• 01carbon

    Po červené z Kralup na Okoř jsou myslím dva úseky (asi Otvovice a Zákolany) kde je to blátivější. Že to neprojedeme křišťálově čistí s tím počítám – dotaz zní – neutopíme se tam v blátě?

    0 0
    • Alojs01  

      Tak jestli tam chcete jet teď v sobotu nebo v neděli dopoledne, tak můžete být v klidu, má mrznout, takže případné bláto nebude bláto…:-)

      0 0
    • volyn  

      I kdyby Nemrzlo tak zrovna tento úsek neni nejhorší. Horsi je úsek dal za okori po cervene na tuchomerice po tech loukách. Tam jsem uz parkrat z jara musel klackem sundavat blato z vidle, pac se mi přestalo točit kolo

      0 0
      • 01carbon  

        Z Okoře nejspíš po modré po silnici na zabijačku do Únětic do pivovaru

        http://www.unetickypivovar.cz/…-v-pivovaru/?…

        Akorát se nám nechce jet z Prahy rovnou do Únětic tak to vezmeme zkratkou přes Kralupy :-)

        0 0
        • Morchella  

          Díky za tip, zabijačka ve stodole byla super. První návštěva v 9:30 bylo pouze pivko, druhá pivo a skvělá prdelačka a při třetí jsem měl pivo, zabijačkový guláš a ještě jsem vzal do batohu 2 jitrnice :-) Mezitím okruhy přes Stříbrník, Juliánu, Housle, nebo Suchdol. Kvanta bahna, ale projet se dalo celkem všude, zvlášť po ránu, kdy to ještě bylo slušně přimrzlý.

          0 0
          • BB  

            A Stříbrník dáváš dolu k Vltavě, nebo jedeš lesem směrem na Roztoky ?

            0 0
            • Morchella  

              Většinou jezdím pěšinkama přes Řivnáč a Stříbrník na Úholičky a ani nevím o tom, že by to šlo sjet dolů k zastávce. Jak ale ten sjezd vypadá podle mapy, tak to zkusím raději až v létě za sucha.

              0 0
    • šimlos  

      V pohodě, ty úseky nejsou dlouhý ale lehce blátivý jsou i v létě.

      0 0
      • 01carbon  

        Si pamatuji, že to není dlouhé – 100–200m. Když bude mrznout, tak to podle mě nestihne promrznout. Já jenom jestli není někdo kdo tamtudy jezdí třeba do práce a má povědomí o aktuálním stavu. To nějak vykličkujeme

        0 0
    • jannk  

      Neutopite, tohle nikdy nebyl extra blativy usek. Zejmena od Kovaru na jih to je v podstate zpevnena cesta. Jak uz psali drive, trochu horsi jsou louky pred Tuchomericemi, ale porad v pohode – jen clovek nesmi uhnout do pole (jako treba ze si kousek poodjede na zachod)

      Vice blata byste si mohli uzit tady: https://mapy.cz/s/2kEBU (tam posledne muj spolujezdec s veckovymi brzdami zalepil predni i zadni kolo tak, ze musel klacikem vydloubavat blato, aby se mu kolo aspon trochu tocilo)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.