• Řechty

Tak jsem kouknul na stránky Marina. Vedle ocelové klasiky Pine Mountain je tam i bajk na titanovým rámu,nemůžu si pomoct,ale tak hezký a čistě zpracovaný kolo jsem už dlouho neviděl, ale co budu povídat, mrkněte se sami:www.marinbikes.com/…itanium.html

0 0
    • mechanik  

Máš pravdu je nádherný, hned bych ho bral :-))))

0 0
      • Aiax  

Tak to by sis mel pospisit s objednavkou :) Pokud vim, tak to je limitovana serie. Treba pro UK jich bude pokud vim jen 21. Ram by mel byt od zakladatelu Litespeed. Cena 1450 liber. Samozrejme jen za ram :)

0 0
      • GrandeBelde  

Marin vždy byl můj kult…nebýt patriot, už ho mám)

0 0
    • MARIN  

Krasnej kousek ale pochybuju ze u nas bude k sehnani

0 0
    • morlo  

Tohle taky neni spatnej kousek, docela bych si dal rict: www.marinbikes.com/…ft_zone.html

0 0
      • Hynas  

Taky bych ho hnedka bral…a prodal a koupil si za něho kola dvě…:o))

0 0
        • Pá-dlista1  

…a nakonec bych mel kontejner supermarketovek.

0 0
        • morlo  

Ta cena je docela pekna a navic mas pridanou hodnotu – krivky beziciho geparda (aspon takhle bych si je nejak predstavoval) :)).

0 0
    • arcco  

Není to tak dávno, co jsem se díval na jejich výprodej rámu www.marinbikes.cz/ramy.htm a dost jsem slintal nad Pine Mountain, krasavec i přívětivá cena. Bohužel, letos jsem si koupil nový rám z hlíny a ten dává mým zádum pěkný kapky.

0 0
      • Řechty  

jo tak to jsem taky koukal, a taky slintal. Mít zbytečných 8tísich hned bych ten ram koupil. Ale pak bych se musel rozhodnout na kterým rámu bych jezdil a kterej by mi visel doma na stěně, jestli soucasnej ocelovej Rocky Mountain nebo ten Marin :)) Těžká volba..

0 0
        • Veeteck  

No myslim, ze by ti nekdo rad od toho ocelovyho RM urcite rad pomoh :)

0 0
    • ddd - andy  

JE NADHERNY!

0 0
    • rock  

Pro titan mám slabost, ale tentokrát se mi víc líbí oceláček Pipe Mountain …

0 0
      • rock  

ooops … Pine Mountain … hory jak hory :-) …

0 0
    • Dijck  

Ta vidla mi tam nesedi:) Dat tam tak nieco titanovej farby a nadhera.

0 0
    • Schrama  

Taky troška do mlýna. Pěkný svezení, ale chtěl jsem Reynolds trubky nebo titan. Mám Diamond Back True Temper trubky. Taky klasika

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz