Lapierre X-Control 313 - Dobrá volba?

12 nepřečtených
  • Budko

Čaute Mám v hledáčku Lapierre X-Control 313. Vím, že tady někteří na foru tento bajk vlastníte tak se na vás obracím s dotazem jestli jste s ním spokojeni. Budu rád za vaše postřehy, názory a připomínky k tomuto kolu.

0 0
    • Budko  

www.global-sport.cz/…rol-313.html přidávám odkaz

0 0
    • mechanik  

Běž do něho za těch 40 papírů je to skvělá volba:-)) Měl jsem ho, ale protože jsem „magor“ mechanik,leštič a neustálý měnič už ho nemám a o jízdních vlastnostech Ti nenapíšu od toho jsou tady „jiní“ :-) Zkus se obrátit na Otu to je jezdec :-) ota Lapierre X-control 313 ( XC )

0 0
    • Macik  

Už jsem to na fóru někde psal. Tohle kolo mám a jsem docela spokojenej. Je to komfortní bicykl, docela lehkej a při šlapání se to skoro nehoupe. Co se týká využití zdvihu, tak vzadu využiju max 11 cm – žádný skoky, tzn. že je to progresivní. O moc víc už z toho asi nedostaneš. Vidlice je na tom podobně, využiju běžně tak 12 cm. Měl jsem strach, že s vidlicí 140mm nepůjde jezdit moc do kopce, ale je fakt že na tom vyjedu i víc než na starým hardtailu. Nakolik se na tom podílí 34 zubů vzadu bůh suď :-) Takže suma sumárum, pro mě, jako jezdce jezdící jak se říká „agresivní XC“ je to dost v pohodě. A ta cena? Ta je hodně v pohodě. Jinak viz můj profil. čau.

0 0
      • ota  

podepisuji vše do puntíku.nepatrná piha je ta progresivita na konci zdvihu.jinak je na tom moc pohodlné svezení,já jsem nadšený.

0 0
        • Macik  

Btw. Oto budu se vyskytovat na setkání ČeMBy ve Velkých Karlovicích, třeba ti to tam taky vyjde. Že bychom se konečně někde potkali a splkli.

0 0
          • ota  

zatím to moc nevypadá,ale řeknu včas.jde o to, jak se to vyvine v práci

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.