• bul

    Prosim poradte s koupi noveho krose.

    Mam vybrany TREK 8.3 DS 2014

    http://jizdni-kola.heureka.cz/…8_3-ds-2014/ kolo se mi moc libi a sedi mi. V obchode jsem vyjednal slevu a vyslo by na 14000. Chtel bych znat Vas nazor na pouzite komponenty, nebo nejakou alternativu. Diky za Odpovedi.

    0 0
    • humpaja  

      Kontaktuj scalara.Za tu cenu ti postaví mnohem lepší.

      0 0
    • pocestny  

      No je to docela srot za ty prachy. Otazka je, jestli ten pruzici prvek isozone stojí za to. Respektive, co to sakra vůbec je? Zase nejake marketingove plky? Mel jsem dost uz když jsem četl o „nejuniverzalnejsim kolu na světe“.

      0 0
    • Erknold  

      Pokud se ti líbí a sedí Ti, tak proč ne. Ale je to opravdu sestaveno z toho nejlevnějšího, co je na trhu. Obdobná kola, bez super značky stojí okolo 10k.

      Mimochodem tuto jsou osazením podobná kola:

      http://www.vautron.cz/…s-acera-3×8/

      http://www.czkola.cz/…o-8s-NCX-DLO

      To jen pro představu, jak výhodnou koupi Ti nabízí prodejce. Zítra možná najdu i nějaká kola za 15k.

      0 0
      • Erknold  

        Ať hledám, jak hledám, tak jediné slušné mi vychází tuto http://www.czkola.cz/…re-hydr-disc

        Ale i tak si myslím, že na kole za 16k by scalar dokázal dostat vzduchovou vidlici a určitě něco z nového deore, tady je asi vše stará verze.

        Prostě krosové kolo v krámu je bráno jako kolo pro tatíky co jezdí na asfaltové stezce. A je patřičně naceněné.

        0 0
        • bul  

          Dekuji vsem za reakce. Hlavne Erknoldovi za moc hezke tipy. Ten razor vede, ale uvidim jestli na nej zbyde. Kupiji totiz 2 kola, jeste jednoho crosse pro zenu, takze me to dost vydoji kreditku. Kdyz ozelim disk, tak jako druhy favorit vidim Vautron Alivio 3×9. (prodejce je kousek a zena to musi videt a sednout si). Tak uvidim jak to dopadne :). Jeste jednou diky

          0 0
          • Erknold  

            Ty jsi chlap, u Tebe je šance, že budeš mít cca 80 kg a pružinovka ti bude fungovat ideálně. Ale u ženských bych o to více šel cestou stavby od Scalara, nebo Maajkeeho a snažil se v limitu vymyslet něco se vzduchovkou. Sice je předpoklad, že ženská na krosovu nebude jezdit v lese přes kořeny, ale i polňačka dokáže otrávit se špatnou vidlicí. Klidně něco na véčkových brzdách, ale se vzduchovkou.

            A pokud si vybereš něco s klikama na čtyřhran, např. Alivio, tak ze začátku po vyjížďkách dotáhni kliky. Lidi si tu stěžují, jak se jim vyžvejkaly a segra je má dobře dotažený a šlape to už mnoho let.

            0 0
    • ulipik  

      Určitě stavba u Scalara, tedy pokud má čas, v květnu se sním nedalo ani mluvit jak byl zavalen. Já tam nechal stavět kolo dceři si ce MTB, ale za 17.000 jsem dostal krásné a fungující kolo na rámu MRX se vzduchovou vidlí , hydrauliky Shimano a nic nebylo ošizený vše v poměru kvalita, hmotnost a cena na jedničku. Někde tady na BFběhaly fotky jeho krosů a byly taky moc povedený.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.