Magene C606 a páky ULTEGRA ST-R8170

10 nepřečtených
  • Gumak5

Zdravím, nevíte někdo jak spárovat páky ULTEGRA ST-R8170, tak aby bylo možné využívat jejich 3. tlačítko k ovládání C606? Řazení vidím, převody i kapacity baterií pák i přehazovačky. Jen nevím jak uvést v chod 3. tlačítko.

0 0
    • Espen  

To nastavuješ v aplikaci E-tube, co chceš, aby to třetí tlačítko dělalo. Jestli u toho tlačítka najdeš listování obrazovek, nebo jak se to tam jmenuje. Samozřejmě jestli to umí C606?

0 0
    • gersa  

Otázka zní, jestli to Magene umí?

0 0
    • Gumak5  

Měl by to umět podle specifikací podporuje D-Fly. Z přiložené fotky je i vidět možnost zvolit co budou jednotlivá tlačítka dělat. Jen nevím kde to v té aplikaci hledat. Zmáčkl jsem v ní snad všechny nabídky ale tehle se mi nezobrazuje.

0 0
      • Espen  

V E-tube to nastavíš. Tam kde si nastavuješ, co který tlačítko na pákách bude dělat.

0 0
        • milan.v  

Už jsi mu to jednou psal, on asi vůbec netuší, jak…

https://youtu.be/_pNB2f44Cmw?…

0 0
        • Gumak5  

V E-Tube to mám samozřejmě nastavené. Zas tak natvrdlý nejsem. Zkusil jsem všechny D-Fly kanály ale Magene nijak nereaguje. Zrovna aplikace k Magene mi přijde trochu nepřehledná. Podle přiloženého obrázku ta nabídka v aplikaci Magene někde je, chtěl jsem poradit kde a ne jak ovládat E-Tube. Chápu to tak, že v Magene je nutné nastavit který kanal se bude používat a který je nastaven v E-Tube a něco potvrdit.

0 0
    • Gumak5  

Vyřešeno

0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.