Maximalne pohodlne kratease s laclem

14 nepřečtených
  • Sintai

    Ahoj,

    jake by jste me doporucili maximalne pohodlne kratase s laclem. Nejde me tolik ani o dalsi vlastnosti, zavodne nejezdim, halvne aby byly pohodlne.

    Moc dekuji.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Uz nejakou dobu vozim kratasy eleven z kupkolo.cz https://www.kupkolo.cz/…even_z96861/ stoji cca 600 kc a za ty prachy super. Kvalitni a pohodlna vlozka, dobre sedi, nikde netahnou a po mnoha pranich porad jako nove.

      0 0
    • Jezevecxyz  

      Koukni na Assos equipe S7, lepší kraťasy těžko najdeš

      0 0
    • Mikikuba  

      Neexistují univerzální maximálně pohodlné kraťasy. Vše je přísně individuální a rozhodně bych je nekupovala na doporučení po netu. Optimální je nechat si je udělat na míru s osobně vybranou vložkou a střih předem vyzkoušet!

      0 0
      • Lister  

        Jenže ty zase za týden najezdíš víc než ostatní za celý rok, tak jsou pak tvé požadavky úplně jinde než u ostatních.

        Za sebe – pokud tam je slušná jednodílná profilovaná vložka, tak to většinou funguje docela dobře. Silniční používám Pearl Izumi, jeden z jejich lepších modelů a sedí mi dobře. Zateplené 3/4 mám od Kalase s tím jejich nejlepším sedlem a taky spokojenost. Docela mne překvapila Endura a jejich vložka řady 500 – moc jsem nečekal, ale je ultrapohodlná.

        Jinak všechn tyhle kraťasy jsem objednával a tím pádem dopředu nezkoušel a měl jsem asi štěstí, protože mi prostě sedly. Čímž netvrdím, že to je nejlepší způsob, vyzkoušení je asi nejlepší. Ale on někdy ten první pocit nemusí být úplně správný. Ty kalhoty od Endury mi přišly na první vyzkoušení malé, v obchodě bych je asi vrátil, ale nechtělo se mi posílat poštou. Ale stačily dvě jízdy a vše si sedlo.

        0 0
        • IndyCZ  

          V dnešní době není ani problém objednat víc druhů nebo víc velikostí, když jsi na hraně nebo nevíš, jakou zvolit. To poštovné za vrácení zboží je holt daň za pohodlí a při nižších cenách, které eshopy mají, se to pořád vyplatí.

          0 0
    • Sintai  

      To je pravda, cenu jsem zamerne nespecifikoval. Ale je pravda, ze pres 4000,– bych moc rad nesel. Hledam kvalita/vykon.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.