majitelé zimních bund FORCE sem

19 nepřečtených
  • antt

    zdravím,

    potřeboval bych poradit ohledně velikosti. Dle orientační tabulky bych měl mít XL, ale v historii jsem se jen dočetl, že snad mají kratší rukávy, a tak bych potřeboval nějakého dobrovolníka s metrem (může být i s šuplerou či měrkou na řetěz), aby mi změřil rukáv od horního švu po spodní lem. (snad mají i rozdílné modely podobné střihy..) Případně i další míry (záda/prsa) jsou vítány.

    Spěchá to a neměl bych čas na případné vyměňování přes e-shop a taky nemám čas na čekání na odpověď, beztak neochotného, prodávajícího. U nás v kameňácích force bundy nevedou a na to mé ježdění za bundu více jak 1500,– nechci dát. Předem děkuji!! :)

    0 0
    • maajkee  

      Mám nějakou starší Force bundu a rukávy jsou spíše delší než u jiných bund, tak nevim :) Je to nějaká obyč větrovka.

      0 0
    • petrun  

      Loni jsem jednu z důvodu malé velikosti úspěšně reklamoval:

      Objednal jsem bundu Force Winster 3XL, což je největší velikost jaká se dá objednat. Bundu jsem doma oblékl, vzal rukavice a šel do sklepa kde mám na válcích silničku. Rukávy jsou krátké, jakmile jsem se usadil do pozice v které normálně jezdím a několikrát otočil klikami, rukávy se vyhrnuly nad rukavice a měl jsem holou ruku nad zápěstím. Takto nelze venku jezdit, bunda je pro mně nepoužitelná.

      3XL Force jsem objednal proto, že můj Progress Celek 2XL má rukávy tak na hraně toho co potřebuji. Předpokládal jsem, že Force 3XL bude mít rukávy delší. Měřením jsem zjistil, že Progress Celek XXL má délku rukávů 72 cm, zatím co o číslo větší Force Windster XXXL má délku rukávů pouze 68 cm. To znamená, 3XL bunda Force i když je o číslo větší má rukávy o 4 cm kratší než 2XL Progress!

      0 0
      • antt  

        no myslím, že jsi to byl právě Ty, kdo mě vystrašil .) Já potřebuju rukáv minimálně 62cm a nechci zase riskovat, že budu mít nějakou plandačku bundu, když bych vzal 2XL, ikdyž by ji popruhy z baťohu stály :)

        Taky koukám po té Windster, ale letošním modelu se stahováním u krku i dole. Jak se ti zdála jinak střihem?

        0 0
        • petrun  

          Před rokem jsem měl 94 kg a s dvěma thermo-roláky byla akorát. Nebýt těch rukávů nechal bych si jí, provedení a střih byly super. Dnes už bych ale bez vyzkoušení nic neobjednal.

          0 0
          • antt  

            děkuju moc za info, je to tak, bez vyzkoušení se to moc nehodí, to vím sám z kameňáku, že to co se mi kolikrát opravdu líbí, prostě někde škrtí nebo plandá :) Zkusím napsat panovi Eshopovi, ať poměří a napíše, jen se bojím odpovědi na dlouho a tam kde chci kupovat, je poslední XXL. Už včera jsem jezdil ve 4 stupních a znát to bylo. Nj, vše na poslední chvíli, sami si tuto uspěchanou dobu děláme %)

            0 0
        • jIrI___  

          .

          0 0
    • Miramar  

      Nenajde se někdo kdo má tuhle bundu??Potřeboval bych vědět rozměry,ideálně ve velikostech M nebo S.

      http://www.kupkolo.cz/…5_89996.html

      Mám 177cm a 72 kg,nevím jestli vzít M nebo radši S.Věci na kolo mám rád co nejvíc na tělo,ať to nikde neplandá.

      0 0
      • MirosPikos  

        Troufám si říct, že nepůjdeš pod velikost L.

        0 0
        • Miramar  

          A to soudíš podle čeho?Teď sem si koupil bundu Etape v L a mám ji velkou(respektive širokou hrozně)

          0 0
          • MirosPikos  

            Soudím dle problémů s touto bundou (krátké rukávy či záda). Takové věci, jako je bunda, je třeba určitě vyzkoušet.

            0 0
      • antt  

        U mě to nakonec dopadlo tak, že jsem šel zmrknout místní kaměňáky, nechal se uchlácholit nízkou cenou, donesl si bundu domů, nasadil batoh a najednou jsem zjistil, že mi zadní boční kapsy při použití batohu dělají takové vaky, že by mi zřejmě nabírali po cestě studený vítr k ledvinám a navic batoh bundu tak zkrátil, že jsem při nasednutí na kolo měl vylezlé zápěstí a z části i záda. Bundu jsem šel hned druhý den vyměnit za druhou a z ceny 1000,– se vyšplhal na cenu 2500,– ale mám bundu, která mi střihem sedí naprosto perfektně, i funkčně nemám větší výhrady. Je to silvini 5000/8000, takže na to mé poježdění docela v klídku.

        Závěrem: n*srat na hadry z eshopů, pokud si je nemáte předtím kde vyzkoušet a i tak je docela možné, že dva shodné výrobky ve stejné velikosti nebudou střihem stejné.

        0 0
        • McBlacky  

          ono Force je největší low end, není se čemu divit, že to není tak dotažený.

          Některý věci od nich jsou super, jiný ne

          0 0
          • roud  

            mám od force bundu kalhoty i čapku a za ty prachy mi to už nějakej ten čas slouží za mě spokojenost ale je pravda že ta kvalita nemusí bejt u všech věcí stejná…

            0 0
          • antt  

            já to možná špatně napsal, ony obě bundy byly zn.Silvini, ty force jsem na živo nikde neviděl, tak nemůžu posoudit.

            Mám od force dvě čepky s tím neprofukem, jednu na propocení na kopec, druhou na cestu domů z kopce a za ty peníze veliká spokojenost.

            0 0
            • McBlacky  

              ale jedna která by zvládla oboje by byla lepší ne?

              0 0
              • antt  

                tak pokud existuje nějaká, která i po propocení je suchá, tak určitě ano:)

                0 0
              • antt  

                ale tak třeba ten superroubaix mě funkčně připadá výborný, na povrchu je viditelně vlhky, zatím co uvniř suchý. Horší to je s tím nowindem, ten zůstane mokrý pořád a to mé plešce dobře nedělá:) To si raději dám druhý, suchý čepec, ten no wind mi zepředu vyhovuje, pokud není mokrý a nestudí

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.