Kolo do 30.000 Kč aktuální modely 2018/2019

8 nepřečtených
  • michal.hrabec

Co vybrat, koukám zatím na RB CRR 290 Base, nebo Sup XP 909, ale je to vlasně jedno, chci něco, co má super poměr cena/výkon a rád si nechám doporučit.

0 0
    • nitraq  

Nepíšeš velikost, ale je nutný, aby to byla aktuální kolekce? V Anglii jsou občas hodně pěkný ceny a lze koupit např. karbonovej Giant za 29500. Ano, slabší brzdy a raidon, ale obojí lze do budoucna řešit.

https://www.rutlandcycling.com/…-blue_372130

0 0
      • michal.hrabec  

Nejde mi ani tak o aktuální kolekci jako spíš o to, co se aktuálně prodává. Našel jsem zde stejné diskuse, ale třeba tři roky staré…, které mi moc nepomohli. Velikost co chci je L. Jinak nabídka, cos poslal hezká, ale přeci jen bych rád kolo koupil zde a měl českou klasickou záruku, dik.

0 0
        • ˘Ö˘ Krab  

Budeš se motat ve stejném kruhu: RB, Decathlon, Kellys (a máš k tomu tedy ještě SUP).

Teď už jen záleží, co a jak a kde chceš jezdit a jaké další nároky na kolo máš, zejména se týkají hmotnosti jezdce.

0 0
          • CarlosMagnussen  

Případně ještě Canyon Grand Canyon (ale to je přímý prodej, takže si to nevyzkoušíš)

0 0
          • michal.hrabec  

Jízda rekreační, žádné extrémy, spíše naopak. Hmotnost jezdce je 85 kg.

0 0
            • ˘Ö˘ Krab  

To si vyber, které se Ti víc líbí, nemusíme všichni jezdit jenom na RB :-).

RB si nechá opravdu hodně líbit, ale na Tvé použití je zbytečně naddimenzované. Pokud u SUPa bude odpovídat nižší cena nebo bude obdobně vybavené kolo lehčí, tak ber ten.

0 0
    •  

kellys gate 90 se dal v pohodě sehnat pod třicet, bohužel sháníš kolo v blbou dobu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz