• petr182

    Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s koupi kola z ciziny respektive z anglie? U nas je to kolo o par tisi drazsi nez v cizine tak me napadlo koupit ho jinde:) sice v USA je jeste levnejsi ale zas by se muselo platit cloo coz z anglie jak jsem cetl se neplati.

    http://www.jejamescycles.co.uk/id40070.html

    http://www.cyclestore.co.uk/…tDetails.asp?…

    http://www.formbycycles.co.uk/…_Pro_Disc_08

    Netusim z kterych tech stranek si to mam vybrat:) neporadil by mi nekdo nejakou treba jinou kde uz ma zkusenost ze kolo mu prislo a hlavne v celym stavu netusim ani co s tim muze udelat posta nez to ke mne dojde jestli vubec dojde:)  jo jinak chci primo tohle kolo takze rady je to sunka kup si radsi jiny mi nepomuzou :)

    dik vsem za pomoc

    0 0
    • petr182  

      takze dekuji za rady:) uz jsem ho koupil u nas za skoro stejnou cenu jako v Anglii dostal jsem se na cca 28% slevu o proti cenikovy cene, takz vsem dik a az zas budu nekdy potrebovat poradit tak se ozvu:)

      0 0
      • stihac  

        To si tak dobre nakupil prosim ta kde? ;)

        0 0
        • petr182  

          v tehle dobe prakticky kdekoliv kde to kolo maji, normal sleva je ted vsude 20% nekde davaji 25% no a kdyz trosku pritlacis na ty co maj 25 tak je na 28% pri stesti dostanes (obcas staci pritlacit i na ty 20% bud pujde s cenou dolu nebo pujdes dal vzdyt o nic nejde:) ), oni se jich stejne potrebujou zbavit takze ani oni neprodelaji. Jde jen o to poptat vice firem a dohadovat se s nima o cene:)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.