• Pepe72

Mam tuhle vidlici a nejsem spokojený, odskok je moc rychlý- z delších schodu mnĕ vyhazuje a musím pomalu a nekopíruje terén. Mam ji upravit nebo zahodit a koupit novou bohužel dražší ?

0 0
    • rb  

Asi bys měl trošku specifikovat,co je to za vidli......

0 0
    • Pepe72  

Jedná se o Marzocchi ATA 2 pro AM zdvih 100–140 slupek 1 1/8 alu , nĕco pod 2000g, 15mm osa. Regulace odskoku a lock out ktery nepotrebuju.

0 0
    • Pepe72  

Mam dotaženo na doraz a i přesto to kope.

0 0
      • Vilém  

Ted jeste na ktery doraz.

0 0
        • Pepe72  

Jediný šroubek vespod vidle mám nadoraz. Na druhou stranu snad jde točit stále: vyfotím.

0 0
          • Pepe72  

S tím umělým šroubkem-matkou už je konec strhl jsem ho jak jsem říkal že už je konec tak jsem ho protočil :-) jdu se podívat po nějakém klíči.

0 0
            • Pepe72  

vyzkoušeno do + i – a odskok neznatelný.

0 0
            • Vilém  

Tak pokud to nereaguje, tak je nejaky problem v tlumici. Bud neni olej, nebo je poskozene dotycne stelovani.

0 0
              • Sindy  

Taky bych rekl, ze je na suchu.

0 0
                • Pepe72  

Vidle je nova. Jak zjistim stav oleje ?

0 0
                  • Pepe72  

Ale myslim ze dlouho lezela skladem byla v akci :-) a posledni

0 0
                  • Sindy  

Výrobci hodně setrej na oleji (hlavně RS), takže je klidně mozny, ze byla sucha od výroby. Stav zjistis tak, ze ji rozeberes. ;-) Kolik a jakyho oleje tam mas dat zjistis v manuálu (nebo na strankach vyrobce??)

0 0
                    • Pepe72  

Ok, kdyz tak kdo chce hodte odkazy na rozborku zborku a kde tesnĕni a gufera. Dik

0 0
                      • Vilém  

V prvni rade musis zjistit co je to presne za model, to co uvadis zadny model neni.

No a pak si muzes zkusit dohledat manualy sam.

Ale zas kdyz pises, ze je nova, tak proc to resit sam, kdyz evidentne nevis co a jak.

0 0
    • Pepe72  

Bylo hnusnĕ tak jsem vidlu dal do servisu, nebyl v ni olej. Hned jsem ji vyzkoušel a je to obrovsky rozdil. Dik za postřehy a rady.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.