• pačes

Jdu do kotoučů a chci naplést nová kola. Mám 90 kg. Oba ráfky skoro stejná cena, oba mají nýtek, Mavic 717 pouze pro disk- 395 g, Sun Ufo disk i V- 370g ale šíře pouze necelých 21 mm. Jezdím jen lehké XC. Vydrží pode mnou ten Sun? Rozdělte se o zkušenosti

0 0
    • Gorgov  

90kg už je celkem dost, doporučil bych ti spíš mavic. Kdyz sun, tak spis ds1 nebo 2, ta dvojka je za hodne dobrou cenu a vaha taky dobra.

0 0
    • omar  

osobne ze zkušeností s mavicem bych se přikláněl k 717, suny jsem nejeydil ale podle toho že o hodne častějš centrujeme na dilne suny bych bral mavic :-)

0 0
      • McBlacky  

asi víc lidí vozí suny :) ne máš pravdu dle recenzí ve světě jsou sun větší bláto. Ale váha/cena jsou super

0 0
    • McBlacky  

přední sun zadní mavic pokud kašleš na image :) PS: mě přijde že 717disc má 420gr… PPS: 370gr u UFO je spíš „we wish“ v reálu jsou těžší

0 0
      • Gorgov  

jak píšeš, ale kašlat na image? to nejde:)

0 0
        • McBlacky  

jasný asi jako představce thomson… sice 220gr ale zato image :)

0 0
          • Gorgov  

jo to je pravda, sou hezký, ale taky sem se dycky divil tý hrozný váze… Je to jen o uhlu pohledu, kdyz na tom budes zavodit a nebudes na to koukat, je to fuk, jak to vypadá. Ale když budeš spíš sedět doma a koukat na bike, nebude to ono s ruznejma rafkama:)

0 0
            • McBlacky  

a co teprve když to dáš do „naše biky“ ostuda, pranýř a exil…

0 0
          • omar  

jo jo thomson je krasnej ale když sem si spočítal kolik na novym kole ušetřim na sedlovce a představci tak už pujde neco jinyho , imidž neimidž :-)

0 0
            • Gorgov  

já bych to na tvym kole nechal, vypadá to proste dokonale:)

0 0
              • omar  

moje kolo už dávno není :-( našel se kupec šlo pryč, chystam neco noveho doufam že to do dubna stihnu :-) , bude to samozřejmě imidžofka :-)) , ja už toho moc nenajezdim, i když dneska sem si dal 50 na biku na silnici a pulku cesty se jelo nadherne , zpátky to bohužel bylo horší, ty loukotě v tom větru nejedou moc dobře :-)

0 0
      • Jane  

asi zaleží kus od kusu – obrazky jsou z roku 06

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.