• dejf200

Ahoj,

chci přitelkyni vyměnit kliky na Qayronu Carma TR, aktuálně jsou tam Shimano MT510 / 32 T / 175 mm. Chtěl bych nějaký 170mm s 30z nebo 28z, ideálně aby šel převodník vyměnit a mohli bychom vyzkoušet co bude sedět lépe. U Shimana jsem nenašel ze by dělali 28z převodník.

Doporučíte prosím nějaké za rozumný peníz?

Předem díky

0 0
    • Tomcat  

Jenže to není pevňák takže tam dopředu nejde dát malý kolečko protože řetěz potom půjde zbytečně mockrát do zadní stavby .

30z se normálně dělá.

0 0
      • dejf200  

To me uplne nenapadlo s tim malym prevodnikem. 30z bude muset stacit

0 0
        • Vrci  

Rozdíl be vzdálenosti řetězu od stavby 28 vs 30 zubů nebude moc velký (4–5 mm).

0 0
    • novas752  

Tak vem SLX bez převodníku a k tomu převodník třeba od Garbaruku. Ale menší než 30z bych nedával, na tom se pak nedá jezdit.

1 0
      • Breakpain  

Ale da :), pokud to mas jen na vyjezdy (nahrada lanovky) neni problem. Pokud se na tom chces i nekam dostat, tak uznavam ;).

0 0
        • TK75  

Když se někam „dostáváš“ krz skalky a stezky pro zvěř, tak věřím že to funguje taky.Ja mám 30 a klidně bych 28 bral…

Jinak nahoru a dolu určitě na pohodu

:⁠-⁠)

0 0
      • dejf200  

Me slo spise o u moznost ho tam dat. Prvne pujdu po 30z, ale kdyby nahodou. Diky za tip na prevodniky, nejak se mi nedarilo najit jestli je nekdo dela prave pro SLX kliky

0 0
    • scalar  

Suntour Zeron se dělá 170mm a 28z.

0 0
    • oddie  

Čína s DM převodníky, v pohodě řešení.

0 0
      • michalzik  

30 zubů s přímou montáží na Shimano kliky mám jetý k dispozici (Decas Čína). Na vyzkoušení za pár korun nabízím. V případě zájmu piš SZ.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.