• honzarb

    Ahoj, muzete prosim doporucit ty nej mtb trasy (singly) v tyhle oblasti? Spat budeme v Neukirchenu (cca 30 km od Zell Am See).

    0 0
    • vlasto  

      Neukirchen pod Wildkogelem? Tam jsou dva vyborne traily: Wildkogel supertrail a Rob J trail. Na vrsek bud lanovkou z Neukirchenu, nebo trema sotolinama(1200m). Supertrail zacina primo z terasy wildkogelhausu, Rob J trail od lanovky na pravo, pri pohledu na Grossvenediger, ze zacatku kousek po sotoline, pak prvni ukazatel.

      0 0
      • Sipal  

        Jestli se můžu přiživit, neměl bys tipy někde kolem Sankt Martin am Tennengebirge? Dí­ky.

        0 0
        • vlasto  

          Tam to az tak moc dobre neznam, jedine co jsem tam projizdel byl vyjezd na Gablonzerhütte( foto v galerii) pres Zwieselalm a sjezd pres Edtalm a cervenou pistu do Gosau. Pak ale musis zpet pres hreben(da se pres Pass Gschütt a pistu z Russbachu). Je to vylet na cely den.

          0 0
          • Sipal  

            OK, díky. Ještě dotaz – když kouknu na google earth, všude je vidět spousta cest co vedou z údolí na hřebeny nebo nějaký traverzy svahem – ty bývají volně průjezdné nebo je to tam nějak omezené? Moc nevím, jak to mají v Alpách nastavené.

            0 0
            • vlasto  

              Na strane Gosaukam-Dachstein tam nejaka velka omezeni nejsou, vede tudy okruh kolem Dachsteinu a jedna etapa Transalpu(Zwi­eselalm – Laneggsattel – Filzmoos), takze bajkeru tam bude dost(ale zadny natresk). Protejsi strana Tennengebirge, tam nevim, neznam, v me mape je to jako zona klidu.

              0 0
      • zdenek  

        Jak náročné jsou ty traily?

        0 0
        • vlasto  

          Wildkogel je ze zacatku celkem lehky, akorat exponovany, obcas sutry, malo korenu, uzka pesina. Kdyz to zaleze do lesa, tak je hodne korenisty, sklon ale neni vrazedny. Rob J je tezsi, pro mne misty na hrane, ale s frirajdovou geometrii a zdvihy by nemel byt problem, v dolni casti staveli nejake skocky do toho.

          0 0
          • zdenek  

            Dík.

            Uvídím, jak se to pojede na XC fullu. Spíše jezdím na pohodu než nějaké extra technické trasy…

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.