Maxxis Larsen TTxContinental Race King

9 nepřečtených
  • jezura

    Zdravím všechny,potřebuji srovnání těchto dvou plášťů v drátové verzi.Larseny jsem jezdil,ale nevím jak je to s chováním atd..RK proti těm Larsenům.

    0 0
    • Mr.Dan  

      Vytahuju starší téma, zajímá mě naprosto to samé, tak kdyby se tu našel někdo, kdo jezdil oba dva. Díky…

      0 0
      • Luma  

        Larsen TT je lepší v terénu,na šotolině,trávě atd.Na asfaltu a tvrdém podladu je pomalejší než RK.Larsena bych nedával do předu,je nevyzpytatelný hlavně v náklonu,utrhne se bez varování,vzadu to tak nevadí.Takže jestli chceš rychlost tak RK a jestli grip tak ber Larsen.

        0 0
      • Kami  

        měl jsem RK, teda pořád mám na HT. Mají malej odpor, nehučí a dokud je sucho dá sa na něm jet XC, ale jakmile naprší, nabaluje se na něj blato, hodně klouže. Má poměrně tenký boky, dají se lehce protrhnout o kamen. Moc se mi nesjíždí.

        larsen TT- mám v 2,35. Pojedou mín jelikož hučí, ale mám je na fullu, tak neposoudím. Drží poměrně dobře na předku v měkčím terénu. Oproti RK budou těžší, mají tlustší boky, ryhlej se sjíždí.

        Na pevnější suché tratě- RK

        Na měkční, mokrý terén- Larsen TT

        0 0
        • bradek  

          Ty RK se dělají v různých verzích a sice Supersonic, RaceSport a Protection, každá má jinou šířku boku a tím i odpovídající nárůst váhy pláště. Já teď vozím Supersonic, s pohodlím a rychlostí maximální spokojenost, ale je pravda, že ty boky jsem už taky několikrát říznul. Příště zkusím verzi RaceSport a pokud to bude pořád málo, tak pak Protection.

          0 0
          • Ossis  

            Podlě mě racesport ani zkoušet nemusíš, páč má taky papírový boky. A z protection jsem trochu na rozpacích, protože u něj mi ty boky přijdou hrozně „tuhý“ a nepoddajný.

            0 0
      • Mr.Dan  

        Super, díky za postřehy. Já právě doteď jezdil Larseny, ale jak tu někdo píše, zvlášť na předním kole jsou dost nevyzpytatelný. Race Kingy tu teď někdo nabízel na bazaru za směšnou cenu, ale když jsem mu napsal, že je beru, tak už mezitím (cca hodina) byly pryč, takže nakonec budu objednávat Karmy 2,0 v drátu, ty by dle přečtenýho měly bejt někde uprostřed mezi TT a RK, ne?

        0 0
    • cubeman  

      Jezdil jsem oba a vše je stejně jen o technice jízdy,jak si na tom.Jestiže umíš kolo ovládat,tak se dá jet na čemkoli.Co se týče pláště ,nejlepší je UST to bez debat.Niší tlaky v pneu a absolutně bez defektu.Jezdím je 2 roky a absolutně spokojený.Určitě neuděláš chybu ani jedním pláštěm.Ber co se ti zdá lepší.

      0 0
      • Gyros  

        Jezdit se da sice na vsem, ale jde o to jak. Mam dvoje kola. Na jednech mam Nobbyho Nicka 2,4 a na druhych RK 2,0. A to je poradnej rozdil.. Z kopce jede RK misto 50km/h 60km/h :-).. Takze zaverem: Je rychlej jako vitr, ale v terenu se na tom moc necejtim :-). Celkove si ale myslim, ze je to slusnej plast.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.