• tuzok

    Zdravím,

    Chtěl bych v září vyrazit na MTB variantu kololodě , ale ve svém okolí nemám žádné MTB nadšence, nenajdu nějaké parťáky? Volné jsou už pouze kajuty pro tři…

    Najde se tu někdo, kdo už „papričkovou“ dovolenou absolvoval a mohl by poradit, jak je to s náročností na fyzičku?

    Bojím se, aby to nakonec na mě nebylo moc, něco sice ujedu, ale když za odpoledne po 45 km a 1300 nastoupaných metrech toho mám už docela dost…

    Předem díky za rady a postřehy!

    0 0
    • Rorejs74  

      Narocnosti se vubec neboj, byli jsme uz nekolikrat i s manzelkou a je to uplne v pohode.

      Taky pokud nechces nemusis jet tu nejdelsi a nejnarocnejsi trasu a dat si nejakou kratsi. Variant je vetsinou hromada a kazdej si vybere … navic od lonska jsou lepsi mapy a je to i orientacne podsatne lepsi ;-)

      Letos jsme nejeli s Geotourem do Dalmacie kterou uz mame celkem projetou, ale s Calypso na Kvarner a bylo to taky super.

      0 0
    • kolda  

      je to tak, narocnosti se neboj, variant je vzdy vice. byli jsme vloni, super dovca, je to na kazdem, jak to pojme – zda opravdu bajkove, nebo vic relax.

      jen vrele doporucuju bezdusaky nebo hoodne lepeni – vsude spousta trnu.

      0 0
      • tuzok  

        Aha, tak to jsem někde něco možná nesprávně pochopil, podle informací z cestovky je tahle speciální „MTB“ verze kololodě řešená trochu jinak a mělo se jezdit víc společně, než na klasických variantách kololodě, které se jezdí i po silnici…

        Měl jsem za to, že MTB kololoď moc možností výběru trasy nenabízí, že to bude daný spíš možnostmi konkrétního ostrova a můžeš maximálně některý dny vynechat.

        Pokud se to dá takhle přizpůsobit aktuální situaci, tak by to neměl být problém…

        0 0
        • Rorejs74  

          No zalezi jak to ma Geotour letos ( coz ja nevim, protoze jsme letos jeli s Calypsem ). Doted tahle varianta fungovala jako program SeaBike a vedl to vzdycky ten jeden pruvodce, kterej ty ostrovy znal a vzdycky byly varianty.

          Ted se nejak nepohodli a pokracuji s tim bez nej pod nazvem „MTB Expert“, ale nepredpokladam ze by to bylo nejak jinak. Navic se jezdi porad ty stejny ostrovy a tam je varianta vzdycky.

          Pokud by jsi chtel a mel nekdy cestu do Brna tak Ti muzu nekde u piva ukazat mapy a doporucit cesty. Pripadne mam asi z lonska nekde i Tracklogy toho co jsme jezdili my.

          Podle mne ani tak nejde o to jestli je to klasicka Kololod nebo MTB Expert, ale spis o to co se tam potka za lidi. Pokud natrefis na blbou skupinu … klasicky chlastajici urvani predduchodci, tak je to na pytel.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.