• volyn

    Ahoj,

    pro duchodce po bypassu shanim krokomer.

    Musi mit

    meric tepu bez pasu na hrud

    hodiny

    stopky

    a hlavně musí mít velká čísla a písmena na displeji

    Cena idealne do 2000 Kc

    Hledal jsem hodinu, ale neklikll jsdm na zadne vyhovujici, pokud vite pak diky za tip

    0 0
    • MirosPikos  

      Mi Band

      0 0
    • KoudakT  

      Xiaomi Miband 2

      0 0
    • Jakobo  

      Zrovna resim totez, dost podobne pozadavky a taky ne pro me. Procetl jsem hodne diskuzi na zahranich forech. Pro tve pozadavky predevsim cena, presnost mereni tepu a jednoduchy displej by mozna byl dobry Mio Fuse. A ani tak netlaci ten tepovy senzor, pac je kulaty. Mel by merit tep jeste presneji nez Polar A360 nebo Garmin.

      Ja asi budu kupovat Garmin Vivosmart HR, je sice drazsi, ma kratsi vydrz na jedno nabiti, umi i schody, ale hlavne ten Mio Fuse zrovna ted kde jsem nesezenu.

      0 0
    • atty  

      V téhle ceně jedině nějaká „čína“ (ono bude všechno tohoto druhu z Číny) a to přímo objednané z Číny, všechno zde koupitelné s požadovanými funkcemi je cca 4–5k+.

      Velká čísla na displeji jinak vhodný Miband 2 moc nesplňuje, bez brejlí bych na něj neviděl ani já (1.5 dioptrie na blízko)

      Vše třeba splňuje Xiaomi Amazfit, výtečně čitelný a velký diplej, docela pěkné „hodinky“ s běžnou použitelností hodinek, navíc proti požadavkům i GPSka a další funkce na výlety, u nás ale cena ± 4300,–, přímo z Číny cca 3000,–

      0 0
      • Martin  

        +1

        miband má velmi malá písmenka

        0 0
      • jIrI___  

        Displej u Amazfitu mi naopak přišel jako propadák, byl to jeden z důvodů, proč jsem Amazfit po počátečním nadšení prodal. Přímo na slunci čitelnost pecka, ve tmě o něco horší, ale ******* to byl ve stínu, když kolem svítilo slunce (např. typicky zastavení ve stínu stromu), to jsem na tom displeji neviděl v podstatě nic. Ale jinak souhlas, pokud důchodce potřebuje jen krokoměr s měřením tepu a zvykne si na, z mého pohledu, celkem krkolomné ovládání a ne zrovna velkou výdrž baterie, tak by to nemusela být špatná volba. Z aliexpresu mě vyšel na necelé 2300 Kč.

        0 0
    • AussigBiker  

      Jak pise kole nademnou, chces neco, co za tu cenu nelze (z normalnich znacek). Mam Fitbit Charge 2 a pohoda. Obdobny se daji koupit od Garmina, Tomtoma, ale pocitej, ze to bude 4–5 tisic.

      0 0
      • Jakobo  

        Ten Mio Fuse do 2000 Kc koupi bez problemu a podle recenzi ma spickovou presnost. Navic je to overena znacka a ne nejaka Cina. Pro spustu lidi je ale prilis jednoduchy, nejsou to chytre hodinky a ma neatrakrivni design.

        A zrovna na Fitbit je hodne negativnich reakci, snad vetsine po 6 mesicich kazdodenniho pouzivani prestal fungovat.

        Jak jsem ale uz psal osobni zkusenost nemam, jen jsem tomu venoval nekolik veceru na netu procitanim zahranicnich diskuzi.

        0 0
        • AussigBiker  

          Me funguje OK, akorat ja kterej to vlastne na nic nepotrepubuju to jsem to po case hodil do suplete.

          Navic tam pridali v nedavnym updatu, ze aby se appka v telefone synchronizovala s Fitbitem, tak musi bejt zapnuta GPS a to dost lidi nastvalo, vcetne me :).

          Sem myslel, ze Mio je taky Cina, ale on je to Taiwan. Kazdopadne me osobne je uz dneska uplne jedno odkud co je, hlavne kdyz to ve svy cenovy funguje tak jak ma.

          0 0
        • Biermann  

          Mám už třetí tracker od fitbitu a vždy spokojenost (aktuálně charge 2). Za mě jediný problém je používání nestandardních nabíjecích konektorů a chybějící inteligentní buzení.

          0 0
    • volyn  

      ok dik moc za reakce

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.