• kamen444

    Ahoj. Pomalu koukám po novém kole. Narazil jsem na kolo značky Whistle. Mohl by mi někdo ze zkušených o této značce říci více? Bohužel moje angličtina není dobrá, tak zkouším zde…Díky!

    Na kola této značky jsem narazil zde a zaujal mě model patřím 2159… https://www.kolostore.cz/…tb-hardtail/

    0 0
    • kamen444  

      Model patwin 2159…

      0 0
    • Tomcat  

      Jakoby Italská Evropská značka ta firma. V držení posledního majitele tady zrovna není moc dlouho, takže nějaké velké zkušenosti nečekejte.

      uvedené kolo je příšerně těžké jinak je to asijská konfekce to znamená rámy je možné najít určitě i pod jiným výrobcem rozhodně bych nežral nějakou pohádku o nějakém hrozně velkém vývoji.

      To kolo je prostě dobrý, prostě obyčejný dobrý kolo , zázraky nečekat. Jestli praská nepraská , jestli si tam bude něco rozbíjet nebo nebude. To je čistě o prodejci jak se k tomu postaví, protože Vy se stejně s výrobcem bavit nebudete.

      Uvedená značka patří tam kam třeba brandy , který prodává Alza,. Mountfield a různé sportovní řetězce. Patří tam takový ty různý Dema Kellys a podobný které v nižších patrech používají jeden a ten samý rám prakticky od nejhorší vybavy až někam k Deore. Kde vývoj rámu spočívá v tom, že je potřeba dobře pročíst asijské produkční katalog a zvolit správnou barvu a samolepky a zvolit kolik toho asi a za jakou cenu objednat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.