• svobikk

    borci můžu mít tuhle teleskopku za 3500 (30,9 – 420mm) fungláča. máte ji někdo na BIKE ? jak fakčí ?

    0 0
    • lazza  

      Objednal jsem ji předevčírem levněji tady, ale zatím čekám…

      Jinak pár krátkých poznámek je zde

      0 0
    • sibicz  

      Má tu už někdo s toudle mrchou dlouhodobější zkušenost?

      0 0
      • lazza  

        Najel jsem na ní od ledna necelých 2500km.

        Zajíždí pořád ztuha: nejdřív jsem myslel, že je to mrazem, ale po krátkodobým zlepšení zase zatuhla. Pokud ji chci nadoraz, musím do ní prdelí pořádně přirazit, jinak mám smolíka a zastaví se tak v 80% zdvihu.

        Vakl se zvětšil z nulanula nic na cca 1cm – to je ale u teleskopu asi běžná věc.

        Před 1000km se začala propadat, ztrácet tlak. Po 20km se zase vrátila do normálu. Přestal jsme si ale věřit :-) – znovu bych ji nekoupil. Až se vysere, tak bych se koukl po mechanice TS180 – tedy pokud je vůbec ke koupi.

        0 0
        • sibicz  

          Díky moc! Pořád laboruju s tim, jestli se vyplatí koupit něco dražšího, kolem těch šesti litrů, co by snad mohlo něco vydržet (třeba Giant) anebo každý dva roky koupit něco za tyhle peníze. Ta TS se mi taky líbí, ale vubec netušim, kde to sehnat

          0 0
      • PENE  

        Čau, mám ji tak půl roku, jinak teď už má trochu větší vakl než na začátku, což lze vyřešit rozděláním a znovu namazáním vazelínou, ale dlouho to nevydrží. Vakl je cca tak 3–5 mm na špičce sedla, nevím jak přesně to změřit. Sklon sedla jde nastavit v plném rozsahu, není tam žádné krokování, to je hodně fajn. Bohužel v zimě při teplotách okolo nuly nefunguje zamykání, nahoře drží, ale jakmile ji dáš dolů, tak se nezamkne a je z ní odpružená. A při mé hmotnosti do 70kg nechodí mou vahou až na doraz, musím jí vždy trochu pomoct (asi tak 1,5 cm zůstává), to je ale tím že se v ní při snížení vytvoří tlak a vzduch než odejde těmi malými otvory, co jsou tam z toho důvodu, tak to chvíli trvá. To by šlo ale vyřešit vyvrtáním do spodku sedlovky dírku, aby vzduch rychleji unikal. Jednou mi začala zajíždět asi tak 1 cm, což ale způsoboval bordel pod ovládací páčkou na sedlovce, očištěno a zajíždět přestala. Jinak funguje a zatím se nepokazila. Myslím si, že je úplně stejná jako XLC a TranzX (je myslím ta druhá), podle obrázku naprosto totožné.

        0 0
        • Sunshine 29  

          Kámoš shání něco low-cost (to splňuje) s offsetem (z fotek vypadá že má, ale v popisu o tom není zmínka) .

          Takže – má offset? A má smysl za ty prachy (3500,–Kč).

          0 0
          • PENE  

            Má offset psanej 15mm, ale to zaleží na úhlu sedlové trubky, kvůli tomu zámku sedla. Mám už druhou, u první povolil spoj mezi zámkem a vnitřní sedlovou trubkou, ale vyreklamovali mi to bez problému. Pokud kámoš není náročnej tak by mu mohla stačit. Stranovej vakl má asi tak půl cm na špičce sedla, a předozadní minimální (první verze neměla, u nové je trochu kratší kluzny pouzdro) za jízdy ten vakl ale nevnímám. V zimě se jí moc nechce, jak jsem psal předtím, ale jezdit se dá. Já jsem s ní spokojenej, za ty prachy si myslím, že dobrej kup.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse