Merida Speeder 400 příp. alternativa ?

15 nepřečtených
  • Pohrávám si s myšlenkou místo silničky kterou už dva roky nemám pořídit si něco takového https://www.sterba-kola.cz/…der-400-2018 Víc peněz do toho investovat nehodlám, roční nájezd pro zpestření cca. 1,5 – 2 tis. km. Ještě by mě zajímalo jaké nejširší pláště s e vzorkem do lehčího terénu to kolo vzalo.

Pokud by někdo věděl o nějaké alternativě (+/- 25 tis. Kč) tak sem s ní. Díky

0 0
    • nitraq  

Nápad mimo – co nějaký cross od scalara s pevnou vidlí? Pláště tam asi klidně dáš nějaké 40, lehký to taky bude, jen to holt nebude přetvořená silnička, ale přetvořený cross.

0 0
      •  

musím osondovat trh, popravdě ani nevím co to , do jaký kategorie kol ten Speeder spadá, každopádně mě to zaujalo

0 0
        • nitraq  

Nebo pak monster gravel ve stylu Fikejze:))

0 0
        • novas752  

Fitness kola. Třeba Canyony Roadlite.

0 0
          •  

tohle by taky připadalo v úvahu https://www.canyon.com/…-detail.html?…

, velikost bych si musel někde ozkoušet, mám kratší nohy a nerad bych cinkal kuličkama při slepým výběru velikosti, toho Speedera si můžu v reálu vyzkoušet

0 0
            • novas752  

Geo těhle kol by měla jít porovnat celkem snadno.

0 0
            • Goratrix  

Pri tomto Roadlite pozor, ma len hlinikovu vidlu. Ja mam model z roku 2015 (vid moj profil) a som maximalne spokojny, vtedy to bol ale model s 105 a karbonovou vidlou za 999 euro. Dnes je za 1199. Hlinikovu vidlu by som urcite nechcel, kedze ho jazdim ako gravel, takmer az cross.

Alternativy ktore som vtedy zvazoval boli Specialized Sirrus (otrasne zly pomer cena/vybava a strasne vysoka hlavova trubka v mojej XL velkosti), Merida Speeder (opat strasne vysoka hlava a kratky ram v mojej velkosti), Cube SL Road (geometria v pohode, vybava o nieco slabsia nez Canyon).

0 0
              •  

vidlici bych teda rád karbonovou, Speedera potřebuju ozkoušet ve vel. 50 a 52, z délky rámu mám trochu obavy, cenu té 400 bych měl 23 tis. Kč

0 0
                • Jezevec70  

Ještě by se dal koupit Pells Demon Elite. Ten má vidlici karbonovou. Je docela ve slevě, ale je to jen 3×9.

0 0
                  •  

ne to ne 2×11 bych rád jako na mtb, min.2×10

0 0
    • jardalee  

Notady ty fitness jsou náhrada silnice a jsou tam silniční komponenty a kola ,pneu většinou 28c občas 32c pak jsou různý urban/hybrid kola jako třeba merida crossway urban a tam už bývá bud mix silniční a horský nebo primo horský komponenty a většinou hydraulicky kotoucovky u starších modelu v-brzdy no a pláště začínají na 35c zadej do vyhledávače hybrid bike třeba tady silniční komponenty 40c pneu a rovny řidítka https://www.diamondback.com/haanjo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.