• MiXeR

    Zdar,

    nemáte pls někdo zkušenosti s touto společností? Chtěl bych se nechat hodit s kolem do Troms?:

    http://www.norwegian.com/…lect-flight/?…

    Jak to je s těma cenama, dal bych Low .. tzn. že nejde vrátit a měnit (bez poplatku), potom poplatek za kolo, místo bagl v tom je/neni a další poplatky to už se ztrácím. Rád bych věděl kolik cca to celkem bude (já+bagl+kolo v krabici) a jestli to vůbec půjde jednoduše zaplatit, když nemám účet v eurech. Díky, pokud něco víte/poradíte .. :)

    0 0
    • piskot  

      nejjednodušší systém jak to zjistit je proklikat celý rezervační formulář až na konec (samozřejmě nedávat rezervovat, pokud tě zajímá jen cena), kde se ti všechny poplatky za zavazadla sečtou

      poplatek za kolo se platí až na letišti – výše poplatku je třeba tady:

      https://www.norwegian.com/…baggageinfo/#2

      platba je pokud vím kartou, účet v eurech mít nemusíš

      0 0
    • vanderpoel  

      zkusenosti nemam ale mas to tam napsany … cely sem to pochopitelne necet ale tady je hned na zacatku zmineny kolo a to ze si predem musis na nej „rezervovat prostor“ … dal to snad uz zvladnes sam … :-) … http://www.norwegian.com/…ial-baggage/

      0 0
    • Smazaný účet  

      nikde (minimalne v EU) nepotrebujes kartu v eurech. Proste ti to baka strhne dle aktualniho kurzu, a u hodne bank je to i bez dalsich poplatku.

      0 0
    • pavelr  

      Letěli jsme s touto nízkonákladovou společností s koly (do Bergenu v krabici, zpět z Trondheimu v pytli) asi před 5 lety. Kola rezervoval kamarád telefonem, vopruz se tam dovolat, nedostali jsme žádné písemné potvrzení rezervace, ale nakonec vše v pohodě.

      0 0
      • MiXeR  

        ok, diky, tak jsem to proklikal az k placeni, to kolo jde asi fakt jen pres telefon :-((

        pak nechapu teda ze to vypsalo:

        Total price (all inclusive) €160.20

        a pod tim jeste

        Taxes and transit fees account for €45.30

        Fuel surcharge account for €12.90

        to se k tomu jeste pricte ?

        a jeste + kolo .. a kdyz se kolo nepovede rezervovat tak to muzu zabalit .. no pekny :(

        0 0
        • MiXeR  

          jeste me ted napadlo to kolo uplne rozebrat a dat do 2 baglu

          meril jsem to ze by se to veslo do kufru 0.95×0.7m :)

          jaky jsou ale max. rozmery jsem zatim nedohledal…

          0 0
          • pavelr  

            Všechno zařizoval a platil kamarád, takže ti toho moc neřeknu, navíc po 5 letech to už může být dnes trochu jinak. Myslím, že kola jsme platili až na letišti. Neměl by s tím tvým jedním kolem takový problém, s touhle společností lítají převážně Norové, s jedním kufrem na otočku.

            0 0
    • dieegoo  

      Loni jsem s Norwegian letěli do Norska, na zpáteční cestu si kámoš „přibalil“ kolo do krabice od velké televize, nebyl žádný problém.

      0 0
      • MiXeR  

        To jako v krabici bez rezervace? Co vlastně myslí tou přepravou kol .. neni to myšlený bez krabice – prostě kolo? to by bylo dobrý :)

        0 0
    • Jituschka  

      Ahoj, něvíte prosím jak se nejlevněji dostat do Trondheimu a nestrávit dva dny v autobuse? Letenky vychází na 6t jeden směr, nejde to levněji? Díky

      0 0
      • ziki007  

        Hoj, já už to párkrát řešil, nakonec mi nejlíp vyšlo letět s WizzAirem do Oslo a pak vlakem – nsb.no – na ten minipris ticket, když se dobře nakliká, přejedeš celý Norsko za 200 – 300 NOK jedna cesta .-)

        0 0
        • Jituschka  

          Jo, takhle to taky plánuju, díky za potvrzení :) Akorát to letiště je teda taky pěkně daleko. Ale třeba půjde stopovat ;)

          0 0
          • ziki007  

            Vlak valí už od letiště, zastávka Sandefjord/Torp, jízdenky ti vytisknou v příletový hale ve snackshopu a na zastávku jezdí z letiště bus zdarma .-)

            0 0
            • Jituschka  

              Tak já jsem to teď spočítala a cenove to vyjde skoro stejně Praha-Oslo a pak vlakem do Trondheimu nebo Praha-Trondheim prima linka. Akorat pri prvni variante je k tomu bonus asi deset hodin ve vlaku :) Nakonec asi pojedu autobusem, coz bude taky super zazitek ;)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.