. Plus se suska o tom, ze Giant pujde masivneji do marketingu globalne

          0 0
          • tromboonen  

            A budou k tomu pridavat zadara elektrikarskou pasku?

            Nebo ze by konecne na design najali nekoho jinyho nez bandu deti s pastelkama? :)

            0 0
            • DaD  

              Héj , na pásku mám copyright !!

              0 0
              • tromboonen  

                Mě to neříkej, já ji motám jen na vodiče :) Napiš do Giantu, že jim budeš dodávat „frame design improvement kits“…

                0 0
          • ememem1  

            ja by som povedal ze to aj trocha pohnojili tym ohlinsom. jako fakt nechapem co tam cpu taketo nestandartne kusy a neporiesia to nammieru urobenym foxom alebo rs. v amerike a asi aj nemecku zrejme v pohode aj ked v kazdej dedine jak fox a rs servis asi nebude, u nas by som povedal ze asi este vacsi pruser jak brain, to sa aspon uz kde jaky servisaci tlmicov naucili aj ked bez zaruky, pocitam ze ak to vydrzi (co uz je samo o sebe prvy problem robit niekomu za 10litrov pokusneho kralika) tak potrva par rokov kym to nebude treba posielat do speslu a byt mesiac bez biku.

            0 0
            • tromboonen  

              Pockej, ale Sagic jezdi na necem jinym, ne? Teda vetsinou :)

              0 0
              • ememem1  

                som myslel ze je rec o mtb.

                0 0
                • tromboonen  

                  Tak se podivej na název tématu :) A začlo to tím, že je potřeba prodat víc Spešlů a proto Sagi vyhrál :)

                  Ne, byla to sranda, samozřejmě, ale řek bych, že Petera budou mít v Californii docela rádi..

                  0 0
                  • favorit.  

                    no, jelikož se mluví o tom, že je nejlíp placenym cyklistou… :D

                    0 0
                    • tromboonen  

                      Řek bych, že definice nejlepšího platu cyklisty se dneska trochu změnila :)

                      0 0
            • McBlacky  

              zase ten ohlins je funkčně jinde. O dneska dělá fulla vyladění tlumení víc než konstrukce rámu (u velkých značek)

              0 0
      • tromboonen  

        Copak prodaných Spešlů, ale v álejích bude nablito :)

        0 0
    • IndyCZ  

      Sagan restekP, dal si to jak pán. RestekP i Kolářovi. A restekP i tomu mechanikovi ze Shimana, co Kolářovi vytahoval sáček z přehazovačky. Od našich borců jsem čekal víc. Mnohem. Jinak doufám, že příští mistrovství bude mít větší převýšení než 50 metrů na 250 kilometrech… Vždyť to klidně mohli jet na trenažérech. :-)

      0 0
      • tromboonen  

        Co je restekP, to je nějakej novej cool slovo?

        V Bergenu asi nějaký kopce najdou, bych řek, ale třeba to Sagič dá :)

        0 0
        • mr.ricardo  

          Ali G :)

          0 0
          • tromboonen  

            No tak spelling byl poněkud jinej, ale jo, asi jako Aks the question, zas Aliho nemuzete brat vazne, obcas jde opacnym smerem… ale Peto si zaslouzi Respect/Respekt, sam s tou anglinou docela pohnul..

            0 0
            • Rockodendronus  

              Mě celkem zaujalo, jak těžce komentátoři na ČT zazdívali Sagana a Slováky v první skupině vůbec.. pořád Belgičané, Italové, Norové, Kristoff, Matthews, Nizzolo,… jako by tam Sagan vůbec nebyl, si toho všimli až když projel páskou :-) to bude nějaká konspirace!

              Když to letos nevyhrál Tom Boonen, možná to na rok vyhraje Trom Boonen :-)

              0 0
              • tromboonen  

                Ja vyhraju hovno a Tomekke jde do důchodu, ale kolik bys tipnul na Sagiče, komentatori jen komentovali co se dělo.. jako někde vzadu v mozku jsem mu to přál, ale že by to dal jsem moc nedoufal, klobouček až dva…

                0 0
              • Smazaný účet  

                Taky celou dobu tvrdili, že tam jsou 2 Francouzi a byl tam jenom Bonet.

                0 0
              • marco  

                To bych neřekl o Slovácích informovali docela dost. Komentovali hlavní dění kolem lidí co jeli vepředu a to, že Sagan pár stovek metrů před cílem byl na výhodné pozici uprostřed první skupiny nedávalo při live přenosu zdání že by se dopředu nějak protlačil jak to má ve zvyku z TdF. Podle prvních odhadů to vypadalo na někoho ze specialistů Tour of Qatar což byl Cav a Boonen tedy týmů s početní převahou. To zase slovenští moderátoři s oblibou zapomínají na ostatní jezdce, protože Peter je v jejich ústech tak často, že skoro jiného jezdce ani nevysloví. Peter je na Slovensku modla a kdekoliv se hnete tam na mě vyskočí jeho podobizna.

                Vidím to na perfektní mediální majstrštyk od nového týmu Bora kam přestupuje po sezoně. Hvězda typu Sagan jim přichází a dokonce s dresem mistra světa a peníze se jen pohrnou. Firma Spešl bude mít koho dát na obálky katalogů a reklam spolu s Annikou Langvad. Jarda K. pro ně nemá jako druhý na MS a OH takový marketingový tahák na prodeje a propagaci jako Peter S.

                0 0
              • Dubys  

                Taky sem si toho všim a nepochopil jsem … manželka, která si u toho šila kabát, mi do poslední chvíle nevěřila, že vůbec jede, viděl jsem první a poslední hodinu a jeho jméno prakticky nepadlo, což mi v případě obhájce připadá dost divný …

                0 0
        • -b-n-x-  

          Ali G

          0 0
        • Kysky  

          restekP je demence

          0 0
      • bassano  

        no asi tak, je pravda že na to že to v tom Kataru bylo uplně o ničem se to ještě docela dost nadělilo, nečekal bych že dojede jenom 20 lidí a z toho 3 budou exoti z uniku :)

        ale už bych zase uvítal nějaké MS kde se něco děje více než 5km před cílem, ne jako letos nebo loni, v Bergenu to snad bude lepší a Sagan má na to aby vyhrál i zajímavější MS než jsou tyhle, i 2013 ve Firenze kde byly velké kopce dojel 6 nedaleko za nejlepšími

        0 0
        • gerrard  

          Tak letos se toho nejvic udalo od 179 do 170km. Pak uz to bylo jenom sjedou nesjedou a finis.

          0 0
          • McBlacky  

            přesně. Se blbě sjíždí, když se všichni šetří na závěr. Složit team z Kittel, Greipel, Degenkolb je sice fajn, ale mít tam dvě bestie na rovinky a Kittela by dávalo víc smysl, Tony to sám zachránit nemohl, navíc ani nevypadal extra motivovaně, další dva mladí zelenáči co tam byli na zkušenou klasicky odpadli při první příležitosti.

            Slušnou sestavu na dojetí měli papírově španělé, bohužel jejich národní vlastností není ani omylem „všichni za jednoho“.

            0 0
            • bassano  

              a taky neměli možná dost motivace vzhledem k tomu jaké mají v současnosti skvělé spurtery :)

              a jinak Greipel je docela slušné hovado na sjíždění, loni to pro Degenkolba hezky tahal, letos to naopak nefungovalo

              0 0
              • Hroch obojzhivelnyj  

                Dekenkolb se ale snazil. Az z nej voda strikala.

                0 0
              • favorit.  

                on to jeden člověk (Degenkolb) nezachrání

                0 0
                • Janes  

                  Myslím, že nebýt té belgické sabotáže, tak to sjeli.

                  0 0
                  • McBlacky  

                    belgáni se tam motali hlavně proto, že nechtěl nikdo jet. Když za to někdo bral, tak se uklidili, ale vždycky se chvíli jelo a chvíli rezignovaně čumělo, kdo pojede a v tu chvíli tam hned šli belgáni a kotvili. Kdyby se domluvilo 8–10 lidí a točilo špic poctivě a dlouhodobě, tak by rychle po pár otočkách usadili belgány na chvost. Takhle to většinou funguje a peloton to akceptuje, ale i proto, že když se jede kaše, tak by tam stejně moc dlouho nevydrželi (na špici) a z dalších míst už to moc nezakotvíš.

                    Za situace kdy se ovšem tahá na půl plynu stylem, abych se moc neunavil, potom na špic leze kdo chce a motá se to celkově dost chaoticky.

                    0 0
                    • robb  

                      Tak tohodle jsem si vůbec nevšiml.

                      Sagič to roztrhání balíku nezachytil, ale zůstal ve druhé skupině a pak si asi doskočil do první. Jestli je to opravdu on.

                      https://twitter.com/…705958625284

                      0 0
                      • gerrard  

                        To je prvni deleni, pak se to jeste jednou sjelo a az pak se to nadelilo podruhe a definitivne.

                        0 0
                        • Tina  

                          To bolo jediné delenie. Už sa to nesjelo. Pozerala som to online.

                          0 0
                          • gerrard  

                            Ja jsem se na to dival vickrat ze zaznamu, abych to pochopil co se stalo, kdyz se podivas na zaznam tak:

                            178km do cile prvni zatacka, tahaji hlavne anglicani

                            176,9km do cíle, první dělení Sagan jasne v druhé skupině

                            175,9km do cíle, druhá zatáčka za kterou než se znova poskládají se to na chvíli zase sjíždí, je jasně vidět, jak tam doskočí holanďani a Sagan a je tam vpředu vidět i Greipel

                            175km do cíle je vidět druhé dělení, kdy se rozjde znovu terezín a balík se začne dělit do finální podoby. Anglicani jsou jen dva zato 6 belgicanu a uz jsou tam vsichni slovaci.

                            Jo a odpovida to tomu twittru, ale uz ne moc tomu co rikal Sagan, ale tam chapu, ze nemel cas se divat co se za nim deje.

                            0 0
                          • Pavel  

                            Sagan jel nějaký čas ve druhé skupině. Vím to, protože jsem si říkal, že je to v p… Pak jsem byl odvolán na oběd :-) a po návratu byl Sagan v první skupině. A obé bylo na nějakém mezičasu.

                            0 0
    • robb  

      http://sport.idnes.cz/…listika.aspx?…

      Přesně, za všechno můžou němci :-D

      0 0
    • Delkim  

      tenhle kopeček bych jim nadělil jako časovku na MS :)

      jezdí se tam každoroční Sportive

      TAIWAN KOM CHALLENGE

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.