• Roman_MB

    Ahoj Všem, máte někdo zkušenosti se silniční cyklistikou na Lago di Garda ? Oblast Riva del Garda. nějaké trasy pro silničku, cca 100 – 120 km, zkušenost jak je tu s průjezdem tunelů ? Je možné projet na kole tunel na Lago di Ledro ? Díky za vaše reakce. Roman

    0 0
    • Brus  

      zrovna třeba do tunelů na Ledro je zákaz vjezdu (ty tunely jsou 2 za sebou). shora dolů jsme to letos projeli, ale rozhodně to nebyl příjemný zažitek a nahoru by mě opravdu nenapadlo to jet, protože je to kopec jak svina.

      ten horní tunel má 3,5km a skoro 6% sklon

      projdi si třeba Stravu, je tam možností opravdu spousta

      0 0
    • šimlos  

      Riva – jezero Lago di Tenno – Passo del Ballino – Passo Duron – Preore (stará silnice po levé straně údoloí) – Ragoli – Stenico – Ponte Arche – cyklostezka vedle frekventované silnice – Sarche – Pergolese a podél Lago di Cavedine do Arca a po stezce do Rivy. Krajinově vděčný a nějaké to sedlo taky ulovíš.

      0 0
    • šimlos  

      Riva – Arco ,část Bolognano – Ronzo Chienis (je to jedno z nejvýznamnějších stoupání v oblasti, jezdí se i na Trentinu, po novu Tour of the Alps) – Cimone – Garniga Terme – sedlo pod Monte Bondone – vlevo dolů na Lasino a odtud buď přejet hřbet přímo přes kostelík Chiesa di San Siro k jezeru Cavedine a nebo vlevo na hlavní a přes Cavedine a Drenu do Arca . Na přibližně 100 km se nastoupá 2600m, krásná trasa.

      0 0
      • Roman_MB  

        Ahoj, tak super, tak už se těším, Díky, kdyby Tě jsi měl ještě nějaký tip budu rád.

        0 0
        • šimlos  

          Dá se to tam pěkně kombinovat, pod Mt.Bondone se dá jet i opačně z Rivy a Arca přes Drenu a Lasino – tak se to jelo i letos na Tour of Alps. Nebo kratší výlet je, dát si stoupání z Arca na Ronzo, tam vlevo a když se napojí silnice na hlavní SP20, tak vpravo dolů přes Castellano na Rovereto a po vrstevnici zpátky přes Loppio , Nago a Torbole to Rivy.

          0 0
          • Roman_MB  

            Super, ještě jednou ,moc díky !! Podívám se na to a snad si to pěkně užijeme !

            0 0
    • Jan_UL  

      Ahoj, kdy tam vyrážíš? Budu u Rivy od pondělí 31. na týden se silničkou. Plánuju trasy do okolních kopců v podobné délce, tak pak můžu dát nějaké tipy. Škoda, že velké kopce v Alpách a Dolomitech jsou z Rivy už celkem z ruky… Chtěl jsem se tam podívat, ale asi je to moc velký sousto :-(

      0 0
      • Roman_MB  

        Ahoj Honzo, vyrážíme 23.8., tak Ti spíš můžu dát nějaké tipy já.

        0 0
      • Roman_MB  

        Ahoj Honzo, pokud tam jsi ode dneška, tak si to pěkně užij a za Tvé tipy až se vrátíš, budu rád !

        0 0
    • Eman07  

      Ahoj, zeptám se zde.

      V loni jsme byli u jezera Lago di Garda a byli se podívat na hoře Monte Baldo tou otočnou lanovkou.Na vrcholku jsme si všimli, že dost turistů dojelo z druhé strany autem skoro až pod vrcholek a odtud pěšky.

      Nevíte náhodou kudy vede ta cesta a z kterého města? Děkuji

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.