• nox159

    zdravím chtěl bych se zeptat jak se lepí galusky?

    Možná je to stupidni dotaz ale ještě sem se s tím nesetkal a ted sem sehnal starou silnicu ( jestě dávám do kupy) a sou tam galusky takže zjištuju vše co nevim ;-)

    diky

    0 0
    • Ricci  

      No ked su tam este stare galusky, tak sa musis naucit v prvom rade dobre sit :-)

      0 0
    • Vrci  

      Defekty se opravují platební kartou. Existují sice tmely na opravu (tufo, slime), ale ty jsou jen na dojetí

      0 0
    • rainbowone  

      Galusky se dnes už nelepí. V podstatě je to jako u bezdušovek do vnitř dáš nějaký ten tmel a menší díry řešit nemusíš no a když tam uděláš velkou díru tak holt dáš novou galusku. Na silničce se zase až tak často nedefektí :) Pokud ale nejezdíš profesionálně tak si kup kola (ráfky) na pláště a máš po problémech ony ty galusky nejsou levná záležitost ale jak už jsem psal na silničce těch defektů moc není!

      0 0
      • nox159  

        profesionálne rozhodně ne abych rěkl pravdu budu na silnicce sedět poprvé :D rafky na galusky tam uz byly takže měnit zatim nebudu protože sjem jestě našel asi 3 galusky.

        chci hlavne vyzkoušet jak se na silnicče jezdí… jestli bude všechno podle mých představ tak si chci za rok či dva koupit pořadnou.

         
        0 0
    • ludvajus92  

      Tak mám stejný problém, mám starou silničku s galuskami a měl jsem zato, že uchází. Sundal jsem tedy galusku a ono nic nechal jsem ji 3 dny a pořád drží. Jenomže co teď, je na ní jakási textilní páska, tak to mám přilepit do ráfku i s tou páskou nebo ji mám strhnout? Jo a čím to tedy lepuit? Chemoprenem přímo do ráfku bez té pásky??

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.