Kupa noveho cestaka do 500€ (cca 13 000kč)

5 nepřečtených
  • FEdy

    Zdravim chcel by som si kupit novy cestny bicykel. Rozmyslal som nad meridou lebo maju celkom dobre ceny a myslim ze aj kvalita tam je. Vedel by mi niekto nieco odporucit pripadne vyjadrit svoj nazor na tuto meridu? http://www.bicykle.eu/…0–16–10.html

    Len dodam ze jazdim od tych 100 do 150 km na den takze aby ten bicykel aj nieco vydrzal. Viem ze za tych 500€ toho vela nedostanem ale zatial nechcem vrazat viac penazi do bicykla.

    Vopred dakujem za vase nazory, rady a odporucania.

    0 0
    • Jarque  

      Nevypadá úplně špatně, ale pořád je to docela málo muziky za dost peněz. Kup bazarovku – u silnice to není riskantní a odvede parádní službu i za pár peněz. Já si třeba koupil Trek 1000 za 6,5t Kč a slouží pěkně…

      0 0
    • lycanthrop  

      No ak mozem poradit tak tiez som za bazar.pravdaze len osobne.Teda prist popozerat a previezt sa.Za tie prachy by si mohol kupit lepsi stroj ako ta merida.Aspon nieco na 105 alebo ultegre.No je to predovsetkym na tebe.

      0 0
    • Kebo  

      Za ty peníze koupíš velmi slušnou bazarovku, která pokud tomu trošku rozumíš nebo si vezmeš někoho sebou není u silničky až takový risk a na cyklobazaru bývají za 15 000Kč už velmi pěkné kousky na 105 a Ultegře které jsou kvalitativně nesrovnatelné se Sorou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.