• wrann

    Ahoj, přemýšlím, že bych si udělal radost a pořídil nové kliky. Rozhoduji se mezi BOR 666 XC a ROTOR 3D MTB XC3 (2 převody).

    Máte zkušenosti, které jsou lepší a hlavně jak šlapou s BB30? Případně v podobné cenové a váhové kategorii jiný výrobce?

    Díky.

    0 0
    • ThOOmi  

      Ahoj, jezdil jsem je oboje a dospel jsem k nazoru, ze SLXa splni ulohou stejne, ne-li lip a jako bonus jsou cca 5× levnejsi. Jak BORy tak i ROTORy jsou v pohode, nenasel jsem nejake extra velke minus, az na stahovani kliky z osy (ROTOR ma svuj system povolovani [podarilo se mi ten sroub strhnout a znicit kliku :-/] a u BORu musis sundat kliku vetsi silou). Pokud si chces udelat radost kup si je, ale zadnou uzitnou hodnotu nenajdes.

      0 0
    • Pedro RB  

      Mám sice Rotory 3F na silničce, ale za 3 sezony s mnoha dešti jen po začátku povrzávaly, pak jen několik dotažení vůle a teď zjištěné přidřené pravé ložisko. Šel jsem do nich znova (a ty svoje posunul na silničku patnerky)

      0 0
    • Radovan84  

      BOR jezdim ale zkušenosti s Rotor nemám. Ten tvrdoelox vydrží docela dost, nijak se to nekroutí.Za mě BOR decentnejší a hezčí ale to nemusí platit u každého. Jinak mě nemile překvapila cena origo středu ale už sou prej i náhrady. Lehčího toho už moc nebude.Co vím tak THM ,Cannondale,Race Face nebo FSA.Ale naopak ostatní „lepší“ kliky na tom nejsou hmotnostně o moc hůře takže si už musíš spočítat zda ti to za to stojí.

      Jinak nějaký BORy a Cannondale sem nedávno viděl na CB.

      0 0
    • kubad  

      V pohodě oboje, mel sem je.

      U Rotoru je občas problém s povrzavanim je potřeba mít dotažene a hlavne pavouka, ale s ohledem na cenu bych šel do carbonu vozim RF next jsou lehčí a nejsou už o moc dražší

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.