• marccello

    dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se vyplatí koupit celopéro dost jsem uvažoval že si jedno koupím a našel jsem qayron mk2 z druhé ruky za přijatelnou cenu.Akorát nevím jestli s ním můžu jezdit občas i po silnici

    Anketa: je qayron mk2 dobry kolo?

    ano
    3x
    50%
    ne
    2x
    33%
    1x
    17%
    0 3
    • novas752  

      To se asi nevyplatí, zvýšení jeho hodnoty bych nečekal.

      Ježdění po silnici na celopéru je zakázáno.

      0 0
    • MTBIKER doporučuje

    • AussigBiker  

      Jasne, celopero je zabava. Pokud to neni sjezdak, tak se s nim da jezdit všude, nejak se k tem trailum musíš dostat.

      0 0
    • J1RKA  

      musis dat odrazky do kol a na pedalky

      0 0
      • Esi  

        k Lux Trail jsem náhodou pytlík s odrazkama do kol dostal, ale nějak jsem tam ty odrazky zapomněl dát a pytlík zůstal v krabici :-) Ale zase kdybych to tam dal tak jsem mohl být jediný v evropě kdo má v karbonových kolech odrazky na drátech :-)

        6 0
    • Tomcat  

      Na silnici mikro vibrace asfaltu na který není laděný vopruzení, způsobují trhliny ve sváru, takže vofafrně. Stejně lak počítá, že bude provozovaný ve stínu pod stromy. Delší dobu přímý sluneční záření ten lak zničí . Většinou UV složka způsobí že to bude pak růžový viz Gaspiho Banshee, nebo duhový. Silničky se dávaj do jinýho láku.,

      0 3
      • makak  

        Hustě si to nandal čtrnáctiletému klukovi … gratuluju … stejně jako borcům nad tebou.

        3 4
    • Lišák  

      Takže pánové, trošku klídek. Tazateli je 14.


      marccello: Jestli to bude dobrý kup Ti nikdo na dálku neřekne. Může tam být nějaká zrada, nebo ne. Já koupil svoji Carmu MKI taky z druhé ruky. Hodně jsem ji postupem času bazarovými díly i občas nějakou funglovkou přestavěl a jezdí se mně na ní fajn.

      Jak pojede to kolo po asfaltu hodně záleží co budeš mít za gumy. Já na fulla používám gumy co podrží a nemám problém s tím, že moc nejedou. Mám ještě HT, kde používám zase gumy co jedou, ale v náročnějším terénu už si na nich nejsem tak jistý.

      Pokud bych měl jen tu Carmu, tak bych dal dopředu DHF Maxxterra a dozadu Ardent dvousměs. Přední kolo vede, zadní kolo jede.

      3 0
    • tigermoth  

      Soráč, na mobilu jsem se překlikl v anketě. Carma je za mě dost solidní kolo, škoda že jsem ho nemohl vyzkoušet v mojí velikosti. Ondra Šenk na tom jezdil pokud se nepletu. Jestli máš nějaké fotky nebo inzerát, tak nadhoď.

      No a nějak se na ty endura fryrajdy dopádlovat musíš, rozhodně to po cestě pofrčí líp jak můj peklowagen a to si v klidu tak 20 km pro lokalitu dojedu a někdy si dám bez trápení i vyloženě XC vyjížďku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.