malé tankery pro pro dvoumetreááka;), prosííím poradte!!!!

7 nepřečtených
  • Madman1

    zdravím, mám menší problém.Trochu mi vyrostla noha a nemužu sehnat tretry na MTB, potřebuji velikost nejmín 50.!!!!!!! a to bez ******:)SIDI dělá tyto velikosti jako MEGA až do velikosti 53.!! jenže tyto „lodě“ u nás nikdo nesháněl jak mi řekl dovozce.A to už tři roky.Nevímte někdo o nějakých levných botičkách?:)

    PS: zkoušel jsem si 48 Shimana a že vypadaly fakt velký, a když jsem je max povolil tak jsem tam nenarval ani pulku chodidla, prodavačka(mi­mochodem pěkná blondýnečka) z toho krapec nemohla a chvííli to jako nepobíírala, že se jí to etě nestalo.

    v botaskách se mi jezdit už moc nechce,(klipsny taky ne) dneska mi ve sjezdu podklouzly a já odřel miláčka a byl jsem rtád že jsem se ubec zvedl a pak etě dvakrát:(:(:(:(, jo jííl to je svinstvo

    díík všem

    0 0
    • Honza729  

      No, blondynce se nesmis divit, vis co se rika o vztahu velikosti nohou k jinym rozmerum :-))

      0 0
    • P_W  

      Udajne Bartonicek v Plzni (dovazi Vittoria tretry) ti necha privezt jakoukoliv velikost. Lze s nimi domluvit, ze si obkreslis nohu a oni ti podle toho dovezou velikost. Zkus to proverit telefonicky.

      0 0
    • Palo TT  

      Ked budes mat cestu do Bratislavy, zastav sa tu: www.sportservis.sk Maju tam na predajni MTB Lake c.50. Tie uz boli velke aj mne :)

      0 0
      • Madman1  

        děkuju všem, ale asi budu dál jezdit v botaskách, psal jsem do XCr.CZ jestli maj SIDI mega a nemaj:(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.