• TomZajda

    Zdravím všechny, mám dotaz, nyní mám Epica 2018 a nechce se mi přestavovat na lepší specifikaci a proto zvažuji přechod na Cannondale Scalpel 2021. Mám hlavně dotaz ohledně Lefty, jestli máte zkušenosti, že tato je hodně poruchová, případně, zda se vychytaly šechny mouchy.

    Díky za zpětnou vazbu

    0 0
    • TomZajda  

      Případně kolik stojí roční servis a údržba. Roční nájezd do 100 hodin, 80% les a polní cesty.

      0 0
    • pavel675  

      Poruchová není, ale sám si to neodservisuješ..

      0 0
      • Tomcat  

        Málo kdo si to od servisuje, nikoliv nikdo. V Ali by šlo nářadí relativně za levno, upřímně některý jiný tlumiče a vidlice mě nepřišily lepší.

        0 0
        • Mull  

          S tím nářadím ti stačí pouze ořech na olejovou patronu na Ali bez šance ale na Ebay jsem ho koupil za cca 2500 s dopravou.

          0 0
    • Mull  

      Ahoj, může mi prosím někdo říct kdo má lefty ocho, co mu vidle udělá když z ní vypustí vzduch? Mě se děje to že se spodní noha přímo vcucne do horní a abych ji vytáhnul tak musím vynaložit spoustu síly a pak se hned znovu vcucne když ji pustím, jako kdyby v komoře nad vzduchovým pístkem byl podtlak. Vidli jsem celou rozebral, vyčistil kromě tlumící patrony ta chodila normálně, vyměnil všechny O-kroužky a jeden X-koužek namazal složil a úplně to samé. Další věc má někdo zkušenost s výměnou gufera za SKF MTB32F? Funguje opravdu lépe jak originál? Původní prolínalo tak jsem vyměnil za tohle, na vazelínu předělávat nechci. Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.