manual Manitou SVP 4X Coil 2008/09

15 nepřečtených
  • Tomcat

Zdarec, shanim jestli nekdo nema manual na tlumic Manitou Swinger 4X Coil? Koupil jsem ho sundany z kola bez manualu.

Ve starych manulech to není , casto to nekdo plete s Swinger 4way a to je jiny tlumic. Stranky vyrobce po tom co je koupil Hayes nefachaj. Manitoumtb.com ma jen manualy 06/07. Progresscycles pdfko taky nemaj.

Nema nekdo manual k tomu tlumaku?

0 0
    • panaczek  

mas to v mailu.

pokud ma zajem nekdo dalsi, dejte vedet. anglicka verze – na ceske se pracuje, 3 MB, jsou tam vsechny aktualni tlumice.

0 0
    • kali222  

a ten kdo to ho prodal nic nema? psal jsi ze to stalo 7 klacku,nebo kolik. tak to muselo byt nove ne a asi v cr…?

mrkni mi do mailu potrebuju na tebe cislo (gang a gang)dik

0 0
      • kali222  

........

0 0
        • Tomcat  

Hele pošlu číslo na ICQ , kontak na Jabber , kontak na MicrosoftMessenger , tři různý mailový adresy ale čílo na mobil ne. Nemusí zdůrazňovat, že při ceně co za to chci je mobil nejdražší komunikační prostředek. Imho na Internetu jsem furt , na mobilu ne.

0 0
    • Tomcat  

Imho takže díky pracovníku Prograsscycles nalezen ventilek pro nastavení „jako propedalu“ , druha věc je ta, že tento tlumič hodnotím z podledu FR použítí jako na kulový. Sice není tak mizernej jako FOX DHX Air, ale i tak po zkušenostech s Fox Vanila RC bez propedalu jsou tyhle nový tlumiče s ochranou pro ti pohupování fakt na kulový.

0 0
      • kesu  

opakuju se,ale to SPV jde vyndat a pak se to chova jako „normalni“ tlumak

0 0
        • Tomcat  

není tam SVP ale SFS ale význam je stejnej je to na....... měl sem vybrat jinej thlumič topak je jak s Suntourem  taky proč kupovat polotovar.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.