• kato33

    Ahoj.

    Chtel bych poprosit ty co se v kolech vyznaji zdali by mohli poradit nac si dat pozor pri koupi starsiho kola.

    dik

    0 0
    • Schoscha  

      Hlavně bacha u inzerátů typu „ježděno rekreačne 50KG. slečnou

      Ale pokud tomu vůbec nerozumíš, bylo by dobrý, vzít si někoho zkušenějšího  s sebou.

      0 0
      • kato33  

        jedna se mi konkretne o tohle kolo http://www.cyklobazar.cz/…id-xc-sleva/ a jelikoz jsem nikdy celopero nemel tak nevim nac se zamerit. co ta cena myslis ze to stoji za to?

        0 0
        • kubajs mtb  

          no každopádně musíš počítat s tím že bude třeba potřeba vyměnit kazetu a řetěz prostě spotřební věci který na každýnm starším kole chtěj většinou vyměnit, pak zkusit vůli v čepech a nábách určitě.

          0 0
        • Smazaný účet  

          To kolo je celem nové, ale i tak bych dal pozor na jednu věc. Je použit syastém i-drive, tj. systém plovoucího středu.  Trochu problem je, ze pokud se majitel o tuto věc nestará, tak i přes těsnění se dostane vlhkost a nečistoty do toho mechanismu. Při koupi si ten system obhlídni, zda nevydává divné pazvuky. Jinak servidovat doma i-drive je vpohodě, stačí na to stejný kláč, jako je na vymontování středu).

          U tlumičů PR se v jedné serii vyskytla asi výrobní vada a bylo nutné je nechat opravit, více se dočteš zde. Jinak první investice as budou kazeta+řetez, ale to je spotřebák a kupovat se prostě musí.

          Dále kolo vypadá, že je osazeno dual-control, tj že je spojen mechanismus brzdové páky a řazení. Řadí se pohybem brzdové pály nahoru a dolů, brzdí se zažitým způsobem.  Někomu tento systém vyhovuje a nedá na něj dopustit, mi do ruky nepadl.

           

          snad sem nějak pomohl;)

          0 0
        • Vilém  

          Prodava ho mistni uzivatel luv, ma jej i tu v bazaru.. Ramu bych se nebal, je v zaruce, puvodni podle jeho profilu asi prasknul. Pokud uz jej tedy neprodal, protze v tydnu se tu nekdo na toto kolo taky poptaval.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.