• bicak

    Čau, nevíte někdo jaká je současná nabídka silniček v Hervisu?. Ostrava, Karviná prakticky nic, co jiná města? Zkoušel jsem psát, ale zatím mi neodepsali…

    0 0
    • ZuzicK  

      nebrat

      0 0
    • Ma7ous  

      V Plzni jsem se taky koukal a ani jedna silnička

      0 0
    • výletník  

      V Ústí nad Labem mají velikost 60 tuším za 19900,– na 105ce

      0 0
    • mr.nikdo  

      Taky jsem o tom dneska premyslel a nenasel :-(

      Ale mivaji tam pekne slevy na ty FUJIny…

      0 0
    • amito  

      musíš zkusit Prahu ,Brno…

      0 0
    • marco  

      Lidi co to s cyklistikou myslí trochu vážně tak ti nic v Hervisu nekupují. Prodávají tam levné verze kol pro lidi co s tím max. jedou v létě na koupaliště nebo pro rohlíky někde na chatě. No nějaké smysluplné ježdění nelze od těchto kol očekávat.

      0 0
      • thesecond96  

        Jo a když tam měli tu celokarbec fujinu s rebou, myslím XT klikama a další odpovídající výbavou, poznáš rozdíl oproti jinému kolu, kromě ceny?

        0 0
        • marco  

          No jo, ale takové kolo vzhledem k tomu co stálo se prodalo v řádu několika kusů v celé síti Hervis a tak se management dodavatele FUJI rozhodl do této sítě sportovních obchodů už takto drahé kola nedodávat. A tak se musí lidé spokojit s cenou kol od 3–15 tis. korun. Stále si myslím, že i specializovaný obchod na kola dokáže nabídnout dobré ceny kol.

          0 0
          • thesecond96  

            Ale tyto kola jak říkáš za cca 15k jsou srovnatelná a možná i lepší než jejich cenoví vrstevníci. Určitě na tom hůř nebudou, akorát tam prostě někomu vadí ta nálepka :D

            0 0
            • marco  

              V mých příspěvcích není žádný náznak čehokoliv negativního vůči kolům značky FUJI. A netvrdím, že na kolech za 15 tis. nelze podat dobrý sportovní výkon. Vybavení je srovnatelné s jinými značkami. Stejně někde ve fabrice na Taiwanu to vyrábí na stejné lince pro více výrobců jako je to v té pohádce dnes lejeme kulky a další den písmenka.

              Nemám nic proti Hervisu. Dělal jsem tam na brigádě a vím, že je to spotřební fabrika na všechno kde se hledí na večerní uzávěrku financí a né na blaho zákazníka. Přesto si v tomto obchodě kupuji sportovní věci oblečení, lyže, brusle cokoliv co potřebuji za dobrou cenu a tomu odpovídající kvalitu. Nemám s tím problém, ale pro kolo si raději zajdu do cyklo obchodu s odborným výkladem a celou kolekcí výrobce a hlavně nejsem omezen jen na vybranými druhy co jdou dobře na kšeft.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Asi to myslíš dobře,ale realita je jiná.Kupoval sem kolo ve specializovanym kramu,jenom blbá montáž rohů je problem,pod gripy dali tolik oleje,že sem to měl jak motorku,kola meli osmu,vidlice prazdná,kola pomalu taky a hlavně řikam že potřebuju na tom kole odject,ale nějak je to nezajímalo,než se dívat na ty otrávený držky sem radši rychle zmizel…

                0 0
                • Lišák  

                  Fakt dávali pod gripy olej? Ona i voda, než vyschne, udělá z kola motorku.

                  0 0
                  • Spock lone wolf  

                    Já tam měl takhle po montáži rohů pod gripy mýdlovou vodu, takže doma zase všechno sundat, vyčistit benzínem a zpátky…

                    0 0
                    • mr.nikdo  

                      Mydlova voda, kdyz zaschne, tak drzi jak helvetska vira…

                      0 0
                      • McBlacky  

                        do té doby než ti na výletě/závodě začne pršet

                        0 0
                        • mr.nikdo  

                          Na penovkach Ritchey to drzi porad, jen si nevybuji, ze bych zrovna s temito zmokl, ale mozne to je…

                          Drzi to tak, ze kdyz mi ruplo v kuli a chtel jsem si prohodit brzdu za razeni, tak jsem to nemohl sundat…

                          0 0
                  • Evilcleaner  

                    pod gripy se dává wdčko běžně, trochu to naleptá tu gumu a jak zaschne tak s tím nemáš šanci otočit, lepší než mýdlová voda a všechny ty blbosti. (nesmí se použít na neopren)

                    0 0
                • Biker jak Pes  

                  Kdybys na tom chtěl odjeCt, tak bych ti ještě k tomu prořezal pláště a sundal sedlo.

                  0 0
      • siskin  

        Dovolím si nesouhlasit (viz. Fuji v profilu -loni cca 5tkm bez problému ,celkem už má 9t. ,za 17tkč slušná koupě). Kola z Hervisu poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná. Jen je třeba po koupi kolo zkontrolovat ,vše dotáhnout(konusy ,hlávko…)Servis je V Hervisu slabá stánka ,ale ta cena to většinou vyváží..

        0 0
        • Vilém  

          Dovolil bych si to pooprevit tak, ze ta nejlepsi kola v nabidce hervisu, nejsou spatny kup. Teda pokud je je clovek doseridi sam, nebo je ochoten investovat do servisu.

          0 0
          • thesecond96  

            .

            0 0
          • siskin  

            Jo tak nějak. O vyložených „tesco“ bikách za 5t se nemá cenu bavit..

            Servis před prvním vyjetí je rozhodně žádoucí ,ale s novým kolem se každej rád hodinku pomazlí :-)

            0 0
          • McBlacky  

            asi tak

            ke kolům Fuji – top modely značky jsou super rámy. Jezdil jsem Mt. Fuji a byl jsem velmi spokojen. Nebyl teda z Hervisu :) ale Fuji to bylo.

            0 0
        • Prefectionist  

          Musim potvrdit, poridil jsem vloni Roubaix LTD, komplet na Ultegre, cena po slevach 21.000, za tu cenu bych podobne kolo (nove) s podobnym vybavenim tezko sehnal. Bral jsem to jako doplnek k biku. Jedina slabina silnicky Fuji bylo nepouzitelne mekke sedlo, jinak absolutni spkojenost.

          0 0
      • Medunka  

        Ta první věta dobrej hlod :-D

        0 0
        • marco  

          Mohla by jsi prosím provést rozklad tý první věty co je tím myšleno ten hlod abych si na to dal příště pozor. Ty jsi si koupila své kola v profilu přes nějakou síť obchodů typu Intersport, Hervis, Sportissimo.

          0 0
          • Medunka  

            Ano, mám jedno ze svých kol v profilu koupeno v řetezci ala Intersport, Hervis, Sportissimo – silniční Boardman

            A nepovažuju se za někoho, kdo nemyslí cyklistiku vážně.

            Tím chci říci, že i v těchto řetězcích se dá pořídit rozumné kolo za rozumné prachy. Jen si nesmíš koupit kolo za pár tisícovek a čekat zázrak

            0 0
            • marco  

              No a to to mě v mém příspěvku šlo. Netušil jsem že v těchto řetězcích mají i kola Boardman jsem zvyklí na FUJI, Author, Pells, X-Fact, Genesis a jiné. No na 100% nejkupovanější kola jsou ty co jsou vytitěny na těch letácích ve slevě tzn. LOW-end.

              0 0
              • Lišák  

                jsem zvyklí na FUJI, Author, Pells, X-Fact, Genesis a jiné. No na 100% nejkupovanější kola jsou ty co jsou vytitěny na těch letácích ve slevě tzn. LOW-end.

                Ano. S tímhle se nedá, než souhlasit. Osazenstvo B-F jsi ovšem trošku popudil svým paušalizováním: Lidi co to s cyklistikou myslí trochu vážně tak ti nic v Hervisu nekupují.

                0 0
              • Medunka  

                fajn, beru, že ses nepřesně vyjádřil

                0 0
      • bagr84  

        Koupil jsem tam silnici komplet na 105ce za 17 tisic a rozhodne si nepripadam jako nekdo kdo jezdi v zabkach na koupak nebo se sitovkou pro dalamanky.

        Spis bych si pripadal jak poradnej debil kdybych to za ty prachy nevzal (staci se podivat kolik stoji samotna sada kterou je to osazeny)…

        0 0
      • blaf  

        Lidi co to s cyklistikou myslí trochu vážně tak ti nic v Hervisu nekupují.

        Tak ti nevím. Myslel jsem si, že to s cyklistikou myslím vážně. Mám, ale dres z Hervisu a pár věcí z Lidlu takže začínám jezdit jen na koupaliště a pro rohlíky. :)

        0 0
        • marco  

          Bohužel vy se my tady všichni čertíte kvůli tomu, že jsem vyjádřil svůj názor, se kterým nemusíte souhlasit. No těch pár jedinců co si koupilo kola s výbavou a cenovou politikou na kterou nemůžou ostatní výrobci konkurovat např. ta silnička se shimano 105. Já vám to neberu. Má narážka byla na typické Tesco kola – výbava SIS Alivio kola s výbavou k smíchu s těmi se asi dá jezdit jen na to koupaliště. Sám si kupuji cyklo doplňky v Tchibu. Teď jsem koupil něco v Lídlu (ponožky) a v Hervisu něbo jiném mega sport obchodě si kupuji něco z výživy(Ionťáky, Musli tyčinky a další zboží). Nemám nic proti tomu když si někdo výhodně koupí dobře vybavené kolo v tomto typu obchodu, kde skutečně nezáleží na té exkluzivní nálepce na rámu. Pouze své kola kupuji v obchodě kde se mi mají šanci věnovat a tím je i řádné seřízení a neklapají si na hodinky při dotazu a nanahání své kolegy po obchodě když něco neví. V mých příspěvcích není nic odsuzujícího nebo pohrdajícího vůči lidem který zvolí tento obchod. Proč nereagujete na ty co píšou do svých příspěvků Shit, Meridu nebrat, Autor Pells nebrat.

          0 0
          • Ruprt2  

            na Tesco kola v Hervisu to neuhraješ :-)

            0 0
            • marco  

              Chápu jdu spáchat rituální internetovou sebevraždu jdu si pro kladivo a router bude na cimpr campr.

              0 0
              • Ruprt2  

                No s Medunkou jsi už remízu uhrál, tak to nemusíš bagatelizovat. To bývá další krok, až když remízu neuhraješ :-)

                0 0
      • Nenmar  

        Sorry, ale nesouhlasím…sám jsem na kole z Hervisu najezdil za zhruba deset let nějakých 17000 km a neměl jsem, kromě běžných závad jediný problém!!!!

        Teď jsem pořídil FUJI Nevada a zatím je také všechno v cajku…

        0 0
        • hony007  

          A to ses registroval jen proto, abys nám to mohl říct?

          0 0
          • oberleutnant Weiss  

            A i kdyby to tak nakrásně bylo – vadí to? Napiš seznam témat, kde podle tebe může nově registrovaný uživatel poprvé reagovat…;-)

            0 0
            • hony007  

              No podezřele často ti lidi poprvé reagujou hned po registraci když jde o nějaké obchod apod. Krom těch, co chtějí poradit s nákupem kola, ti sou zas na ranu, že si nepročtou starší vlákna.

              0 0
              • Nenmar  

                Sorry jestli se Tě to nějak dotklo…

                hledal jsem na netu nějaké informace právě o kolech FUJI..a jezdím dost dlouho na to, aby mi musel někdo radit co si mám koupit..

                našel jsem fórum a poslal jsem svůj názor..

                kdybych věděl, že Tě to bude tak strašně sr.t, tak jsem raději držel h..u

                0 0
    • Scully  

      Já tam koupil Fujku roubaixe jen za 13,5tis v akci 3 za cenu 2 :-)

      Takže totální spokojenost.

      Ikdyž kvalita hervis se nezapře, a ten můj rám má křivě navařenej střed klik :-(

      0 0
      • marco  

        To jako 3 věci za cenu 2 – odpočet za tu nejlevnejší nebo jsi koupil své rodině 3 stejná kola.

        0 0
        • Scully  

          No naštěstí kamarádka našla 2 další co scháněji kola a sleva byla na světě. :-)

          0 0
    • Automat_1  

      Doporučuju ti zajet do Hervisu ale do Rakouska, maj tam mnohem lepší kousky, nepřeberný množství kol a zdaleka ne jenom Fuji. Objevují se tam Kellysy, Scotty, KTM(to bych vyzdvihl, ty kousky sou parádní), Ghosty a minulý týden jsem v Hervisu v Linzi viděl testovačky Gianta a jednoho Liteville. Silnice se mi nejvíc líbili od Fuji jejich carbon rámy s trojúhelníkovou profilací jsou super.

      0 0
    • cohell  

      No já tam o prázkách koupil Fuji Roubaix na ultegře za 21. Pro mě jako studenta je to skvělá cena a zatim si něj nemůžu stěžovat..

      0 0
    • mr.nikdo  

      Blbe je, ze na strankach Hervisu nevis co maji za Fujiny :-( Dal i to, ze oni sami nevi, co kde maji (na ktere prodejne) :-/

      Dle slov chlapka od kol z Hervisu dnes…

      0 0
      • Žíža  

        je to ale o lidech – loni v létě jsem bral v akci žiletku – moji velikost neměli a tak prodavač okamžitě obvolal okolní prodejny, zjistil stav a kolo mi tam zarezervoval. Dokonce i nabídl, že do dané prodejny kolo nechají převést – ale vzhledem k tomu, že to byla jednodenní akce tak jsem neměl zájem :-)

        0 0
    • Trainman  

      Čau pánové. Potřebuji radu… :( Po 1,5 roku pohodového provozu mi přestal na mojí Fuji Roubaix řadit levý dual (Shimano 105 10×2) směrem nahoru na velkou pilu… Zajel jsem s tím tedy do místního servisu, kde mi řekli, že je prasklá pružina uvnitř dualu a že se s tím nedá nic dělat – je to na výměnu komplet řazení… Proto jsem se rozhodl, že to odvezu do Hervisu na reklamaci. Je mi jasné, že se budou cukat a proto prosím o rady… Na kole už nemám všechny originální části (řetě,z pláště atp.) (byly po sezoně pryč… ) a další drobné doplňky – je to zásadní problém? Jaké si připravit argumenty, aby mi to uznali (fakt si nejsem vědom chyby, které bych tej závadě napomoh…)? Má to tam vůbec cenu vézt? Jaké navrhnou (-t) řešení v případě nemožnosti opravit to ? (pokud vím, tak už tam žádné silnice neprodávají… )Dík za pomoc, jsem z toho špatnej… :( Představa, že bych teď musel ze studentské peněženky vytáhnout 4,5 litru na nové řazení je děsivá…

      0 0
      • felix.org  

        Jestli je prasklá pružina důvodem pro výměnu celýho řazení řict nedokážu, ale při reklamaci dual nemůže vadit, že máš jiný pláště apod. Z tohoto důvodu se cukat nemůžou.

        0 0
      • jerryx  

        Proste jim zavolej, ze mas tenhle problem. Pokud to je v zaruce a mas od toho papiry, tak nejhur budes sam posilat paku na reklamaci. Tohle je u Shimana castej problem a nikdo soudnej ti nebude delat problemy.

        Ta paka je natuty v prdeli – proto ti zkusenej prodejce poradi poridit si Campu, pac tam by ti tohle opravili na pockani. Ted holt budes muset mesic radit packou na ramu, pokud ti tam vubec pujde dat.

        0 0
        • Trainman  

          No, kdybych nemusel řešit každej halíř, to víš že bych do Campy šel hned… Ta ergonomie je parádní! :) A ke kolu, holt si budu muset zatím vystačit s bikem a zimákem… Dík za názor

          0 0
      • Trainman  

        Aktualizace pro ty, co by chtěli něco reklamovat v Hervisu. Kolo včera předáno do reklamace, jednání takový mdlý až špatný, skoro se jim mě podařilo odpálkovat s tím, že „chce to seřídit smyk“… No, nenechal jsem se, zkrátka jsem řekl, že chci, aby to zase normálně řadilo. Když jsem pak viděl, jak se se mnou bavil vedoucí prodejny (tedy „bavil“, dělal při tom samozřejmě něco jinýho…), tak si můžu nechat o nějakém proplacení dopravného (kterým se mimochodem chluběj na titulní straně záručáku) alespoň za kolo zdát…

        0 0
        • hony007  

          Pokud ta reklamace bude kladná, tak na to dopravné máš ze zákona nárok.

          0 0
        • Ma7ous  

          jinak kdyby tě to neuznali na reklamaci tak se dá koupit jenom jeden dual za cca 2500

          http://www.cyklovape.cz/…a-cerna.html

          0 0
          • Trainman  

            JJ, nejradši bych ale kdyby to vyměnili na svoje náklady. Přecijen je to zvláštní, když mi po 6 tisících udělá 105 tohle… Viděl jsem spoustu Ulteger a Dur, který žvejkly přes 50 tisíc a pořád běžely bez zaváhání…

            Apropo – pokud to vymění na jedný straně za tohle, tak to bude velmi vtipné. Na každé ruce jiný úchop a ještě k tomu z jedný bude čouhat bowden a z druhý ne :-/ :D

            0 0
        • Trainman  

          No, tak věc se nevyvíjí moc dobře. Údajně volali do Shimana, kde jim řekli že ten díl (teď už nějaká západka?) sám od sebe nepraská (wtf ? na netu jsem našel několik lidí se stejným problémem…). Můžou mi to tam teda poslat s tím že to posouděj a vyměnej celou tu „hlavu“ (oprava kolem 2 tisíc, prodavač : "nevěřím tomu, že to uznají jako závadu, počítejte s tím, že si to budete muset zaplatit sám – je tedy otázka máli to cenu? za chvíli tam praskne něco jinýho a z těch cen za opravy se zblázním…) a nebo se nechá vyměnit celé řazení u nich za 5,500,– (takže fuck, když na kk je nová 105 za 4290,–). Jak byste řešili, prosím? Nechat opravit za své, koupit nový dual levý za své nebo prodat kolo se závadou a koupit bazarovku podobného osazení jen na Campě? Docela mě s tím naštvali, Shimano ani Hervis nehrajou moc fér, i když to je zase daň za takovou cenu za nové kolo… :(

          0 0
          • obda  

            Záleží, jak jsi drsný a jak moc to chceš řešit. Já bych to řešil reklamací, popřípadě znaleckým posudkem a soudem. Z principu. Tohle je jasná závada na reklamaci, vnitřek páky není nic, u čeho by se čekalo s výměnou kvůli běžnému opotřebení, jako např. u plášťů, lanek či řetězu. Takže to, krysy, zkouší a čekají, že vyměkneš. Případný soudní spor bys IMHO vyhrál. Jinak nějaké vyjádření Shimana ti může být ukradené, reklamuješ jen a pouze u prodejce, nějaký dovozce/velkob­chodník/výrob­ce s tebou nemá co dělat.

            Pro inspiraci – taky můžeš zkusit něco takového: http://cernansky.blog.idnes.cz/…Bojujte.html, nic to nestojí a mohli by vyměknout.

            0 0
            • Trainman  

              Huh, taky mě to napadlo, nevím ale, jestli bych na to v 18 měl k*ule a dost prachů na posudky a tak. :)

              0 0
              • obda  

                No, za sepsání takového milého dopisu (adresovaného Hervisu) nic nedáš. Pokud tam uvedeš jméno soudního znalce a částku za případný posudek, tak to vypadá, že si stojíš za svým a je jednodušší tu reklamaci přijmout. Před soud to hnát nemusíš, když nechceš. A ještě jeden tip – pokud máš náhodou pojištění právní ochrany, tak toto je ideální případ kde ji využít.

                0 0
                • FrantisekH  

                  Jsem teď trochu out,n evím přesně název té organizace, každopdáně existuje organizace pod hlavičkou státu, která takovéhle věci řeší, a tahle varianta je zdarma.. bohužel aktuálně mam windows takže si nevybavim jak se to jmenuje, myslím že je to pod českou hospodářskou komorou

                  0 0
              • Azmir  

                K těm posudkům většinou ani nemusí dojít, jakmile prodejce zjistí že právo je na tvé straně a že se hodláš bránit, obvykle odměkne, takže zkus pohrozit, že o tom něco víš, sepsat nějaké paragrafy a podobně a uvidíš výsledek.

                0 0
            • RomanH  

              V podstate s Tebou souhlasim, ale ma to jedno ALE…

              Pokud se rozhodne bojovat (coz je spravne a asi by to i vyhral), nemusi si taky celou sezonu zajezdit. Nevim, jestli to jde resit znaleckym posudkem, samo-opravou a vymahanim puvodni reklamace. Pokud ne, tak by mi to osobne za ty 2tkc nestalo.

              0 0
              • blisterexist  

                ja bych mu levy dual prodal za pár šupú

                0 0
              • zdenek  

                Rozhodně bych doporučil bojovat. Na tohle prodejci u nás hřeší. Každý reklamující je podle nich podvodník a podle toho s ním jednají. Je potřeba je zvykat na to, že zákazníci umí využívat svá práva.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.