• Lin

    Damy, mate nejaky tip na kratasy s vycpavkou? Nejake s kterymi mate dobre zkusenosti jak s kvalitou, tak se ,,slusivosti,,? di­ky

    0 0
    • Luka  

      nevim jak slusivost.. ale zkusila jsem jich jen par, podarilo se mi najit pro me ideal…

      2F – „elastaky“ kratka nohavicka :/ Jako skoro u vsech damskych. Je to naprd. Zkus si totiz s kratkou nohavickou nasadit navleky na kolena.

      G-sport – elastaky, sle, 3/4, zateplena kolena. Super zatepleni, ale jinak jsou to vlastne panske, takze sle jsou dlouhe a musela jsem je zkratit. Vlozka neni dobra, je obycejna, ale je to fuk, bo je uz nemaji v nabidce.

      Specialized: libily se mi na pohled, vlozka vypadala kamaradsky, ale zase, kratsi nohavicka

      DeMarchi. Drazsi, ale nemuzu si je vynachvalit. A kdyz ted hledam alternativu (bo demarchi je dost tezke sehnat), tak koukam jen po takovych, ktere maji stejnou vlozku. Protoze ta mi proste sedi.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Omlouvam se,jestli vam lezu sem do vaseho damskeho threadu,ale zrovna resim podobnej problem pro pritelkyni.Zacalo ji bavit jezdit na kole,ale problemy se zadkem samozrejme prisli,ale konecne se mi podarilo ukecat polovicku k tomu aby si koupila kratasy,dres a hlavne prilbu,takze pokud by jste mohli napsat nejaky dobry recenze zrovna na kratasy byl bych vam vdecen.Myslim ze naposledy neco mluvila ze se ji libi komplet od Northwave,Nike a Craft…diky za postrehy a zkusenosti

      0 0
    • Smazaný účet  

      Omlouvam se,jestli vam lezu sem do vaseho damskeho threadu,ale zrovna resim podobnej problem pro pritelkyni.Zacalo ji bavit jezdit na kole,ale problemy se zadkem samozrejme prisli,ale konecne se mi podarilo ukecat polovicku k tomu aby si koupila kratasy,dres a hlavne prilbu,takze pokud by jste mohli napsat nejaky dobry recenze zrovna na kratasy byl bych vam vdecen.Myslim ze naposledy neco mluvila ze se ji libi komplet od Northwave,Nike a Craft…diky za postrehy a zkusenosti

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Důležitý je vyzkoušet si je. Koukej spíš po kraťasech s elastickou a tvarovanou vložkou. Ty jsou dneska standardem i u levných modelů s poustyvýrobců, ale asi ne u všech.Přesto většinou mívají dražší modely ještě lepší vložku.

      Vyvaruj se neforemných, obrovských vložek, i když mají na povrchu hyper super cool Coolmax. Takové byly např. u modelů Biemme ještě před dvěma lety. Možná je dávají i dodnes. Krabatí se, rychle se vysedí, nepřizpůsobí se tělu, překážejí, u Biemme se navíc velmi rychle páraly. Podobnou vložku jsem viděla u levných dámských Axonek.

      Mám i jedny kraťasy (značkou si nejsem jistá, možná Lawi?), které jsou levné, materiálově kvalitní, nepáře se ani elastická vložka, která je tvarovaná, elastická všemi možnými i nemožnými směry, ale přesto není úplně v pohodě. Vyhovují mně menší vložky, tahle mně vpředu po nasednutí dělá pytlík. :-) Po stranách se i přes drážkování někdy nepřizpůsobí tak jak by měla a musím si ji po nasednutí srovnat.

      V tom je lepší Kalas. Z nových modelů je dobrá i nejlevnější elastická dámská vložka. Už se nikde nekrabatí, tvarově se opravdu přizpůsobí.Pořád je ale větší než je pro mě ideál. V sedle je to ale bez problémů, je pohodlná. Mám ji teprve od jara v zateplených golfkách takže v ní mám najeto jen asi 300, 400 km. Výdrž zatím slušná, taky se nikde nepáře. Má švy, netlačí.

      Nejlepší vložku jsem zatím měla od Etape. Pozor, vyrábí dvoje modely. Levnější s molitanovou vložkou, která je malinkatá, tvarově mně velmi vyhovovala, ale pořád je to jen molitan. Letos začli vyrábět i kraťasy, kde exponovaná místa u pasu a na bocích jsou z velmi husté síťoviny pro kvalitnější odvádění potu. Mají velmi kvalitní vložku, podobné bývají u dražších kraťasů. Vložka je o něoc větší než u jejich staršího modelu, ale ani tak nedochází ke krabatění vpředu. Je samozřejmě tvarovaná, třívrtsvá, bezešvá a bla bla a bla.

      Při hledání v obchodech jsem nenašla vizuálně lepší vložku, i při zkoušení DeMarchi pořád vpředu přebíval materiál, i když v sedle by to asi ničemu nevadilo. Materiál kraťasů je taky v pohodě, nikde se nic nepáře.

      www.viva-sport.cz/…-kalhoty.php Jedná se o kraťasy Natty. Pro mě jsou to kalhoty na velký úrovni za málo peněz.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Ty oe. Tak tohle se mně po jazykové stránce nevyvedlo. PřebÍvat a podobné vylomeniny. Omlouvám se všem češtinářům za trhání očí.

        0 0
      • Lin  

        ty etape jsou pekny… Ja si prave par krataku zkousela a musim rict ze mi vadi ten pocit ty vlozky + to dela zadek..tak jsem to vzdala, ale cim vic jezdim, tim je mi jasny ze do nich pujdu, tak prave hledam to nejmensi zlo..treba naky co maj prave tu vlozku mensi nebo tvarovatelnejsi, to je pro me asi hlavni kriterium

        0 0
        • Luka  

          hlavni je funkce… jak to vypada, to nemusis resit, protoze pokud to neni plina ve vytahanych ci velkych elastacich, ktera si zije svym vlastnim zivotem, tak jsou vsechny prakticky stejne. najdi takovou, ktera se nebude hrnout vepredu a ktera bude pocitove pro tebe nejlepsi, ale opravdu, velikost a tvar hledej spos podle toho jak se ti sedi, moje prvni kratasy byly priserne, nejaky noname, vlozka mala, obsita cimsi co pripominalo vlasec.. jejej, to byla legrace… uz nikdy vic. Ale jestli te to potesi: hledani idealu sedlo x kalhoty je na delsi trat a malokro se trefi hned napoprve. chce to casem nebat se vyzkouset vic veci, treba doporucenejch od jinejch bikerek, a proste si vyberes co ti sedi…

          Navic dneska uz je to jednodussi, protoze kvalita se zlepsuje a ceny jsou pritom docela prijemne… pred dvema, trema lety, to bylo mnohem slozitejsi najit neco opravdu dobreho za slusny peniz.

          0 0
          • Lin  

            to verim…mas nejaky typ tady v praze, kde by meli vyber? treba jak psala KÚ, tak ja treba znacku Kalas ani neznam:-(

            0 0
          • Smazaný účet  

            tak tohle si musim zapamatovat,protoze jses asi prvni zenska ktera nekdy rekla ze je jedno jak to vypada ale musi to fungovat…vetsinou mi prijde ze je to naopak:)

            0 0
        • Luka  

          jestli si z Prahe, doporucim ti Cykloprag na Jiřího z Poděbrad… maji velikej vyber, od craftu po senzor, demarchi i kalas myslim maji… kazdopadne tolik damskych kratasu jsem snad na jednom miste nevidela… bez tam, vyzkousej, osahej a neco si vyber :)

          0 0
          • Lin  

            ctes mi myslenky, viz muj prispevek nad tim:-) Zajdu tam, je to to na ty hlavni, ze? od metra po pravy strane do kopce

            0 0
            • Luka  

              jojo, narohu naproti Komercni bance.

              pak kam.. mozna zkusit jeste na Karlaku bikeexpert, tam meli dycky hodne veci, nebo v Řeznicky je cyklo 69, tam maj specialized, hodne holek si je chvali. A Jeste kde je super pristup lidi je pod nuselskym mostem Cykloseky. Prodava tam holcina co sama jezdi hodne (je to rodinej podnik) a docela umi poradit. Tam maj f2, Kellys a mozna i toho kalase…

              0 0
      • petronie  

        Jezdim v letosnim modelu Etape a maximalni spokojenost. Prodavaji je i v giga sportu, kde se daji vyzkouset, cena tusim stejna jak na netu.

        0 0
    • papirka  

      Mě moc lákají SENSOR INDY W.

      0 0
    • Lenka.05  

      Vozím dámské Crafty – loňský model. Letošní mi moc nesedly, nelíbí se mi to zakončení. Je tam našitý zbytečně další panel, uniká mi smysl. Co mi vyhovuje je přední část nahoře bez gumy, vozí se fakt příjemně.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Tak Crafty jsem si taky zkoušela, nevím, jestli to byl letošní model. Vložka mně pocitově připadala stejná jako levnější elastická u Kalase, cena byla někde jinde a hlavně se strašně špatně oblíkaly. Ukončení nohaviček mě škrtilo, byly na mě úzké a to nemám nohy jak slonice.

        0 0
        • Lenka.05  

          No vidíš, a mně sedly výborně, vozím je nejraději a ani celodenní vyjížďka mi nedělá problémy:-) Dole mně škrtil právě ten letošní model. Loňský model jsem pořídila pod dvanáct stovek, klidně bych si vzala ještě jedny:-) Jak je vidět, chce to zkoušet:-)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Přesně tak, zkoušet a zkoušet. Co vyhovuje jedné nemusí být dobré pro druhou. To samé sedla.

            0 0
        • jonys  

          Sorry za invazi :-) Výborný vložky (i dámský) dává Cannondale,ale samozřejmě ty top v L.E Carbon serii si nechají zaplatit… Problém:škrtí nohavice-kočka zkoušela i o 2 čísla větší a nepomohlo(nemá žádný špalky!). Ten Sensor má 3/4 a s vložkou nic moc spokojenost(krabatí se). Craft je co se týká kvality top,ale konkrétně u cyklokraťasů dává svoji elitní vložku jen do pánských E.I.T. Master(diskri­minace!).Já je mám a ty peníze nelituju,ale v dámským tuhle nemají…

          0 0
    • Eilyn  

      Čaute, hele taky bych potřebovala nějáke ty kalhoty na kolo, a protože to budou moje první tak nevím jestli koupit spíše ty krátké anebo 3/4 …poradí mi někdo ? :)

      0 0
      • Luka  

        navrhuji beznou nohavicku (do puli stehen) a navleky na kolena. az ti bude zima, lehce se priobliknes navlekama, ale az tu bude ve 3/4 vedro, co pak? :)

        0 0
        • Eilyn  

          Aha ok, tak to koupím ty krátké, no a pak budu muset přikoupit i ty návleky …kolik tak asi ty návleky stojí? :)

          0 0
          • JancA  

            eshop.kalas.cz/de­fault.asp?ideS=4021–001&fnc=detail 258Kc – uz je mam dva roky a furt jako novy

            0 0
            • Eilyn  

              Aha ok, dik moc za rady ;)

              0 0
            • Luka  

              mam ty samy uz uuuf… skoro 4roky a parada… sloupava se akorat logo :) ale to neva :)

              0 0
          • Lenka.05  

            No já taky vozím návleky, protože jsem 3/4 ještě nepořídila, nějak nejsem úplně rozhodnutá…možná na podzim. Návleky mají svoje pro i proti, ale já na ně nedám dopustit. Když jedu na celý den, vždy je strčím do batohu, případně hned ráno navlíknu, když se oteplí tak sundám a navečer se zase hodí:-) Když je vyloženě hnusně zima a předpověď říká, že to lepší určitě nebude, beru dlouhý hned ráno, mimo to – když je hnusně, málokdy jezdím někam na celý den. Návleky mně přišly na 290kč, mám tenký jen lehce zateplený plyšem od Pellsu. Daj se vzít v zimě i pod dlouhý, aby kolena fakt neprochladla. Do mínusů už by to ale asi chtělo něco lepšího.

            0 0
            • Luka  

              do minusu (-5 a min) se mi osvedcilo kombo: kratasy, navleky na kolena, zatepleny nowind katata od kellysu… v pripade mrazu jeste pod –10 natahnout na sebe takovy ty zatepleny silonky (ty min pruhledny) nebo senzor doubleface… ale v takovejch mrazech me limitujou hlavne boty, je zima od hufru, a ani noviny nepomohly. A pak rukavice… nowind s fleecem jako vnitrni rukavici omezuje ohybani prstu, a jak se poradne nehejbou, misty je to tlaci a neprokrvujou se..ale co… ted je teplo, tak prestanu resit zimu :))

              0 0
          • Eilyn  

            No tak podle vašich rad si koupím asi ty krátké + ty návleky. Mám našetřené asi 2000 tak by mi to ještě mělo vyjít. :) Musím prochodit obchody a vyzkoušet no .. :)

            0 0
    • JancA  

      ahoj,zas tak bych nad tim nepremejslela.Moje zkusenost je takova, ze kazda vlozka se „osedi“, staci se parkrat projet. Vyzkousela jsem snad vsechny znacky, ted nejvic jezdim Kalas (¨to je asi nejznamejsi ceskej vyrobce), Lawi a Reltex, taky vlastne jedny od Craftu (sou mi velky a pritom pri jizde to vubec nevadi) a nejvic mi asi sedi Lawi. Urcite si vem kalhoty s laclem, bez nej Ti budou ty kratasy litat a posouvat se a to je mozna problem. Rozhodne bych za kratasy nedavala moc penez, stehna Te budou bolet urcite vic:))))))))))

      0 0
      • JancA  

        P.S.Slusivost neres, vsechny elastaky vypadaj tragicky, ale ty nejezdej:)))))

        0 0
      • Luka  

        ja uz bych do kratasy se slema nesla :) vadi mi to svlikani… jsem starej pocuranek a porad se vyvlikat i s dresu kvuli stazeni gati… to ne :)slusne udelany kalhoty do pasu maji snurku a jsou „vysoky“, takze ti na zada netahne.

        0 0
        • Elwing  

          heh to je ftipný, jak každé holce vyhovuje něco úplně jiného. Já bych za vysoký kraťasy vraždila, vždycky je ohrnuju na boky :) a kšandy mi vadily na prsou…

          0 0
          • Luka  

            :))) jasne, proto jich je na trhu tolik ruznejch :))

            PS: ksandy mi vadily pri svlikani a bylo mi vedro na zada pod batohem, a vyssi do pasu se mi obhrnou kolem pivniho mozolu a je fajn ;)

            0 0
            • Lin  

              No, ksandy bych asi taky neprezila:)

              0 0
            • Elwing  

              pivní? to je nesmysl … to je OTP – okrasný tukový prstenec ;)

              0 0
            • JancA  

              to je zajímavý, žádná holka tady nechce kšandy!!!!já bych bez nich nemohla jezdit!!!Kraťasy bez kšand se mi zařezávaj do břicha, tak je stahuju dolu, jenže to mi zas lezou záda a vůbec, je to takový nepohodlný. Kšandy se natáhnou a kalhoty se neposouvaj, takže vlastně eliminuju otlačeniny atd. To svlíkání neni zas tak strašný, ale pravda je,že já většinou jedu max. tři hodiny, spíš míň a pak závody – a při nich fakt na záchod nepotřebuju:)

              0 0
              • jonys  

                Sorry za invazi II. Argumenty mojí kočky proti kšandám:nepraktické kvůli sundávání,nemožno jezdit v bolerku(vypadá to divně),více potu. Bez kšand prý nesjíždějí(dů­vod,proč já šle potřebuju),bo ženský maj širší pánev :-)

                0 0
        • kolokaculka  

          Jojo, naprosty souhlas. Mam sice i kalhoty s laclem, ale ty jsou hooodne vzadu ve skrini:-)

          0 0
    • Haho  

      Já mám spešly, jsou sice kratší ale vložka perfektně sedí…

      0 0
      • Markét  

        Ahoj. Kraťasů mám několik. Ale letos jsem koupila 3/4 od Crafta …jsou skvělý…vložka sedí super. Nedám na ně dopustit. :-)

        0 0
    • Trance  

      Nechci vam do toho kecat, damy :-) ale dla ruznych referenci, ma velmi dobry wms katata sensor, specialized a me oblibene pearl izumi-ty jsou trosku drazsi, ale podle zkusenosti, co mam z panskych katat, jsou fokt cool :-) northwave sice vypadaji moooc pekne, ale jak zde nekdo trfne pornamenal, design nejezdi :-) Hele, Janco, ze Survivalu dela kratasy a dresy Kalas :-)

      0 0
      • Luka  

        tak ti nevim, jak to tak ctu premejslim, jestli si fakt jezdil ty damsky pearl izumi… proste to z toho textu nejak vyplyva… ]:D

        0 0
        • Trance  

          Vzdyt jsem psal, ZE ZKUSENOSTI Z PANSKYCH KATAT :-) tzn,ze vozim panske (ktery jsou fakt super) a z toho usuzuju (to je pekny slovicko, co?), za ani damsky by nemuseli byt spatne…chtel jsem te verejne pochvalit, ze se vyznas, ale kdyz si ze me delas psinu, tak to neudelam :-)))))) ze se vubec pletu mezi baby :-))))))))))

          0 0
      • JancA  

        ajo, Pearl Izumi…tim nic nezkazite, podle jinejch veci, co mam od nich, bych rekla, ze budou skvele sedet!!!! Survival Kalas nema ani nemel!!!!Takze PR se nekona:)))))))))­))))

        0 0
        • Trance  

          Aha :-( tak to neva, zminim se Georgovi, ze vychvalujes konkurenci :-) i kdyz- za tu chvalu Pearl…jeste si ti necham projit hlavou :-)

          0 0
          • JancA  

            No proto!!!!Si to precti poradne, chvalim i LAWI!!!!!Ale vono je to fakt jedno, stejne jak se odstartuje, bolej te uplne jiny casti tela a neresis jak dlouhy nebo kratky mas nohavice, jakou mas vlozku a jestli Ti lezou ksandy. ZEJO????

            0 0
            • Trance  

              Mivam stavy, kdy resim uplne vsechno :-))) pravda je, ze kdyz ti katata nesednou, mas ze svihu utrpeni :-( to se mi stalo z prvnima tymovejma, tak jsem je povysil na spinningove, tam se ta hodka da vydrzez… Ale fakt jsem myslel ze mate hadry od Kalase, nebot ty prvni dresy od nej byly

              0 0
    • Jane  

      mám docela problém sehnat nějaké kraťasy, které by tak nějak sedly… normálně vybírám i z pánské produkce :) první kraťasy byly DeMarchi dámské – v poho, jen jsem je zničila, když jsem nohavici roztrhla o závoru další Northwave pánské – taky OK, teď už jsou trochu zašívaný, jezdit se v nich dá, ale beru je zřídkakdy dosud LG pánské – hodně tvarovaná vložka, jsou ušité ze silnějšího matroše, ale vedro v nich jako není :)

      letošní sezónu mě hodně zklamala nabídka v bajkshopech v Brně … od DeMarchi dámský mi nesedly, pánský kraťasy NW bez laclu nikde, LG – no to už vůbec ne… U kraťasů Nike, GF, Trek mi nesedí vložka a nějaký dámský s kytičkama a podobnýma kravinama fakt vozit nebudu (navíc na můj vkus má většina dámských moc krátký nohavice) Nakonec úspěch zaznamenán nezvykle v Hervisu – vybrány kraťasy Nalini Adria (dámský), nohavice „pánské“ délky jako u LG – v neděli najeto přes 55 km a zdá se, že budou OK, jen mi připadlo, že ta vložka schla nějak moc dlouho – bohužel ted můžeme sušit prádlo jen uvnitř v bytě, pač na balkonu máme lešení… Jinak zásadně vybírám bez laclu, protože by mě nebavilo se x-krát za vyjížďku svlíkat… obr – Nalini Adria

      0 0
    • Nikolka  

      Ahoj… Ja jezdím sice teamové oblečení, ale teď nedávno jsem dostala kraťasy a dres ZERO RH+ A to je prostě paráda… Skvělý materiál, supr vložka, skvěle sedí… A dokonce i když je mám v bílé, tak mi opticky zeštíhlily nohy a zadek:) Jejich jediný problém je, že nejsou nejlevnější a nevím kde se tady kromě tady ostravského MaxCursoru sehnat… www.maxcursor.cz/index.php?…

      0 0
      • Jane  

        to je sice pěkný, ale třeba v Brně něco takovýho neseženeš ani omylem a kupovat na slepo, to fakt ne, ale hlavně že mám katalog :) Navíc z maxcursoru už čekám 3. měsíc na nějakej představec… to že ho dodavatel nemá, dokážu pochopit, ale kdyby aspon k sakru reagovali na mejl – dne 31.7. jim schválně píšu, cože jako bude a ještě se ani neuráčili odpovědět :( Takto si to vážně nepředstavuju a mám sto chutí se na maxcursor vybodnout a začít shánět WCS

        0 0
        • Nikolka  

          a četla jsi mou poslední větu?? „Jejich jediný problém je, že nejsou nejlevnější a nevím kde se tady kromě tady ostravského MaxCursoru sehnat…“ Tz., že jsem tím chtěla říct, co sedí mi a ne že si je má koupit… A katalog je na to, aby viděla jak vypadají, protože málokdo Zero oblečení zná, tak pro představu, ty jsi taky dávala obrázek :) PS: Nechci Cursor omlouvat, ale vím, že toho ted před chacharem měli fakt hodně, což je sice neomlouvá, jen říkám jak to je…:)

          0 0
        • Nikolka  

          Jo jinak Lin je z Prahy a Zero oblečení má v nabídce třeba Trinnity, které sídlí v Praze, nebo ho mají aspon v nabídce na netu, nevím jak v kameňáku… :)

          0 0
          • Jane  

            no jo v Praze se mají :) … tady v Brně je to hodně moc tristní a pak máme nakupovat v maloobchodech, jenže co… ceny vysoký, a to co hledám, samozřejmě nemají :( já věci z maxcursoru vidím tak akorát na SportLifu v Brně hele ty jezdíš za jejich tým nebo co – pokud jo, tak mě překvapuje, že nemusíš vozit rám od Sintesi nebo nějaký Ridley – to vzhledem k tomu, že máš toho Treka s Pace vidlí

            0 0
            • Nikolka  

              NEEE za Cursor nejezdím, takže můžu jezdit co chci… Sintesku jsem koupila od nich, ale praskla mi a tak jsem šla do Treku – čistě proto že se mi ten rám v té cenové kategorii líbil nejvíce, byl dostupný a hlavně je na něj 5 let záruka…

              0 0
              • Lin  

                ty jo, ten bilej komplet je dobrej…ja bych se bala ze se uspinim:)

                0 0
                • Volf  

                  A taky musí být docela průhlednej, ne že by to nám chlapům vadilo, ale vám holkám asi jo:-))

                  0 0
                  • Nikolka  

                    Tak dres trošku průhledný je, ale zas ne až tak moc a kraťasy myslím nejsou vůbec :) A ten dres jsem si vzala k riflím na jedny závody které jsme pořádali a všichni mi říkali, že mám supr tričko :)

                    0 0
                  • babajara  

                    tie komplety maju v ciernej, tyrkysovej a cervenej:)ked sa vam nepaci biela:)

                    0 0
                • Nikolka  

                  já se taky bojím, říkám tomu „kostelové oblčení“ a jezdím v něm jen občas a musí být sucho…ale zase to stojí za to, když se za tebou všichni otočí, protože to oblečení je fakt pěkné :)

                  0 0
                  • Jane  

                    ještě něco mě zajímá:) – kolik tak měříš a jak dlouhej vozíš představec?

                    0 0
                    • Nikolka  

                      noo tak měřím asi 171–173 ale nezaručuju, protože jsem se měřila snad naposled před rokem a už si to moc nepamatuju :)A délku představce nevím vůbec…:(

                      0 0
                  • Lin  

                    No to ano:)

                    0 0
                  • Volf  

                    nesváděj to na oblečení:-)) otáčej se za tím co v něm je.....

                    0 0
    • babajara  

      ahoj, ako som zacala ja jazdit, kupila som si sportfully, na zaciatku celkom dobre, ale po dlhsiom noseni bolo citit svy okolo vycpavky. Potom nasledovali scotty, ale cele ako tie plavecke, a zase tie svy…nakoniec som si kupila zero rh+ a su fantasticke.Stali sice 2200kc,maju kratku nohavicku, co mne to vobec nevadi, ba naopak. Nemaju skoro svy a vlozka je velka, takze neodiera partie z vnutornej strany stehien a vyzeraju velmi dobre.A myslim, ze pre vase polovicky nebude na vadu i ta kratsia nohavicka, lebo nepredpokladam, ze s vami budu na bikoch šalieť v nečase.a ked ano, daju si pod to elastaky.

      0 0
      • Nikolka  

        souhlasím a podepisuju… Zera jsou prostě supr :)

        0 0
        • Lin  

          no, ted je jeste sehnat…:-(

          0 0
          • Nikolka  

            no jsi z Prahy, tak zkus ten obchod Trinnity, v nabídce na netu je mají a dívala jsem se na fotky prodejny a je tam to oblečení vidět… za vyzkoušení nic nedáš, třeba ti sedět nebudou…

            0 0
            • Lin  

              vyhledavac mi to nenachazi, nevis adresu?

              0 0
              • Jane  

                asi zde: Trinnity shop – Vyšehradská 33, 128 00 Praha 2 – Stanice tram č.18,24 – Botanická zahrada. V otevírací době Po-ČT 9 –18, Pá 9–17

                0 0
                • Lin  

                  Jane, diky moc!

                  0 0
                • Trance  

                  Trinnity je celkem ok, maji tam solidni vyber a hlavne spoustu veci od Pearl Izumi :-)

                  0 0
                  • Lin  

                    jj, zaskocim tam a uvidim, kolik tam necham penez :-O

                    0 0
    • MatyxCZ  

      Sorry ze se vam do toho pletu, ale zena si naprosto nemuze vynachvalit kratasy zn. TREK. Nazev modelu nevim (jestli vubec existuje). Jsou s vnitrni odnimatelnou vlozkou, ale pritom i vnejsi cast je z mirne elastickeho materialu, hodne kratke nohavicky, vypadaji jako klasicke volne kratasy ale pritom sedi jako elastaky. Nic necestuje, vlozka sedi kde ma a nema tendence se deformovat. Cenu bohuzel neprilis lidova, uz si nepamatuji jaka byla sleva, ale ve vyprodeji celnich skladu (kde jsou slevy vetsinou dost brutalni) staly 2500, tzn skoro 25% toho co jeji kolo. Narozdil od nej ale tady s investici nezavahala a nelituje ;o)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.