• dedmann

    Resim nakup nove vidlice, stavajici je RST Deuce 120mm. Dle popisu je prumer krku 1.5. Muzete mi prosim poradit jakou vidlici do 10 000. Nevim jestli oznaceni traprred je to prave co potrebuju. Sel bych asi opet do zvidhu 120. Je pri mych 95 kg podstatne uvazovat o pevne ose? Samozrejme se zdvihem 120. kolo je Cannondale rz 120.

    Dik.

    0 0
    • alinceb  

      U CD máš následující možnosti:

      • koupit vidlici přímo Cannondale (HeadShock) – tedy vybrat simezi Lefty(drahá, jde občas koupit přes bazar, musel bys přeplést přední kolo naLefty náboj) a Fatty (taky drahá, imho se nedělá 120mm a blbě se shání.Teď je ale jedna na prodej na Aukru asi za 4,5k).
      • koupit redukční hlavové složení na 9/8" a pak bys teoreticky mohlpořídit jakoukoliv standardní vidlici, tj. vybrat si mezi klasikou a tapered.Pro tapered bys nechal stávající spodní misku, kterou máš na kole teď ahorní vyměnil za redukční. Pro 9/8" vidlice bys pak vyměnilobě misky.

      Pokud chceš pevnou osu a tapered sloupek(přínos vyšší tuhosti), tak musíš počítat s přepletením stávajícího kola a u vidlí ti v podstatě zbyde jen jedna rozumná možnost – SR Epicon X1 RL-RC . Když oželíš pevnou osu, tak můžeš v dané cenové hladině zařadit RS Rebu (jedna lehce jetá bílá 120mm s tapered hlavou je teď na Aukru za 4,5k).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.