• esorimmer

    Lapierre představil nové modely svých 140/160mm žehliček pro 2012. Posílený unifikovaný rám, snížený střed, víc položený hlavový úhel a podstatně progresivnější odpružení.

    První ohlasy mi přijdou pozitivnější ve smyslu změn u řady Spicy než Zesty. Jak to vidíte vy?

    http://dirt.mpora.com/…re-2012.html (preview)

    http://www.singletrackworld.com/…y-and-zesty/ (preview + krátké video review)

    0 0
    • Chiron  

      co jsem zatím tak četl, tak Spicy to jen prospělo. Ale Zesty byla spíše takové jezdivé AM a teď se posunula spíše k EN, což se spoustě lidí nemusí líbit. Měl jsem půjčenou starou Zesty a to kolo se mi fakt líbilo, ale u té nové bych měl obavy, že bude o dost línější, zato ve sjezdech bude určitě o dost lepší.

      Každopádně pro mě nejzajímavější novinka od Lapierru je X-Flow. Dost by mě zajímalo, jak se ten Pendbox chová. Nikdy sem nejel na kole s plovoucím středem, tak vůbec nevím co od toho čekat.

      0 0
      • esorimmer  

        Popravdě bych čekal hlavně problémy, protože je to systém podobný iDrive, ale ještě složitějši (víc čepů). Bude záležet, jak zvládli ten mechanismus reálně odstínit od bahna a prachu.

        0 0
    • Lister  

      Smysluplnější mi přijdou změny u Spicy u Zesty si tím tak jistý nejsem. Progresivnější stavba u Zesty je IMHO už zbytečná. Pokud bych se rozhodoval o koupi Zesty, tak bych bral letošní verzi – pravděpodobně 514 (škoda, že nemá pevnou osu vzadu), která mi přijde na AM jako lepší volba, verze 2012 bude asi více do endura, ale tam si zase říkám, proč kupovat Zesty, když je tu Spicy – prostě moc logické mi to nepřijde.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.