• gemini

    Přemýšlím o koupi světla Lupine Piko. Chtěl bych ho jako hlavní světlo na silničku + jako 2. světlo ( na přilbu v kombinaci s Hope Vision R4 – toho času na reklamaci:-( ) na bika na noční ježdění.

    Láká mě na něm ( zřejmě ) dostačující výkon na silnici + nízká váha na helmu při použití na biku ( v kombinaci se solidní svítivostí R4 si myslím, že to bude nekompromisní ).

    Máte někdo osobní zkušenost s Pikem na silničce?

    0 0
    • kubad  

      Black Horse to tak vozí, třeba ti písně, já Piko vozím je v terénu

      0 0
    • black.horse  

      vozím ho primárně na helmě na bajku, ale každopádně na silnici bude výkonem dobré, úzkej kužel s výraznějším středem jak Hope, ale zase nevím jak dlouhé švihy budeš jezdit, přeci jen má spíše slabší výdrž a na silnici se najíždí ZDV na vícehodinových švizích.

      0 0
      • black.horse  

        ale kdybys udělal Hope na snížený výkon na blízko + Lupine na vzdálenej střed, tak z toho máš naprostej luxus a auta se bojí že potkali jednostopej kamion :-)

        0 0
      • kubad  

        muže si ho vzít se silnější baterií dělá se 2,5Ah to máš ty a 5,6Ah

        0 0
        • black.horse  

          tím pádem má panáček vyřešeno a pokud vezme i tu novou silnou verzi tak za mě parádní světýlko ;-)

          0 0
      • gemini  

        Já na silnici vozím Hope R4 na 2/3 výkon a spokojenost maximální. Pokud má Piko deklarovanej plnej výkon 900 lumenů, tak to bude dost podobný jak R4 na 2/3 mod a to by mi vyhovovalo – jde ale taky o kužel, kterej nevím jak vypadá – proto se tu tážu. Já ho prakticky potřebuju jako dočasnou náhradu za Hope na žiletku ( než se vrátí z reklamačky ) a pak bych ho použil jako světlo na helmu do terénu ( tam mi samotnej hope moc nestačil, proto jsem jen silničařil a terénu se vyhýbal – jsem šeroslepej:-) abych pro něj měl využití. A pokud se mi tato kombinace zalíbí, tak i tuto kombinaci na silnic.

        Jinak jezdím svihy tak 2 hoďky, takže výdrž by měla být ok.

        0 0
        • mastihuba  

          hele moh bych se někdy stavit omrknout to hope? rovnou bych to zkusil pak srovnat s tím kubadovým pikem. :) mi furt vrtá v hlavě jestli to vzit místo aurory.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.