• ssana

ahoj.chtěl bych se poradit,jestli se dají sehnat aspoň ucházející kliky kolem litru?koukal jsem na tyto dvoje: www.kupkolo.cz/…42_3705.html www.tandem-bike.cz/…ved-22-32-44

doporučili by jste jedny z nich,nebo něco uplně jiného?

0 0
    • Twister  

Kup tyhle. Za tu cenu asi nej.

www.kupkolo.cz/…liky_32/Akce

0 0
    • keo  

Obecně vydrží truvativ převodníky více,ale u těch dvou typů nevím,osobně bych bral shimana,ale s pevnou osou FC-M542,ale je to už víc,zase je v ceně osa i ložiska.

0 0
    • Starda91  

mam dotaz…chci na kole skakat… uvažoval sem o saint nebo hone klikach..ale nemam tolik peněz stare kliky jsou už … a nvm co koupi nevíte o nějake levnější alternativě?

0 0
      • Kubiczech  

Truvativ Ruktion, Hussefelt. Ale byt tebou bych prisetril na Hone, s Ruktion nemam zrovna dobre zkusenosti – povolovani, pazvuky apod.

0 0
        • Starda91  

hmm ted mam na bajku truvativ ISO FLOW a začinaji pěkně vrzat a tak..mysliš že dam ty hone nebo saint na tu osu co tam je? nebo budu muset vyměnit cele středove složení?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • roud  

A co sunrace ??? doufám že se tak menujou už je nakej časek nemam ale myslim že se vyráběj a stojej pod litra.

0 0
      • MITY  

wow, ty vypadaj karbonově! :slint: :D

0 0
        • rock  

… což by mne spolehlivě odradilo. Tenhle bakelitový potah jsem neměl rád už v autech („dřevěné“, „hliníkové“, „karbonové“ obložení interiéru … fuj) a na kolech se mi to nelíbí taky. Ale ty samé dělají ve stejné ceně i v černé barvě … www.sunrace.cz/katalog.php?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.