• Samyc

Ahoj, rád bych Vás požádal o doporučení na lehké kliky (alu nebo karbon) pro dětské závodní kolo, za dobrou cenu. Délka 160mm, vhodné pro SRAM Direct Mount 1×12. děkuji

0 0
    • PatRyck  

Jiankun jsou tady klasika. Možná je mám v téhle délce nenainstalované a mohl bych je zvážit

0 0
    • krokus  

Na silničce mám 160mm kliky Ultegra, na horáku zatím Sram SRAM GX Eagle, Boost 148 DUB 170 mm (32 zubů). Rád bych tu délku sjednotil výměnou těch MTB klik. Sram GX Eagle se dělá v nejmenší délce 165 mm, pokud vím. Jsou k sehnání nějaké 160 mm kliky použitelné Sram?

0 0
      • Elektronik743  

Na MTB bych se těm 165mm nebránil, v terénu na nerovnostech a v prudkých výjezdech ta páka může chybět. Alespoň já jsem to tak měl.

0 0
        • krokus  

To je dobrá poznámka. Možná by tedy 165 mm dávalo větší smysl…

0 0
      • kolo.bazar  

pokud chceš Sram kliky v délce 160mm, tak jsou dostupné třeba Eagle90 – 00.6118.700.003 ne­bo Eagle70 – 00.6118.701.003

1 0
    • filipes  

Hledal jsem dlouho, kromě Transmission 90 jsem nic lepšího nenešel. TR90 nebo i 70 jsou velmi těžké, ikdyž člověk vymění ten ocelový převodník.

Radějí jsem vyměnil střed za Shimano a dal nové XT kliky (500g) a Garbaruk direct mount převodník určený pro Transmission řetěz a Shimano uchycení. Funguje to skvěle a přijde mi, že duté XT jsou tužší než hliníkové SRAM kliky.

Nicméně tam nemůžu dát OChain nebo wattmetr do pavouka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz