Krádež elektrokola 12.9.2025 odpoledne Pozořice u Brna

5 nepřečtených
  • Jenda_T

Ahoj kamarádi, kdybyste náhodou někde potkali toto kolo (omlouvám se za nekvalitní fotku), tak budeme rádi za informaci. Krádež je také nahlášena na policii. Policie tuší kdo to byl, asi to je pro ně známá firma z Brněnska. (tzv. smažka) Tchán toto kolo používá pro přesuny, protože má koleno na výměnu.

Díky za jakoukoli informaci.

0 0
    • Vrci  

To kolo je v sériovém stavu, není na něm nic výjimečného podle čeho by se dalo identifikovat právě toto kolo. Nebo se pletu?

0 0
      • Kouba_2005  

Stavitelnej představec v sérii určitě nebude.

Ale byla by to veliká náhoda, kdyby to někde vůbec vyjelo do ulic.

2 1
      • Jenda_T  

ano, to je pravda, stavitelný představec, ten nosič brašny taky tam byl a myslím že mu chybí krytka na nabíjení baterky. jinak nic specifického

0 0
    • Pinkedinkehunke  

Ahoj, 16.9.2025 mi v Brně na Cihlářské 19 v nočních hodinách ukradli Trek Slash 7, ve vel. M/L, barva LAVA. Na kole jsem nic neměnil, mám ho od letošního února. Zloděj byl romského původu, s holou hlavou a prošedivělým plnovousem (viděl jsem fotku z kamerového záznamu). Věc je ohlášená na PČR.

Za informace, které by mohly vést k nalezení kola věnuji odměnu 10 000,– Kč (mám to kolo fakt rád). Telefon na mě je 608 411 162, e-mail konecnyjosef@post.cz.

Díky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse