• petr99

Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá a není ochoten mi pujčit na zkoušku Konu process 153 ve velikosti L. Stačí mi to jen na ulici před barákem.

Díky

0 0
    • kali222  

asi by bylo dobre doplnit modelovy rok. kazdy model. rok má jinou geometrii. jestli budes kupovat novou 153, tak by dovozce snad zapujcil. 153 kona prosla vicero testama v CR, tak snad testbike budou mit. :)

0 0
    • freerider159  

tento víkend na kopřivné budou mít kony k vyzkoušení…

0 0
      • petr99  

Díky. A najdu o tom někde nějaký info ? Na stránkách bikeparku jsem to nenašel ani nikde jinde.

0 0
    • nomecz  

trošku OT ale nedá mi to :-)

to kolo jsem měl letos na jaře půjčené a nedá se to říct jinak než že jsem z něj uchcával :-)

Sice do kopce ale i po rovině je to docela utrpení, ale to co to kolo předvádí dolekopcom je prostě úžasný.

Nepamatuju si že bych měl v ruce někdy tak rychlé endurko které žehlí i totální rozmrdávky a jak je whyte 130 „enduro na 130mm“ tak tohle je „sjezďák na 153mm“ :-)

takže fakt dobrá volba pokud od toho neočekáváš nějaký velký šlapání

0 0
      • petr99  

Šlapání beru jen jako způsob dostat se nahoru. Dík za zkušenost ;)

0 0
    • petr99  

Jo, sorry, ročník 2015, ale mám pocit, že se neliší nějak o hodně. Díky za info o tý kopřivný.

0 0
      • petr99  

jo, tak liší, 2017 je ještě nataženější

0 0
        • kali222  

povedena geometrie :)

0 0
          • petr99  

tjn, 2017 se mi líbí o něco víc, ale ta 2015/2016 je pořád dlouhá (přední trojúhelník) oproti mým dalším kolům ve výběru – Bandit a Capra

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.