Maxxis Overdrive 700 x 38C duše?

12 nepřečtených
  • Fom1X

Ahoj, koupil jsem si nové pláště Maxxis Overdrive 700 × 38C a potřeboval bych poradit jaké koupit duše, protože ze starých pláštů tam nejdou, jsou moc velké(29 palců a 1,8–2,3).Chtěl bych s autoventilkem­..Vůbec tomu nerozumím a v těch všech číslech se ztrácím.Google jsem zkoušel ale mám z toho ještě větší bramboračku:/.Jinak na ráfku mám rozměr:700×28C/38c ETRTO 622×19 a v tom se taky ztácím..Děkuji moc za případné rady.Ahoj

0 0
    • krabica  

Potřebuješ duše 29 palců o šířce cca 1,5 palce. Stačí šířku 38 mm přepočítat na palce.

0 0
    • Fom1X  

A nešla by tam i 28 palců duše??

0 0
      • Chlebovnik  

Šla. 622, 700C, 28"xNěco, 29"xNěco… je to fuk. Všechno pasuje na stejný průměr ráfku (622 mm). Jenom si pohlídej tu šířku a typ ventilku. Bude ti tam pasovat např. něco takového: [odkaz]

0 0
      • Vilém  

Ona by tam beztak sla i ta puvodni, jen by se to hur obouvalo.

Proste kup trekingovou dusi primerene sirky a neres to.

0 0
    • Jakobo  

Zajdi do nejblizsiho obchodu a proste kup dusi na trekove kolo s autoventilkem do sire asi 1.5", 42 mm. Jen dotaz: Na jaky ventilek mas rafky? Vis urcite, ze se ti tam autoventil vleze a ze nejsou na uzky galuskovy Presta?

0 0
    • Fom1X  

Mam tam autoventilky..Mam na to i pumpicku..Ga­luskovej sem koupil omylem a nejde mi nafouknout..:-DJa tam nemohl za boha narvat tu tlustou starou dusi..proklinal jsem vcechny i toho prodavace co rikal, ze tam pujde dat..Jeste otazka:

700×28–45 to 28–45 jsou mm a je to od -do??Diky

0 0
      • Jakobo  

Jo, pokud to je dvojciferne cislo za 3cifernym, tak to jsou mm. U trekovych dusi se vetsinou pouzivaji mm, palce jsem snad jeste nevidel. To prvni cislo musi byt mensi, nez rozmer plaste, at nedopadnes jak s tou starou dusi. Takze neco jak tech 28–45 nebo tak nejak.

0 0
      • Vilém  

U galuskovyho musis povolit matku nahore, aby sel foukat:)

0 0
        • Fom1X  

Já vím ale nemam na to redukci v pumpičce..Mám jen na autoventilek:-D

0 0
          • Vilém  

Tak to jo:) Redukce je otazka 20,– Kc. Musel bys ale stejne dat jeste redukci do diry v rafku.

0 0
    • Fom1X  

Ok diky moc všem:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse